Термин февруари 2025

• 40 251
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, имам нужда от вашата помощ Simple Smile

Първо, много се чудя за ранната ФМ и скрининга дали да отида в Марковс при др Елена Павлова или Оскар при доктор Мария Янкова. От две места вече ми казаха са избера Оскар заради по-добрата апаратура, която имат, макар че като чета има големи проблеми с отношението. Вие какъв избор направихте?

Другият въпрос е, че за Оскар ми дадоха час, който съвпада с друг час, на който ми е много важно да отида, и не мога сменя нито на единия, нито на другия. Часът е на 08.08. от 16:00 часа при доктор Мария Янкова. Хрумна ми, че може някоя от вас да има близък час и да е склонна да си ги разменим. Длъжна съм да пробвам Simple Smile

# 481
Аз имам час за Марковс при д-р Елена Павлова, чух прекрасни неща за нея като отношение и реших да пробвам, часът ми е за 1-ви август и ще пиша после как е минало ако за някого е интересно.

# 482
Аз днес бях на преглед и чухме сърчице 💓😻 8 седмица и 5 дни съм.
Споделих му,че все така ми се гади от храна, но мен повече ме притеснява ,че се надувам и имам ужасно много газове и то болезнени.. Не знам да се притеснявам ли да ходя ли на гастро,явно много ми се е разбутал стомаха. Съвсем малко да хапна и съм се надула. Корема ми е все едно съм в 4 месец вече..

# 483
Момичета купувате ли си вече дрехи за бременни? Heart Eyes не се сдържам аз.
Уж съм качила 1.5кг, утре влизам в 10 г.с, а на корема всичко ми стиска Heart Eyes

Може ли някой да препоръча за мазане за срии нещо, което не е с особенно силна миризма, че получавам киселини и от остри миризми, не само от храна.

# 484
  • Варна
Момичета купувате ли си вече дрехи за бременни? Heart Eyes не се сдържам аз.
Уж съм качила 1.5кг, утре влизам в 10 г.с, а на корема всичко ми стиска Heart Eyes

Може ли някой да препоръча за мазане за срии нещо, което не е с особенно силна миризма, че получавам киселини и от остри миризми, не само от храна.

За стрии си взех това, няма аромат или аз поне не усещам такъв, за разлика от Тъми бътъра, който си взех в началото и ми се повдигаше от него, такава тежка миризма ужас.

Дрехите ще са ми мъка. Носех 38-40 размер. Купуваме нови униформи преди месец, взех си 42 номер панталон, чудех се даже за 44, ама ми се видя въз голям. Дега този 42 размер като седна в колата го разкопчавам 🤭. Ще сменям номера до края на месеца май. Не очаквах толкова бързо да ми умалее.
Иначе преди 2-3 седмици си намерих във втората един прекрасен панталон за бременни, лек, широк страшно удобен. Като кажа на колегите мисля с него да си работя.

# 485
Давам идея и за online магазин Remix,при изтегляне на приложението и регистрация получавате 30-35% бонус от първо пазарене и в секция бременни има страхотни находки.Има много хубави неща ма H&M MAMA и mamalicious. Комуникацията със тях е много лесна и връщането също. Във вторите употреби също излизат готини неща, обаче аз примерно съм с едн диваче и веднъж влязох като се обърнах лошо ми стана беше напъхал в холичката 5 6 рокли и закачалки и престоя ми беше 5 минути. Така,че Remix е супер ей сега вечерта докато си лежа си го разглеждам.
Друг вариант е и Shein.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 21:40 от Denyyy

# 486
Момичета, днес неволно и без да се усетя хапнах един еклер, доколкото знам крема се прави със сурови яйца. На последната хапка усетих че е леко кисел. Много се притеснявам да не стане нещо на бебо…

# 487
Момичета, днес неволно и без да се усетя хапнах един еклер, доколкото знам крема се прави със сурови яйца. На последната хапка усетих че е леко кисел. Много се притеснявам да не стане нещо на бебо…

Повечето сладкарници работят със сухи смеси за крем и рядко има такива които да правят истински крем от яйца, може на теб да ти се е сторило,че е кисел. Не се притеснявай!

# 488

Повечето сладкарници работят със сухи смеси за крем и рядко има такива които да правят истински крем от яйца, може на теб да ти се е сторило,че е кисел. Не се притеснявай!

Благодаря. Дано съм се въобразила. Голяма паника съм. Попринцип внимавам какво ям но днес нещо не се усетих от лакомия

# 489
Аз се следя в Оскар и също знам, че там апаратурата е най-добра, то се вижда и с просто око, това което виждам на ехографа е в пъти по детайлно от прегледи правени другаде. За час не мога да помогна.

Първо, много се чудя за ранната ФМ и скрининга дали да отида в Марковс при др Елена Павлова или Оскар при доктор Мария Янкова. От две места вече ми казаха са избера Оскар заради по-добрата апаратура, която имат, макар че като чета има големи проблеми с отношението. Вие какъв избор направихте?

Другият въпрос е, че за Оскар ми дадоха час, който съвпада с друг час, на който ми е много важно да отида, и не мога сменя нито на единия, нито на другия. Часът е на 08.08. от 16:00 часа при доктор Мария Янкова. Хрумна ми, че може някоя от вас да има близък час и да е склонна да си ги разменим. Длъжна съм да пробвам Simple Smile

# 490
И аз уж съм качила само 1.5кг обаче ми е подут корема и си ходя само със свободни роклички.
На някоя случва ли и се като кихне и да се усети режеща болка ниско долу, която трае няколко секунди и изчезва? На мен в първите седмици ми се случваше редовно, но тази вечер ме притесни чак. Дали защото не ми се беше случвало от поне 3-4 седмици…

# 491
На мен силно ми препоръчаха серията на Палмърс
https://www.palmers.bg/bremenni
Взех си лосион за тяло, крем за бюст и масло за корем. Доста леко и приятно миришат, мъжът дори и не усеща мирис. На мен ми излизат стрии направо от въздуха, заради това се подготвям отначало. Слуховете из познати и приятелки твърдят, че дори и 20 кг да качиш, нищо нямало да ти излезе.

А относно дрехите за бременни... то преди да забременея всичко ми беше тясно, аз вече си купих Grinning Изравнила съм корем и бюст в една равнина вече.

# 492

За апаратурата не мога да кажа, но Елена Павлова е уникален човек, на първо място и страхотен професионалист. Аз имам час при нея на 26.07

# 493
Аз днес бях на преглед и чухме сърчице 💓😻 8 седмица и 5 дни съм.
Споделих му,че все така ми се гади от храна, но мен повече ме притеснява ,че се надувам и имам ужасно много газове и то болезнени.. Не знам да се притеснявам ли да ходя ли на гастро,явно много ми се е разбутал стомаха. Съвсем малко да хапна и съм се надула. Корема ми е все едно съм в 4 месец вече..

И на мен така ми беше точно в тази седмица. Даже хората ми правеха място. Сега съм в 11 г.с. и коремът ми сутрин е плосък. Вечер леко е подут само, а още малко влизам в 4 месец. Хаха
За този период 8-9 г.с. е стандартно да има много подуване.

Аз дрехи за бременни отказвам да купувам. Много са ми лелински Grin Или поне тези, които са ми излизали като реклами. Мисля да си нося моите. Дънките, като имам корем, ще нося разкопчани, прибрани навътре (тип Хейли Бибър), тесни роклички и това ми е планът. Но аз имам особено отношение към модата и съм малко фанатик, така че не съм фактор Grin

Аз фаталната и всичко ще си правя в МЦ Фемина. Там ме и следят. Апаратурата им е една от най-добрите, цената за пакет е 1500 лв, включва всичко, вкл.и проследяването.

На мен ми се е случвало и като кихам и като ставам рязко, да ме срязва, нормално е, питах АГ.

Аз днес изядох 1 поничка с баварски крем, даже и не се бях замислила, че може да е с яйца. Нищо няма да стане на бебето.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 02:00 от KPP

# 494
КРР, като написа, че скоро влизаш в 4ти месец и се сетих да пиша по този въпрос. Някой беше пуснал някъде въпрос кога се влиза в 4 месец, дали в 13та г.с или в 14та. Интересното е, че не се бях замисляла и смятах, че всеки месец си е по 4седмици (първа бременност ми е). Но намерих информация в интернет, според която 3ти и 5ти месец са по 5седмици. Тоест от 9г.с до 13г.с включително е 3тия месец. Има ли сред вас такива, които са се допитвали до аг?

Общи условия

Активация на акаунт