Отговори
# 270
Топло мляко, ЕГН-то е записано на служебната бележка. Аз, обаче, не разбирам съвсем каква точно е нейната  функция - с нея се влиза на изпита и после детето си я прибира или...?

П.П. Ако имаш решението на 23-та, ще помоля да ми го пуснеш на л.с., ако по някаква причина не искаш тук.
Служебната бележка служи за допускане до изпита, за попълване на данните - на идентификационната бланка освен трите имена се попълват ЕГН и входящия номер от бележката. Службата бележка си я пазете, най-отдолу е входът към профила на ученика в системата и кодът за достъп. Независимо дали подавате самостоятелно онлайн или в училище -гнездо, тя ще ви трябва.

# 271
  • София
Моят се нави да решава задачи днес 😳
Принтирах му  геометричните задачи и задачите от движение от последните 4-5 години, които са се падали. За тези типове задачи се притеснява.

По Бел - ще си чете произведенията само. Запъна се за граматика, знаел я.

Нищо няма да давам на кучето да познава. Ако избере Алеко и той се падне, ще му дърпам ушите (на кучето). По- добре да не си разваляме отношенията с животинчето.

# 272
Естествено, че с чувство за хумор.
🌷🌷🌷
Много са ми полезни твоите постове.
За бременните - питах дружка, бременна с пето - въй!!!
Първо ме прати за бЕло - умрЕ от смех.
Сърце не ми даде да й кажа, че масово тука сме на тва.
Обаче, с 300 молби от моя страна, каза - Термопилите 🤦😂 и Движение.
Честито!
Някой беше писал, че се чувства, като затворник, който си чака освобождението.
А, баш! 😂
Аз пиша и говоря много. На който не му понася, да ме подминава, зер, да не земе да му стане нещо, дет и бЕлото нема да помогне. 😂
Алисса за служебните бележки-  на родителската среща, точно поради риск от загубване, ни казаха да си направим няколко копия, както и да си я снимаме на телефоните.
Имало е случаи на затрите бележки от предходни години.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 19:34 от *FIORE*

# 273
  • В Страната на чудесата
Топло мляко, ЕГН-то е записано на служебната бележка. Аз, обаче, не разбирам съвсем каква точно е нейната  функция - с нея се влиза на изпита и после детето си я прибира или...?

П.П. Ако имаш решението на 23-та, ще помоля да ми го пуснеш на л.с., ако по някаква причина не искаш тук.
Служебната бележка служи за допускане до изпита, за попълване на данните - на идентификационната бланка освен трите имена се попълват ЕГН и входящия номер от бележката. Службата бележка си я пазете, най-отдолу е входът към профила на ученика в системата и кодът за достъп. Независимо дали подавате самостоятелно онлайн или в училище -гнездо, тя ще ви трябва.

Точно това ми е питането. След като попълни данните, къде да я сложи, така че да не се омеша с всичките бумаги и да се затрие без време. Може ли да си я прибере при чертожните инструменти примерно или направо в раничката? Но раниците ако ги събират някъде накуп, не знам... Това ми е чуденката.

# 274
Служебната бележка и ученическата карта ги сложете в един джоб. Няма да се омеша с другите бумаги. Квесторите събират и предават само изпитните материали, чернови, инструктажи, формули и пликовете, няма да му вземат служебната бележка. Не пречи обаче да си я копирате няколко пъти за ваше спокойствие. Освен това винаги могат да му разпечатат нова в училището. Аз въведох данните на детето за вход в МОН и сега са си запаметени уж. Ама за всеки случай, още като им ь дадоха в училище детето снима и ми прати на Вайбър.

# 275
Снимайте си бележката, какво казват другите. Една майка от 4ти клас я беше изхвърлила и не можеше да си провери резултата. Но сигурно от училището могат да принтират друга.

# 276
  • Варна
Матурите от 2018 по новата или от старата програма са, важат ли за упражнение сега?

# 277
  • В Страната на чудесата
Снимана е, изпратена е и е запаметена.
Добре е да се знае, че от училище могат да извадят и нова при нужда.
Мерси, Мама Ру.

# 278

Обаче, с 300 молби от моя страна, каза - Термопилите 🤦😂 и Движение.
Термопилите са се паднали миналата година.
Наборката не иска Алеко.
По математика иска сплави, че ги била разбрала от подготовката по химия, ама кой я пита нея Simple Smile

# 279
  • Пловдив
Провокирахте ме за гадаенето с котка Simple Smile Децата откликнаха веднага. Котката също Wink Наредени в един ред листчета, с х1 лакомство отгоре. Котката се спря, гледа на ляво, надясно, на горе... Simple Smile)) .... и отиде при "Заточеници".

# 280
  • European Union
Фиоре, фабрични чернови няма. Това е свитъкът от втората част, която прибират без плик в големия кафяв плик.
Черновите се събират от квесторите и се предават на директора, никой не ги проверява. Чернови се дават допълнително без ограничение, белови - не.

Ходенето до тоалетна е малко неясно. Понеже съм била квестор в различни училища, директорите процедират по различен начин. Едни казват задължително да чакаме да приключи първата част и тогава да ги пускаме до тоалетна. Други казват да пускаме децата, ако са запечатали плика с първата част, може и на 50тата минута да е (до миналата година изпитът беше 60 минути). Правим каквото каже директорът на училището.

Не може всички котки да разпитаме. Ако децата научат всички тези, за какво ни е да гадаем. Трябва да провъзгласим една котка за "Форумна" и само на нея да вярваме.

# 281
Петиция от ФБ за дебат относно НВО и профилите

https://www.peticiq.com/447825

# 282
  • София
Не може всички котки да разпитаме. Ако децата научат всички тези, за какво ни е да гадаем. Трябва да провъзгласим една котка за "Форумна" и само на нея да вярваме.
Аз избирам да вярвам на котката, която предрече "Неразделни". Joy

Иначе на мен звездите ми говорят за "Една българка" или "Немили-недраги". Но пък може и розето да ми е проговорило... Thinking

ПП. За първи път чета интелигентно написана петиция.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 20:40 от sanaka

# 283
Да, съгласна съм. Много добре е написана и тъй като съм съгласна с написаното, смятам и да подпиша.

# 284
Аз тази сутрин я подписах, одобрявам.

Общи условия

Активация на акаунт