Отговори
# 300
Ох, сън не ме хваща....Някой изкарвал ли е 6 т. на теза от пробен изпит? Как изглежда тази теза? Според госпожата в училище тезите на наборката са много добри, но на ПИ никога не е имала максимума точки...Започвам да мисля, че това с тезата е божа работа...

# 301
По колко теста решават на ден , децата ? Моя син съм го спряла от училище за 5 дена  , преди обяд решава 2 теста по БЕЛ , след обяд 2 теста по МАТ .

Ами никаква идея нямам - спрях да ги броя преди седмица, който учил учил , да се подготвя и преговаря като пред класно  и това е, две години стигат, сега мисля схеми как дистанционно ще подаваме документи че ни предстои сериозно пътуване надалеч точно юли

# 302
Ох, сън не ме хваща....Някой изкарвал ли е 6 т. на теза от пробен изпит? Как изглежда тази теза? Според госпожата в училище тезите на наборката са много добри, но на ПИ никога не е имала максимума точки...Започвам да мисля, че това с тезата е божа работа...

Да моята на последния пробен. Ще го потърся да видя какво точно е написала.

# 303
Моята ученичка от две седмици се държи така все едно е 6 ти клас и е ваканция. Учебници почти не отваря, но и аз малко освободих хватката.  Чудя се правилно ли е или не. Вашите  хлапета как се държат ?

# 304
Моята, ако можеше, щеше въобще нищо да не пипне. Принципно си я помръзва. Тъй като, обаче, сме се разбрали, че ще решава тестове - решава си. Всъщност днес и утре ще са последните дни за тестове и преговор, вторник ще е "свободен".

# 305
Моята, ако можеше, щеше въобще нищо да не пипне. Принципно си я помръзва. Тъй като, обаче, сме се разбрали, че ще решава тестове - решава си. Всъщност днес и утре ще са последните дни за тестове и преговор, вторник ще е "свободен".
Аз също мисля тези два дни да я "натисна" . Вторник и четвъртък ще я оставя да се размотава ,но въобще не ми се иска да цъка на телефона.Чудя  се  какво да правя. На работа съм и няма да мога да я контролирам. С тези телефони съвсем изтрещяха.

# 306
Аз също мисля тези два дни да я "натисна" . Вторник и четвъртък ще я оставя да се размотава ,но въобще не ми се иска да цъка на телефона.Чудя  се  какво да правя. На работа съм и няма да мога да я контролирам. С тези телефони съвсем изтрещяха.

О, да... С телефоните е ужас, но явно това е модерният / нов начин за почивка, колкото и да не ми харесва. Аз нарочно си взех отпуск за утре и вторник. Утре, както написах, преговаряме за последно. Във вторник съм обещала сладкарница, моткане и евентуално - кино. Така ще избегна целодневното висене пред електронни устройства, пък и ще прекараме повече време заедно, ей така - по момичешки (демек - ще ходим и за обувки).

# 307
  • София
Съотношението е: 3 часа вайкане колко е уморена и колко има да учи, 1 час се кани всеки момент ще седне да учи, накрая след 100 мои призива, сяда за 30 мин и приключва бързо, понеже супер важен сериал по Комеди почва, пък и без това нищо не разбира от тестовете по Бел. Grinning Като проверя теста, горе долу е писала добре и вярно. Но горе долу не е достатъчно. Не й пука... Тва е...

# 308
Моята ученичка от две седмици се държи така все едно е 6 ти клас и е ваканция. Учебници почти не отваря, но и аз малко освободих хватката.  Чудя се правилно ли е или не. Вашите  хлапета как се държат ?
Моята на края се стресна. Вчера я подхванах и направихме 7-8 задачи за редактиране. Първата я прави на инат и без да гледа какво прави, та повиших тона и натиснах. Следващите - открива средно по 10-ина, но трябва да е концентрирана. Там, където не е сигурна я карам за прескача, както и да спре, след като 2-3 пъти е минала през текста. Също така я карам да брои откритите грешки и да си ги отбелязва с чертички от страни. Най-накрая проумя, че трябва да спре и да остави в момента, в който не вижда повече.  Така спира на 8-10-11-12-13 правилно открити грешки и без да допусне грешка да оправи вярното на грешно. Казах й да започне първо от редакцията докато е свежа, концентрирана и работоспособна. След това ще мине към работа с текст. Това трябва да е основата при моето. От там нататък останалите задачи докъдето й стигне времето - разпознаване на произведение, автор, герой; теза... Ще я хвана за 1-2 преразказа. Няма много време, не искам и да пресоля манджата. В сряда и четвъртък ще погледнем някоя и друга задача по математика.
Целта е 50-70 точки на НВО БЕЛ  и 20-30 на НВО математика според кондицията и късмета.

# 309
Дам, то и аз се притеснявам да не пресоля манджата. Да видим днес до къде ще стигнат силите и на двете ни.

# 310
  • София
То в един момент в главите им става една каша. Ей така, в два дни да струпаш преговор и накрая се объркват повече... Г-жите преподават по един начин цяла година, аз сега се правя на преподавател по мой си начин, то по лошо ще стане...

# 311
При нас е малко по-различно, защото увеличиха тези дни уроците по рисуване. Тази седмица ще има 4 урока, независимо от НВО. Разбрали сме се по един тест по БЕЛ (математиката сме я отписали) да прави в дните, в които няма уроци. В другите дни се опитвам да преговорим по малко заедно. Оставям я и да излиза с приятелки.

# 312
  • София
Моята съм я оставила на мира. Преди 2 седмици прегоря и стана зле положението, та от тогава само в училище и на курсовете се готви. Сега ми изглежда по-добре и по-уверена. Дано е такава и на нво.
Радвам се, че не съм единствената кукувица, която не може да спи.

# 313
То време да ставаме вече. Моето от десет е на физика и химия. Следващите дни - само с БЕЛ и математика ще се занимава и ще почива.

# 314
Ох, аз да се оплача- разболя се моето дете, вдигна температура, гърло, подсмърча .. Много се притеснява и той , и аз как ще е в сряда .
Иначе четох, четох- много сте писали, и намерих още неща, за които не се бях сетила да се тревожа Grinning
Ние иначе от вчера преговаряме произведенията, днес ако е добре ще решава задачи с движение , сплави, работа

Общи условия

Активация на акаунт