Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 37 570
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Да се присъединя и аз към новата темичка.

# 61
Здравейте бъдещи мамчета! Присъединявам се официално към темата, въпреки че ви чета отдавна 🙂
Kitana666, много ми харесва как си подредила първата страничка, може да ме включиш с термин 08.09 малка 💗 , второ детенце.
Следя ви с интерес, но винаги в късните часове и затова не пишех, а само си сверявах часовника по вълнуващите всички ни въпроси 😊
Пожелавам на всички ни бебчетата да са в тумбачетата, толкова, колкото е необходимо за да се родят здрави и силни!

# 62
Момичета, колко тежаха вашите бебчета в 28гс?

# 63
Точно в 28г.с я мериха 1,2 кг

# 64
В 29та бяха 1.400 едното, 1.500 другото.

# 65
  • София
Активни или по-спокойни са бебоците в 7ми месец?

# 66
В началото на 7ми месец беше на приливи и отливи, сега в 30+1 съм вече е супер активна бебешората. Спокойна е само и единствено ако се движа. Легнала ли съм или седнала е едно постоянно въртене и ръчкане. Joy

# 67
В началото на 7ми месец беше на приливи и отливи, сега в 30+1 съм вече е супер активна бебешората. Спокойна е само и единствено ако се движа. Легнала ли съм или седнала е едно постоянно въртене и ръчкане. Joy

Коя седмица г/д стана постоянно активна в легнало/седнало положение?
Аз съм в 26+2 сега и има някои дни, в които е по-кротък и ме стресира 😮💨 искам вече да не спира да ме ръчка

# 68
Ами при мен специално е по-активна от около две седмици. В седмицата, която сочиш имаше периоди  в които примерно два дена е много активна после не мърдаше по цял ден, а само вечер,което ме плашеше, даже я побутвах външно да се размърда, за да знам, че е добре. Всичко става доста по-осезаемо с нарастването им, буквално си е ръчкане, ритане и въртене, започва и да наболява. Аз примерно не я усещам като спя, макар че няколко пъти съм се събуждала от негодуване явно я притискам на моменти. Не знам вече като тотално им отеснее, дали намалява активността, другите трябва да кажат.

# 69
Ами при мен специално е по-активна от около две седмици. В седмицата, която сочиш имаше периоди  в които примерно два дена е много активна после не мърдаше по цял ден, а само вечер,което ме плашеше, даже я побутвах външно да се размърда, за да знам, че е добре. Всичко става доста по-осезаемо с нарастването им, буквално си е ръчкане, ритане и въртене, започва и да наболява. Аз примерно не я усещам като спя, макар че няколко пъти съм се събуждала от негодуване явно я притискам на моменти. Не знам вече като тотално им отеснее, дали намалява активността, другите трябва да кажат.

Ясно, точно така е и при мен… няколко дена супер активен, по цял ден не се спира и изведнъж едно спокойствие, което ме стресира доста 🤪

# 70
В началото на 7я месец можеше по цял ден да не я усетя, дори и в покой. Докато сега в 29+5, седна ли и веднага се започва ръчкане и бутане. И понякога това е и доста болезнено, но според мен последните 1-2 дена са завъртя с главата надолу и за това така я усещах. Ще стане ясно дали съм била права 😁
При вас главично ли са вече или още седалищно? С каката по това време беше вече главично и повече не мръдна, докато сега на последния преглед беше седалищно и чак се изненадах. Ако до следващия преглед не се завърти май ще си остане така, че то вече едва ли ще има място за въртеливи движения.

# 71
При мен е главично от два месеца насам като едната й ръка е близо до главата. Напоследък на моменти е  страшно ръчкане в мехура ми и е меко казано доста неприятно и боли. От последния преглед останах с впечатлението, че шанса да се обърне тепърва е малък.

# 72
Аз на 12.06 като бях на ЖК ми казаха, че е главично, а сега на 19.06 като бях на ФМ каза, че е седалищно. За това се и изненадах, че се е обърнало пак седалищно. Каквото такова. Така или иначе ще е секцио и няма да е проблем 😊
Иначе и мен ме ръга в пикучния мехур, но явно с крак. Доста е неприятно, определено. Кой ли ден ще стане бела 🫣😜

# 73
Моя е много активен като цяло откакто го усещам осезаемо. Дори и през нощта, което малко ме притеснява Sweat Smile първото ми дете си кротуваше по цяла нощ и съответно и като се роди беше спящо бебе, а това...не се спира Smile Иначе си е с глава надолу от начало, надали ще се обръща.

# 74
И моя господин е главично, някъде от началото на 6-ти месец, дано така си остане докрай

Общи условия

Активация на акаунт