Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 37 560
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Марти, супер са бебоците като големина. Браво на тях 🥰 Не е ли късно за фетална?! В коя седмица ще си тогава?
Аз на 20.07 излизам в 45 дневния и се захващам да оправям дрехи и неща, че по сметки около 20-22.08 ще ми е секциото. Не остана 🤪

# 46
Здравейте и от мен! Simple Smile)

Нямам търпение за следващия ми преглед на 25/6, който ще е първи след болничния престой. Последната седмица пак имах дискомфорт и се върнах на по-високите дози лекарства. Явно така ще си вървя, но е важно бебката да се развива добре и да си стои където е в момента. ☺
Да се похваля, че почнахме с покупките- основните дрешки взехме и стерилизатор. В крайна сметка се спряхме на Филипс Авент без опция за сушене.
Да попитам случайно дали някой има препоръка за педиатър в София (район Изток, Гео Милев, Слатина, Младост, Център..), който да приема нови пациенти? 🤔

# 47
Много се радвам за хубавите новини на всички! 😍 Не остава много, като гледам, че някои скоро ще излизат в 45 дневния. А пък ние сме до кривата круша с ремонта на спалнята... ужас 😣.

# 48
И аз се радвам за вас момичета, тези с близнаци сте герой ❤️
 Merry-Ann разбирам те , ние също сме до никъде и на всичко от горе съм сама с детето до 15 август 🤷‍♀️

# 49
Stm99, правим каквото можем, пък каквото има да става - ще става. Понеже аз за сега се надявам на нормално раждане, ако лекуващия автоимунното даде зелена светлина, ако не стане спалнята докато се върна в апартамента (за да ми е по-лесно с транспорта до болницата), ще разчитам на ММ да подреди с майка ми. С него сме свикнали да нареждаме по сходен начин, та вярвам, че ще се справят.

# 50
Ние имаме 3 етажна къща за правене . За сега имаме почти 2 стай , върви бавно но ще стане . Гледай да си спокойна другото ще се оправи 🫶

# 51
Здравейте и от мен! Simple Smile)

Нямам търпение за следващия ми преглед на 25/6, който ще е първи след болничния престой. Последната седмица пак имах дискомфорт и се върнах на по-високите дози лекарства. Явно така ще си вървя, но е важно бебката да се развива добре и да си стои където е в момента. ☺
Да се похваля, че почнахме с покупките- основните дрешки взехме и стерилизатор. В крайна сметка се спряхме на Филипс Авент без опция за сушене.
Да попитам случайно дали някой има препоръка за педиатър в София (район Изток, Гео Милев, Слатина, Младост, Център..), който да приема нови пациенти? 🤔

Аз съм от октомврийската група, но препоръзвам с две ръце доктор Недялка Янкова - Младост поликлиниката RelaxedRelaxedRelaxed Прекрасен човек и лекар!

# 52
Аз живея извън София, и цялото семейство сме при Янкова . Сега второто ни дете също ще е при нея.  Далеч ни е но е наистина страхотна .🫶

# 53
Не е късно за фетална, 31ва седмица ще съм.

# 54
Здравейте момичета!
Марти, браво на бебоците! Все така добре да растат и да си седят в коремчето.
Всички ли ще ходите на 3та фетална?
Аз изследвах отново урина, след като мин седмица излезна с завишени левкоцити, този път всичко си е както трябва. Остана другата седмица да пусна по-подробно панела за желязо.
Във вторник се ваксинирах за коклюш, а вчера и ММ се ваксинира. Надявам се това да е достатъчно бебе да е предпазен, а и ние.
Запазих си час и за бременна фотосесия, ще съм края на 7 месец Smile

# 55
Аз ще ходя на 3та по препоръка на феталната от 2рата. Понеже съм с наднормено тегло не можа на 100% да огледа всичко, което искаше и за да е спокойна иска да ме види пак. Но ако нямаш препоръки и следящата няма съмнения, а ти й имаш доверие може да няма нужда.

# 56
Първата бременост го коментирахме и каза,че няма нужда и не ходих. Сега даже забравих да попитам и той нищо не каза
29гс при него ще го питам, ако трябва бързо да запазвам.

# 57
Попринцип при под 35-годишна възраст и без други рискови фактори, няма нужда да се ходи на трета фетална. Вече ако лекарите видят някакво отклонение в развитието, ще кажат да се отиде. Една приятелка ходи на 5 фетални заради разни отклонения в размерите на части от тялото на бебето, но следящият й лекар я пращаше. Мен ме извикаха на трета заради уж по-малкото води.

# 58
Мен ме викнаха заради това,че са две, а и заради аномалия в бъбрека на каката (видяха го на третата фетална). Феталната каза, че трябва да ги следим.

# 59
Мен не са ме викали поради някаква причина, аз исках защото при лекаря, който ми прави феталните виждаме по-добре бебока и ми обръща повече внимание. Ако искаме да разберем нещо по-подробно за бебето е при него, другия даже не ме гледа всеки път на ехографа.

Общи условия

Активация на акаунт