Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 37 569
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Абе за пишкането ясно ама не бях изпила литри вода, че да ходя толкова често по скоро го възприемам като чистене на организма. Иначе контракциите за сега липсват ще следя де. Мен по- скоро ме обърка тази активност на бебето, чела съм,че уж ставали по-кротки като тръгнат нещата, а момата до сега чак такива изпълнения от по 4 часа нон стоп бутане не беше правила. А и другото, че имах някакви леки симптоми на гадене..Rolling Eyes. Както обичам да казвам ще се чуе Sweat Smile

# 721
И моите бяха много активни точно като започна и няколко нощи преди това.

# 722
Аз пък днес като се събудих и бебето почна на хълца (доста често го прави) обаче почнах да усещам хълцането под ребрата ми, а не както преди малко под пъпа и имам съмнение, че може да се е завъртяла седалищно. Още от ранни седмици си върви само главично и не мислех, че в 35та седмица може да се обърне, но преди 2 седмици се беше завъртяла с гръб вляво, а сега гръбчето й е вдясно. Изкушавам се да отида до работа да се видя още днес, но като се видя какво мога да направя... На преглед съм във вторник.

# 723
Моите бяха две и до последно преди секциото единия се въртеше. Даже трябваше да извадят първо него, но след ехографа отново се беше завъртял, та извадиха първо брат му. Не е изключено.

# 724
Daisy, и на мен във вторник лекаря ми обясняваше как е отдясно гърба и нямало как да се завърти отляво, защото била ниско главата... е искам да ти кажа че три пъти се завъртя от тогава, в четвъртък гърба беше отляво като бях на тонове, вчера отдясно днес като я гледам след снощното вилнеене пак е отишла отляво. Явно си се въртят до последно нищо, че вече съм 38г.с.

# 725
Момичета, да се оплача каква интересна нощ имах Sweat Smile. Снощи след като се прибрахме от разходка се почна едно лудуване от страна на бебешората и въртене, придружено със сериозно натискане на главата й в шийката, направо звезди виждах.. Появиха се и безболезнени контракции от време на време, болки в кръста, както и доста силно желание да ходя до пишкам през 20тина минути... След като стана 3 часа се бях вкарала вече здраво във филма, че явно ще се почва и реших да опитам да поспя, е поспах допреди малко за сега освен, че пак е много активна друго няма.. Не знам дали това са предвестници, че нещо ще се случва скоро или само си въобразявам... Joy

Все едно разказа моята вечер и нощ. Бях чула за подготвителните контракции и понеже термина е далече (26.09) си казах я пий едно no spa и лягай след 2 часа пак, на сутринта пак докато овладеем положението, но ме попритисни бонбоната да не иска рано рано да тръгва.

# 726
Май вече на повечето вечерите ни изглеждат така. От опит с предишната ми бременност знам, че тия подготвителни контракции могат да доведат до нещо, но могат и да не доведат до нищо. Очаквам на прегледа утре да ме ориентират има ли нещо значимо като индикации или просто си се мъча 😂

# 727
Аааа рано ви е на вас още Sweat Smile Ще видим ще устискам ли до тоновете във вторник или ще се ходи по-рано до болницата. Реално миналия понеделник шийката ми беше на 80% изгладена така че вече всичко може да се очаква. Sweat Smile

# 728
И при мен има доста време, термина ми е на 26.09, на последния преглед разпитвах докторката за раждането и по-точно кога да тръгна към болницата, защото съм от Перник, а пък ще раждам в София. Тя ме посъветва “Ако се чудиш дали раждаш, значи не раждаш” 😀

# 729
И при мен има доста време, термина ми е на 26.09, на последния преглед разпитвах докторката за раждането и по-точно кога да тръгна към болницата, защото съм от Перник, а пък ще раждам в София. Тя ме посъветва “Ако се чудиш дали раждаш, значи не раждаш” 😀

Ние живеем до Радомир и ще раждам в София ,не си сама . 🫶

# 730
Момичета, на какви колички и столчета за кола се спряхте в крайна сметка и купихте ли? Знам, че сме коментирали въпроса ама беше доста отдавна. Blush

Марти, какво стана днес ли ви изписват?

# 731
Ние сме с Пег Перего буук 3в1, има си кошница за кола, преминала краш тестове и с първото я ползвахме година време. След това минахме на Britax R2, сега пак така ще направим.
При теб как са контракциите?
За утре май сме няколко момичета на прегледи, ще пиша като мина, при всички ни да са наред нещата пожелавам!

# 732
Момичета, на какви колички и столчета за кола се спряхте в крайна сметка и купихте ли? Знам, че сме коментирали въпроса ама беше доста отдавна.

Ние сме с Cybex Balios S lux. Кошчето за кола, на което се спряхме също е на Cybex - Cloud G, по-нататък мислим да вземем Cybex Sirona, като следващо столче. Ще вземем и изофикс база.

Допълвам с въпрос: спазвате ли препоръчителните градуси при пране на бебешки неща? Изкушена съм да пусна по-високи такива, но на много от дрешките са посочени 30 градуса.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 13:24 от Gelatto

# 733
Ние се спряхме на Axkid One 2 с подложка за новородено. Така столчето става от раждане до около 7-годишна възраст.
Относно количката взехме Babyzen Yoyo2, тъй като си търсехме възможно най-компактния и лек вариант.

# 734
При мен вчера се поуспокоиха нещата през деня, днес отново малката е много активна и натиска здраво. (Като малко овне е) Joy Чувам някакви странни звуци от зоната на пубиса като пукане и хрущене Sweat Smile Реших да не ходя днес на тонове така или иначе съм се разбрала за утре, контракции се явяват от време на време, но не болят и не са равномерни. На моменти имам болки ниско долу като преди цикъл, но не са постоянни. Утре надявам се като отида ще видим има ли разкритие и да ми дадат някаква прогноза.. Не знам, но ми направи впечатление, че рязко станах много емоционална и направо съм като бомба със закъснител, скачам от едното настроение в другото... Grin

Пуснала съм анкета за име на следващата тема, моля гласувайте, ако има предложения също пишете. Blush

Общи условия

Активация на акаунт