Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 37 567
  • 758
  •   1
Отговори
Добре дошли бъдещи мами с термин месец Септември 2024!

В НАШАТА ТЕМИЧКА ОЧАКВАМЕ Sparkling Heart

Три двойки близнаци Blue Heart Heart

Двадесет и две госпожици Heart

Двадесет младежа Blue Heart

ВАЛЯТ БЕБЕТА

01.08.2024г. мама Marthina Антонио 2440гр. 46см, Матео 2590гр. 46см

07.08.2024г. мама Memoriq Тео   Баян

11.08.2024г. мама Gerta Никола 3300гр. 50см

13.08.2024г. мама Freziq_P 3000гр. 48см

Sparkling Heart НАШИТЕ OЧАКВАЩИ МАМИ СА Sparkling Heart

27.08
Flowers Hibiscus Kitana666  Heart

31.08
Flowers Hibiscus beboka94 Heart

01.09
Flowers Hibiscus Mi6elll Blue Heart

03.09
Flowers Hibiscus R0SSES Blue Heart

04.09
Flowers Hibiscus Къпинка ?

05.09
Flowers Hibiscus MDA Heart
Flowers Hibiscus Ani456456  Blue Heart Blue Heart

06.09
Flowers Hibiscus Gelatto Heart
Flowers Hibiscus Криси28 ?
Flowers Hibiscus I am Marina Blue Heart

07.09
Flowers Hibiscus BethG_28 Blue Heart
Flowers Hibiscus EA97 Heart

08.09
Flowers Hibiscus Alexa83 Blue Heart

10.09
Flowers Hibiscus Bell.^ Heart

11.09
Flowers Hibiscus Mariya Balabanova-Velichkova 710653 Blue Heart
Flowers Hibiscus Nassie* ?
Flowers Hibiscus edelvais0404 Blue Heart

12.09
Flowers Hibiscus Goddess11 Heart
Flowers Hibiscus Galia_555 ?
Flowers Hibiscus Бубетоо ?

13.09
Flowers Hibiscus Mia Blue Heart

16.09
Flowers Hibiscus Скарлет* Heart

17.09
Flowers Hibiscus Miminka792 Heart

19.09
Flowers Hibiscus Petinnka Heart
Flowers Hibiscus Martina_Staykova Heart
Flowers Hibiscus Radostina21 Heart
Flowers Hibiscus Lidy Blue Heart
Flowers Hibiscus Kristina001 Heart

20.09
Flowers Hibiscus Merry-Ann Heart

21.09
Flowers Hibiscus Daisy97 Heart

22.09
Flowers Hibiscus Танчитка Blue Heart
Flowers Hibiscus Азалия Heart
Flowers Hibiscus Stm99 Heart

24.09
Flowers Hibiscus vikssi_ ?

25.09
Flowers Hibiscus ivex ?

26.09
Flowers Hibiscus potrebitel20111 Blue Heart
Flowers Hibiscus kikatr Heart

28.09
Flowers Hibiscus Charmony Heart
Flowers Hibiscus B Heart
Flowers Hibiscus EM6632 Blue Heart

01.10
Flowers Hibiscus Totolitka Blue Heart

За добавяне към списъка и корекции, моля пратете ми лично съобщение.

При желание да участвате също и във фейсбук групата, моля свържете се с Kitana666 или Marthina.

Линкoве към старите теми :
TEMA 1
TEMA 2
TEMA 3

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 07:51 от Kitana666

# 1
Ето ме, първа Grin

# 2
И аз да се запиша и да дам ъпдейт. АГ ми включи желязо, което беше очаквано и протеин на Прегна-ко за ниския белтък. Бонуса е, че ми излезе и бактерия в микробиологията и сега чакам да каже какво там ще се предприеме. Четох, че е често срещана при бременност Candida albicans и разбира се точно нея съм завъдила…

# 3
Запис и от мен.
Благодаря за новата тема Kitana 😍

По темата с желязото - на мен другия месец ще ми вливат, понеже имам предишно натравяне с хапчета желязо. Феритина ми излезе почти на нулата, а желязото и хемоглобина още са в норма, макар и вече ниски. Честно казано малко ме е страх как ще ми се отрази, като се сетя как се натрових от Ферогфолфама преди години😬

# 4
Темичката е много хубава, благодарим Heart
Аз до сега успях да се опазя от болести, но ми тръгна хрема, гърло и отпадналост.

# 5
Добър вечер и от мен , аз днес карах и джет даже определено и хареса на малката хах.
Щях да ви питам вие вече имате ли имена да бебчетата 🫶

# 6
Да ние сме се спряли на име още от самото начало.  ММ ми угоди като се съгласи да е името, което аз съм си намислила от години/още преди да се познаваме/. Добре, че не се наложи да мислим име за момче, че тогава щяхме да имаме проблем. Sweat Smile

# 7
И ние имаме име. Бяхме си намислили и женско и мъжко още преди да забременея и сега даже не сме го коментирали.

# 8
Момичета, от няколко дни имам доста неприятна болка в зърната. На какво може да се дължи според вас? Не виждам да има изтичане на течност, не знам и коластрата, кога трябва да се появи. Някакви идеи? Rolling Eyes

# 9
Имаме две мъжки и едно женско. Квото дойде накрая Grinning
Да не би да е от сутиена? Аз минах на бюстиета.

# 10
Не би трябвало, сутиените почти изцяло съм ги изключила от облеклото Joy. Странното е че са само зърната, гърдите и ареолите не..

# 11
И аз да се запиша и да дам ъпдейт. АГ ми включи желязо, което беше очаквано и протеин на Прегна-ко за ниския белтък. Бонуса е, че ми излезе и бактерия в микробиологията и сега чакам да каже какво там ще се предприеме. Четох, че е често срещана при бременност Candida albicans и разбира се точно нея съм завъдила…

И на мен ми излезе смотаната кандида, изписа ми Гиназол АГ-то. Изчисти се, ама на следващата микробиология нямаше и лактобацили вече и се започна с течението, което го нямаше докато си бях с нея. Обясни ми, че докато не родим това били нормални неща и все нещо ще си влачим, заради хормоните и промените във флората...😥

# 12
И на мен ми изписа същото. Сега на следващия преглед ще искам да пуснем пак да видим какво е положението, но да, с раждането магически много неща изчезват 😁

# 13
Не би трябвало, сутиените почти изцяло съм ги изключила от облеклото Joy. Странното е че са само зърната, гърдите и ареолите не..

И аз имам болки в зърната от началото, не са спирали, направо не мога да ги пипна. Мисля, че е нормално от хормоните.

При някоя от вас имало ли е увита пъпна връв около врата на бебето? Лекаря каза, че няма нищо притеснително на този етап, но все пак се вкарах в размисли 🙄

# 14
Чак сега видях, че има нова тема. Китана, супер си я направила Flowers Cherry Blossom
И аз пусках изследвания миналия петък и желязо, еритроцити и тн още са падали. Тоест анемията не намаля, а пия хапчета над 2 месеца. Доктора изписа сорбифер да добавя като препарат, който да пия следобед. Сутрин пия друго лекарство за желязо. Попитах да пусна допълнителни изследвания за желязо, но не ми каза. Та се чудя все пак дали да не пусна. ЕМ6632 на теб колко ти е хемоглобина и какво допълнително изследваш?
Хубаво е, че белтъка е започнал да се вдига, след месец прием на протеин. Бях решила след първата опаковка да сменя моя с прегна-ко, защото е по-бюджетен, но след като видях покачване в изследването, няма да го сменям. Предната бременност пиех прегна-ко и така и не се покачи с него, просто май спря да пада, докато сега се вижда подобрение.
Лошото е, че в урината излезнаха левкоците, което четейки, говори за инфекция на пикочните пътища, но аз нямам оплаквания, та се надявам да е замърсена просто, ще пусна утре нова. АГ нищо не каза по тази тема, аз му и казах, че нова ще пусна де.
За име имаме, то и много избор нямам, не ми харесват 99% процента от имената, или по точно за моето дете не ми харесват. Smile
Днес ще звъня за ваксинация за коклюш да ида утре или тези дни. Някой ваксинира ли се вече? А ще се ваксинира ли таткото или друг роднина? Проверявали ли сте за ваксини по аптеката? Днес ще питам и в аптеката за него има ли, няма ли.

Общи условия

Активация на акаунт