Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 40 022
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета! Влизам за да се отчета, термина ми беше за 08.09., секцио планирано за края на този месец. Да ама не, нашата мома се оказа лъвица и реши, че ще излиза на 13.08., в 36+2 , се роди 3.00кг, 48см 😊

Честито да ви е момиченцето 🥳💯🎊🎁🐣🍼🐯
Естествено ли се роди така изненадващо?

# 631
Честито, Фрезия! Да расте здрава и борбена, както и другите бебенце в групата.
И честито първо момиченце в този ни форум 😊
Както каза някой, наистина бебевалежа започна с пълна сила (красиво съвпадение с пика на персеидите тези дни)

# 632
Честито, Фрезия! Да е много здрава лъвицата!

Моите лъвчета и двамата са на легълца от днес. Казаха,че ако всичко е наред,живот и здраве ще ги изпишат началото на другата седмица Heart

# 633
Какви хубави новини днес!
Фрезия, Честито! 🌸 Да е здрава и благословена първата дама в нашата група! Бързо възстановяване на теб! ☺
Марти, много се радвам, че вече са на легълца младежите!

Утре сме на преглед ние и вече нямам търпение. Добре, че си имам служебни задачи, за да не мисля само това. 😅

# 634
Честито на двете ви, Gerta и Фрезия! 😊Да растат здрави и много щастливи бебоците ви!

Марти, радвам се за хубавите новини. Вярвам, че до няколко дни ще сте всички заедно вкъщи, както са ви казали.

# 635
Да дам малко инфо и аз от вчерашния ми преглед,  в 37+2 нашата девойка е 2790гр. Готова е за излизане вече с единствения минус на който ми обърна внимание доктора, че се е завъртяла и сега гръбчето й е отдясно, т.е. не е в перфектната позиция за старт, но най-вероятно ще се завърти при самия процес. Шийката ми е на 80% скъсена вече нормално за тази седмица. Иска ми се да устиска до 23ти (да е девичка като мен) ама каквото си реши в крайна сметка, утре съм на тонове и ще видим дали има някакво разкритие, в събота нямаше. Следвам всички инструкции дадени ми от акушерката: чай от малинови листа, фурми, масажи и упражнения с топка пък да видим.. Blush

# 636
Изкарах вирус, който явно отключи процеса на раждане и нямаше как да го спрем, след около 10ч родилни болки през нощта и сутринта, докато съберат екип родих със секцио заради високия ми диоптър. Та опитах и от двата процеса на раждане... Важното е, че сега сме добре 🙂
Здравейте, момичета! Влизам за да се отчета, термина ми беше за 08.09., секцио планирано за края на този месец. Да ама не, нашата мома се оказа лъвица и реши, че ще излиза на 13.08., в 36+2 , се роди 3.00кг, 48см 😊

Честито да ви е момиченцето 🥳💯🎊🎁🐣🍼🐯
Естествено ли се роди така изненадващо?

# 637
Тъкмо днес изслушах отново лекцията "как да родим за 10 минути". Акушерката каза че дори раждането да е секцио, ще се възстановиш по-бързо и е по-добре за бебето, ако нещата тръгнат естествено в началото. Не знам дали това ти оправдава десетте часа мъки, но може би е било за добро.
https://www.facebook.com/share/v/o4hsmuAcTg42Jw5E/

# 638
Може и да има нещо вярно.
С каката тръгна естествено и се възстанових светкавично. Сега с близнаците също тръгна естествено и на фона на дългата операция, загубата на кръв, ниския хемоглобин след това пак мога да кажа, че бързо се възстанових. Две седмици по - късно съм пушка.

# 639
Добри съвети дава Елена Василева и аз я следя отдавна. Хубавото е, че повтаря едни и същи теми и ако си пропуснал нещо можеш да наваксаш (аз примерно си ги свалям). По ирония на съдбата насърчава естественото раждане, а пък самата тя е била със секцио по спешност Simple Smile

# 640
Привет и от мен. Моите момчета явно нямаха търпение да се срещнем, та решиха да ни изненадат в 33та седмица- на 07.08 се родиха моите борбени лъвчета Тео и Баян Simple Smile Седмица по-късно и една идея по-спокойна, защото началото беше кошмарно- всички майки на недоносени бебенца ще ме разберат- мога да се похваля, че има светлина в тунела и на 19.08 ще си приберем в къщи "баткото" Баян, а с Тео продължаваме борбата и се надяваме и той скоро да си е при нас. Успех на бъдещите мами, щастие на вече станалите и кураж на тези като мен, които очакваме да си затворим кръга на семейното гнезденце напълно HeartHeartHeart

# 641
Мемория, честита двойна радост и на теб ! Heart Бързо да се съберете цялото семейство, заедно и да отмине този така неприятен период на раздяла. Heart В крайна сметка важното е бебоците да са здрави, а мамите да имат сили да преминат през това. Пожелавам скоро да се гушкате всички вкъщи. Heart Hug

# 642
Мемория, честити да са Тео и Баян!
Как те разбирам.. нашите поне ще ги изпишат заедно. Бяха интубирани 5 дни, след това на допълнително кислород, единия в кувьоз 13 дни, другия 14.. кошмар. Никога няма да забравя гледката, която заварих в неонатологията като ги видях за първи път след секциото.
Ще се пребори и малкия, малко време трябва. Heart

# 643
Честита двойна радост, Мемория! Бързо да се подобряват момчетата, пожелавам ви скоро да си бъдете здрави и щастливи всички заедно! А на теб бързо възстановяване - физически и психически. Hands PrayHands Raised Hands

# 644
Благодаря на всички. Марти, деня в който ме качиха в интензивното отделение да ги видя, беше най-кошмарният в живота ми, имах чувството, че ако ще получа инфаркт- този ден ще е. Кураж и много вяра и любов.

Общи условия

Активация на акаунт