Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 195
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Вкусен ли е този кекс? Падна ни се от рулетката за 1 ст.

Open Mouth рулетката нали е от утре 19, днес пазарувах и нямам

ей така се цитира.

# 1 666
  • София
Да, днес мъжът ми е взел от подаръците за достигната сума и за 1 ст. има скреч карта. Рулетката трябва да е за по-големи суми (май 10 лв.)

# 1 667
  • Варна

Нямам идея. ММ ми го изпрати 😄

# 1 668
  • София
Колко да е вкусен въпросния кекс?
Вкусове различни.
Щом е за 1 ст. бих го взела. Ако не ми харесва - блоковия помияр ще намаже.  Хич нямаше да си правя труда да питам.

# 1 669
  • Буркина Фасо
Да, днес мъжът ми е взел от подаръците за достигната сума и за 1 ст. има скреч карта. Рулетката трябва да е за по-големи суми (май 10 лв.)
днес имам само скреч.
рулетка - нъцки. пазар за над 50 лв.

# 1 670
  • Варна
Вкусове различни.
Щом е за 1 ст. бих го взела. Ако не ми харесва - блоковия помияр ще намаже.  Хич нямаше да си правя труда да питам.

Вкусен се оказа: мекичък, нежен на вкус, не е накъртващо сладък.

А попитах, защото имах избор от 3 неща, които да взема за 1 стот. - някакви си универсални мокри кърпички, гризини и въпросният кекс.

# 1 671
А попитах, защото имах избор от 3 неща, които да взема за 1 стот. - някакви си универсални мокри кърпички, гризини и въпросният кекс.
Аз пък си избрах кърпичките.
Вчера се оказа че най- близкия до място на среща е магазинът в Изгрев ( Бургас). За 15 минути поне три пъти чух за касите на самообслужване, за съжаление е невъзможно да наредя цялата количка там, та вероятно са удобни за 4-5 неща но не и за пълна количка какъвто е седмичния пазар. Иначе само една каса работеше и доста почакахме.

# 1 672
  • София
Това е награда за достигната сума, а не рулетка. Wink

# 1 673
Този кекс ми е любим, ама от по-дългия и тънък. Хич на вид не хваща око, но е много вкусен и сякаш на масло мирише, рехав, много го обичам, а и доста засища. Не му знам състава. Има два вида -натурален и с леко кафеникави нишки отгоре, аз харесвам натуралния. Май 5лв му беше цената на дългия.
Аз да питам, бях попаднала на едни стъклени буркани с хубаво затваряне (с тел някаква) , та от пастет с боровинки беше. Толкова да ми е харесал и цената му беше добра, ама не мога изобщо да видя повече такъв. Вярно рядко вече ходя, но винаги гледам. По брошура също го няма.  Ако някой види някъде да пише, моля ви. Ще се запася с няколко, много приятен вкус и изобщо...бе супер беше, невероятен.

# 1 674
Вкусове различни.
Щом е за 1 ст. бих го взела. Ако не ми харесва - блоковия помияр ще намаже.  Хич нямаше да си правя труда да питам.

Кучетата не трябва да ядат сладко.
Взех кърпичките аз.

# 1 675
  • shumen
Кекса е вкусен и мек.

# 1 676
Фанфанито, мисля, че някои от продуктите от Делукс са в такива бурканчета.🙂
Киса, благодаря за купона за маслото и тук!🙂

# 1 677
В София продават ли мляко на Алфатар?

Да, в Била.
Онлайн от Ебаг може да си поръчаш с доставка до адрес.
На Красно село на пазара мисля че също имаха фирмен магазин Алфатар.
На Иван Вазов на колелото на трамвая по спомен пак имаше Алфатар.
  По веригите съм ги виждала само в Била.

# 1 678
Питането беше за лимоновия кекс. Той е само малък. Дългите са други вкусове.

# 1 679
Аз пък си избрах кърпичките.
Вчера се оказа че най- близкия до място на среща е магазинът в Изгрев ( Бургас). За 15 минути поне три пъти чух за касите на самообслужване, за съжаление е невъзможно да наредя цялата количка там, та вероятно са удобни за 4-5 неща но не и за пълна количка какъвто е седмичния пазар. Иначе само една каса работеше и доста почакахме.
Точно там площта за покупки е достатъчно голяма. Единственото дразнещо нещо е, че трябва всеки продукт да го сканиращ, сложиш на плота за покупки и тогава да маркираш следващия. Особено като са 5 еднакви неща примерно - преди вземах едното, сканирах 5 пъти баркода и просто прехвърлях продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт