Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 199
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 650
За мен е много вкусен. Не коментирам състав. Най-вероятно не е добър.

# 1 651
  • In transit
Дами и господин , има ли в магазините кисело мляко, което да е от мляко? Знам, че "Саяна не купуваме". Според ММ Бор-чвор е само нишесте. А някое става ли?
П.п. днес купих бор чвор пробиотик. На мен ми хареса на вкус, а той направо го изплю Grinning
Изброените от теб не бих взела, защото не ми харесват, но няма нишесте в тях. В киселото мляко обикновено слагат сухо мляко, а на етикета освен сухо мляко го обозначават с млечен протеин. Ако в К. имате мляко на Алфатар, пробвай от него, на мен ми харесва повече от това на ЛБ.

# 1 652
  • SF
Какво е К.?

# 1 653
  • In transit
Кауфланд

# 1 654
В София продават ли мляко на Алфатар?

# 1 655
  • Mostly in my mind
Да споделя 2 нови, поне за мен, неща...

И друго - ако разглеждам офертите през дигиталните каталози в приложението, мога да си добавям продукти в списъка за пазаруване, където се виждат като марка и артикул, както и да ги задрасквам. Мога да пращам покани до членове на семейството или други и да споделям списъка за пазаруване. Не знам дали е от скоро това, но поне за мен е новост. Дано го направят и да си излиза всеки продукт със снимка, цена и дата на промото, както беше в другото приложение преди.

Това със списъка за пазаруване не е ново, но е супер безсмислена функция. Както казваш сама, няма картинка, няма цена, няма дата...общо взето с две думи - пълна глупост!
Даже ей сега им написах един имейл по този повод. Но едва ли ще ме отразят.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 16:28 от Лолита

# 1 656
  • софия
Приложението на Лидл е едно и също за всички държави. Напълно безполезният списък за пазаруване може да бъде променен, ако на централно ниво решат.

За мен най-удобното и полезно приложение е това на Кауфланд. Още по-яко е когато пазаруваш в магазина в Банишора, защото всяко взето нещо можеш да включваш в сметката си и стигайки до касите хем знаеш колко ти е крайната сума, хем не вадиш всичко от количката и после да връщаш, а направо само плащаш.

# 1 657
  • Mostly in my mind
Точно в писмото визирах приложението на Кауфланд, което е супер удобно. и да вземат пример от тях.. Grinning
яд ме  е, че забравих да им напиша, че всеки четвъртък като лудите си скрийншотвам това, което ме интересува.

# 1 658
Кисело мляко с нишесте много лесно се хваща. Върху него трябва да се накапе малко йод и ако млякото се оцвети в лилаво, значи има нишесте.

И аз съм фен на приложението на Кауфланд, но нещо магазинът хич не ми харесва и нямам обяснение защо.

Тази седмица взех от Дунавията на Родна стряха, сега я отворих и е страхотна.

Вчера половинката си взе донът от магазина на Сливница и въпреки че беше рано сутринта, донътът беше твърд, студен и замина в коша. Това се случва за пореден път с донъти от там. Писах в контактната форма, пратиха ваучер за 5 лв.
Днес пак бях на ръба да им пиша. Тоалетната във филиала на Тодор Александров не е за описване 🤮🤢 и така е от близо седмица. Една и съща "рисунка" си стои на тоалетната чиния и дъска от началото на тази седмица.

Иначе благодарности на bradata, че обърна внимание за новия пастет. Взех го, наистина прилично съдържание.

# 1 659
Ох, прочетох по-горе Кауфланд и обърках темите. Joy

Иначе вчера в Лидл си ползвах купона за -5лв при сметка над 50лв. Не знам защо ми го бяха пратили, избраният от мен филиал не е затворен, ама хубаво направиха, възползвах се. Grinning

Взех от маслото на Pilos с купона, но срокът му е само до 19/9, от пилешките саламчета нямаше. В коша имаше доста от тортите Марленки, за които говорехте, но според мен трябваше поне на 50% да ги намалят ако искат все пак някой да ги купи от там. Жалко, че предпочитат да хвърлят вместо да се продаде.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 18:56 от alllllimei

# 1 660
  • Бургас
...
Вчера половинката си взе донът от магазина на Сливница и въпреки че беше рано сутринта, донътът беше твърд, студен и замина в коша. Това се случва за пореден път с донъти от там. Писах в контактната форма, пратиха ваучер за 5 лв.
...
 Останала съм с впечатление, че донътите ги получават замразени и преди да се сложат за продаване, просто ги изкарват да се отпуснат за определено време. Ако са закъснели с размразяването, може би заради това е бил твърд и студен Thinking
Радвам се за пастета и аз и дано поразширят асортимента на Pure, че основно това са месните полуфабрикати, които давам на наследника. Не че не опитва и не яде и други понякога, но с тези ми е по-спокойно на съвестта, хаха Grinning

Лоли, мисля че в началото в списъка можеше да се пише само ръчно и затова се изненадах от промяната, защото все е стъпка в правилната посока. Иначе абсолютно съм съгласна, че и така все още е безполезна функция в приложението.
Кауфланд много го недолюбвам и въпреки, че имам приложението им, дори не го отварям и не знам какви екстри имат...

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 20:17 от bradata

# 1 661
  • Mostly in my mind
В Кауфланда се изтрепахме за сладоледи и пастети по 1 стотинка😅😅😅

# 1 662
Някой има ли излишен купон за масло Пилос?🙂

# 1 663
  • Варна
Някой има ли излишен купон за масло Пилос?🙂

Имам, но изтича днес. Ще успееш ли? Пращам на ЛС.

# 1 664
  • София
Вкусен ли е този кекс? Падна ни се от рулетката за 1 ст.
Open Mouth рулетката нали е от утре 19, днес пазарувах и нямам

Общи условия

Активация на акаунт