Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 200
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 635
  • до най-прекрасния мъж
Ооо, много благодаря, ще потърся. Обожавам пармезан, но не съм се сещала да потърся в ПА. А за Италианската седмица, уж гледах внимателно брошурата, но явно съм пропуснала.
Благодаря още веднъж.

# 1 636
  • Mostly in my mind
Момичета, има някаква торта, в червена кутия...нещо като Медовик ми се струва. 20лв е...дали някой я е опитал?
Тази...

На същата фирма има едни топчета,които са уникално вкусни. Съдейки по тях, вероятно и тази торта ще е хубава.

# 1 637
  • Бургас
Да споделя 2 нови, поне за мен, неща. Вчера чак в магазина открих, че съм си забравила телефона и приложение нанайси. Съкратих списъка до най-неотложното и без купони, и тъй като се познаваме с по-голяма част от служителите в този филиал, касиерката се учуди защо не си сканирам Лидл Плюса. Като разбра причината, просто ме попита за телефонния номер и въвеждайки го ръчно, активира приложението. Обясни ми, че щом си въведем телефонен номер в акаунта, може да се ползва и по този начин, та да си знаете Wink

И друго - ако разглеждам офертите през дигиталните каталози в приложението, мога да си добавям продукти в списъка за пазаруване, където се виждат като марка и артикул, както и да ги задрасквам. Мога да пращам покани до членове на семейството или други и да споделям списъка за пазаруване. Не знам дали е от скоро това, но поне за мен е новост. Дано го направят и да си излиза всеки продукт със снимка, цена и дата на промото, както беше в другото приложение преди.

Открих и взех за проба пилешки пастет от Pure серията, която се яде у дома, но не е дегустиран още.

Онова пушено топено сирене Пилос, което взех наскоро, не ми допадна много. Идва ми по-твърдо и жилаво, отколкото харесвам, особено "коричката" му. А след топлинна обработка в сос, стоеше леко нишестено като усещане, а не гладко и кремоообразно, както онова на Пършевица, което ползвам обикновено.

# 1 638
  • София
Да споделя 2 нови, поне за мен, неща. Вчера чак в магазина открих, че съм си забравила телефона и приложение нанайси. Съкратих списъка до най-неотложното и без купони, и тъй като се познаваме с по-голяма част от служителите в този филиал, касиерката се учуди защо не си сканирам Лидл Плюса. Като разбра причината, просто ме попита за телефонния номер и въвеждайки го ръчно, активира приложението. Обясни ми, че щом си въведем телефонен номер в акаунта, може да се ползва и по този начин, та да си знаете Wink
Може би е отскоро, защото в последните 1-2 седмици чух 2-3 пъти касиерките да споменават това с телефонния номер. Simple Smile Явно и на тях им е интересно. Joy

# 1 639
Може би е отскоро, защото в последните 1-2 седмици чух 2-3 пъти касиерките да споменават това с телефонния номер. Simple Smile Явно и на тях им е интересно. Joy

О, не е от скоро...от поне 6 месеца го знам и съм го ползвала. И на бързите каси го има.

# 1 640
  • Велико Търново
От тортата марленка на 20лв е пълно в лидл студентски град  на преоценените. Имаше поне 10 кутии на 14лв, да знаете ако ви е интересно да я пробвате.

# 1 641
Дами и господин , има ли в магазините кисело мляко, което да е от мляко? Знам, че "Саяна не купуваме". Според ММ Бор-чвор е само нишесте. А някое става ли?
П.п. днес купих бор чвор пробиотик. На мен ми хареса на вкус, а той направо го изплю Grinning

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 14:22 от Рошличката

# 1 642
Истинско кисело мляко мисля, че е Ел Би Булгарикум, Жълтуша, Хармоника и разни фермерски от био магазини. В Лидъл едва ли има, освен Ел Би евентуално.

# 1 643
  • София
Дами, има ли в магазините кисело мляко, което да е от мляко? Знам, че "Саяна не купуваме". Според ММ Бор-чвор е само нишесте. А някое става ли?
П.п. днес купих бор чвор пробиотик. На мен ми хареса на вкус, а той направо го изплю Grinning
Не съм дама, но ако позволиш - има.
Виж, нишесте, няма 🙂
И ако ММ-ти е с нагласата, че всичко е нишесте, то явно това е причината да го усеща където го няма.
Конкретно в Лидл можеш да купиш всичко без кофичките на които пише Млечно - кисел продукт. Боженци и онова което го водят гръцки йогурт е възможно да имат в състава си сухо мляко, като за последното не съм сигурен.
Другото е мляко.
Bon appetit 🙂

# 1 644
  • SF
Моля, кажи ни, кое е другото и още днес ще купя. Пилос?

# 1 645
  • София
Моля, кажи ни, кое е другото и още днес ще купя. Пилос?
Абсолютно всички други според вкуса.
Личният ми фаворит е Родна стряха 4% от Ведраре.

# 1 646
Ах, Ребел, прощавай, веднага си коригирам поста и добавям "и господин " Simple Smile

Ох, нашият лидл (един имаме само) е в сериозен ремонт вече 2 месеца, и няма да работи до ноември някъде. Но знам, че тук ще получа надежден отговор, затова и попитах.

П.п. това LB в нашата магазинна мрежа май не съм го виждала. Има ли го в конкурентите на лидл? К? Б?

# 1 647
Ах, Ребел, прощавай, веднага си коригирам поста и добавям "и господин " Simple Smile

Ох, нашият лидл (един имаме само) е в сериозен ремонт вече 2 месеца, и няма да работи до ноември някъде. Но знам, че тук ще получа надежден отговор, затова и попитах.

П.п. това LB в нашата магазинна мрежа май не съм го виждала. Има ли го в конкурентите на лидл? К? Б?

Ел Би има в Билла. Всички продукти на Ел Би са от истинско мляко.

# 1 648
  • Сливен
Ел Би има понякога в нашия Кауфланд,на Ведраре купувам 3.6%,има го в Билла и Кауфланд.

# 1 649
  • Варна
Вкусен ли е този кекс? Падна ни се от рулетката за 1 ст.

Общи условия

Активация на акаунт