Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 207
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Пловдив
Момичета, има някаква торта, в червена кутия...нещо като Медовик ми се струва. 20лв е...дали някой я е опитал?
Тази...

# 1 621
Много благодаря на всички, включили се с мнение за завесите, бяхте ми много полезни и току-що се добих с тъмните🙂, само да не са ни къси. В Бургас има още 2 тъмни в магазина в Изгрев бл 207 - най-новия

# 1 622
  • Бургас
О, брошурата е пълна с италиански вина! Ще се ходи в понеделник:) Който търсеше Орвиенто - има го.
Пестото дженовезе в буркан от италианската седмица много ми хареса. Повече от Барила-та. Ще взема пак.

# 1 623
Розовата дамска нощница за 16,90 е супер лека и приятна.  И сирене Дунавия  на Родна стряха е много вкусно.
От коя брошура е нощницата? Исках да видя какво представлява,но открих само пижама от две части.

# 1 624
Да от 2 части е -розова тениска и шарено долнище.От настоящата брошура

# 1 625
Розовата дамска нощница за 16,90 е супер лека и приятна.  И сирене Дунавия  на Родна стряха е много вкусно.
От коя брошура е нощницата? Исках да видя какво представлява,но открих само пижама от две части.
И аз не мога да свикна, че наричат нощница пижамите, но в някои краища на страната е такова...
Нощница - дълга като рокля, 1 част.
Пижама - горно и долно, 2 части...
Ама за някои всичко е нощница 🙄

# 1 626
  • до най-прекрасния мъж
Пускали ли са скоро Пармезан, настърган в кутия или пакетче? Нещо не го видях в брошурата, а ми се хапва. Имаше преди време в кутия, лесен за поръсване, но скоро не съм виждала от него.

# 1 627
  • In transit
Пускали ли са скоро Пармезан, настърган в кутия или пакетче? Нещо не го видях в брошурата, а ми се хапва. Имаше преди време в кутия, лесен за поръсване, но скоро не съм виждала от него.
Грана падано имаше онзи ден в пакети настърган, мисля, че ХХЛ беше, на прилична цена.

# 1 628
Аз купувах в кутия последната италианска седмица - преди малко повече от месец като че ли беше. Но май беше пак грана падано, а не пармезан.

# 1 629
Здравейте, аз съм нова тук.

Искам да подаря:

Скрит текст:

Може ли да помоля за маслиновата паста, ако е свободна.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 16:44 от къдрокоса

# 1 630
  • София

Изпращам ти.
От скреч е и е само за 1 брой, важи до утре включително.

# 1 631

Изпращам ти.
От скреч е и е само за 1 брой, важи до утре включително.

Благодаря! Къде да търся купона?

Видях го, още веднъж благодаря Simple Smile)

# 1 632

В брошурата за другата седмица има пармиджано реджано в опаковки от 100 грама. От италианската седмица.

# 1 633
  • София
Пармиджано на люспи има и в ПА, а също и цяло парче, което се стърже лесно и идва мааалко по-ниска цена. Но пък е зряло 2 години, докато люспите - 1.

# 1 634
  • Варна - Черна гора
Здравейте, аз съм нова тук.

Искам да подаря:

Скрит текст:

Имате още един купон ✌️

Общи условия

Активация на акаунт