Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 211
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 605
Извинявай, по какво се разбира че са блекаут (преди да ги сложа на прозореца), за какво да гледам като/ако ги видя наживо, или пък завеси от друг магазин. Мерси!
Хвана ме натясно с обяснението Grin Просто не знам как точно да обясня, просто познавам плата. Стои някак по-плътен, с гладка повърхност, пада тежко и затъмнява максимално. Той си и тежи повече от другите платове де, заради самата му оплетка. Повърхността му стои като леко сатенирана. Ох, дано нещо се разбере от тези обяснения...
Аз пускам фенерчето на телефона от обратната страна - ако не се вижда лъчът светлина - значи са блекаут.

# 1 606
Блек аут е характеристика, която е голям плюс за завеси и щори. Щом не е написано, значи не са такива. Още повече с тази цена.
Всеки производител или търговец би го споменал като предимство.
Абсолютно същият казус е със съдовете за готвене.

# 1 607
Благодаря за отговорите, ориентират ме поне. Аз не държа да е тъмно като спя, дори винаги оставяме да свети една лампа, но сега търся завеси не за вкъщи и предпочитам да са затъмняващи, но нищо не им разбирам и затова питам

# 1 608
Затъмняващите завеси са супер. Живея в апартамент с югоизточно изложение и е някакъв ад лятото. Те ме спасяват от слънцето и жегата отчасти. И разбира се климатика Simple Smile. Насочи пердето към светлината , ако не се вижда значи са затъмняващи, макар , че има различни степени на затъмняване, някой са 100% , някои по-малко . А и на самата опаковка трябва да пише

# 1 609
  • София
Затъмняващи завеси имаме от Икеа, стоят отзад като "гумирани" едни такива. Наистина става тъмно в стаята (обичам да спя на тъмно и тихо).

# 1 610
  • София
Машинката за постригване на silvercrest постригва само 30%, но колкото и пъти да минавам, не стига до 100%. В това отношение е уникална, ако някой търси такъв ефект. За мен е тотален боклук.
Сега ще взема по-скъпия вариант Remington,  макар че не възлагам надежди. Бях взела от магазин в чужбина и беше подобен боклук, добре че имах време да я върна. Беше 50-70Е и имах надежди. Тази в Лидъл е 30 и няколко лв

Няколкото вида сирене Родна стряха с 25% намаление:
Козе сирине, зряло 60 дни - използвали са телепортация. Нито е козе, нито е зряло. Но е вкусно, става за консумация.

Сирене смес биволско с краве купувам обичайно, не знам колко е биволското, не се разпознава. За тази цена е идеално за мен, препоръчвам го.

# 1 611
Завеси нЕма никъде.Така ми казаха в поредният магазин, в който попитах само за идеята.Не съм на зор, но е тъпо да не предупреждават, че артикулът ще липсва.

# 1 612
  • SF
В нашия Лидл са изкупили лавандулата, а толкова я чаках.
В кой софийски Лидл все още я има?

# 1 613
  • shumen
При нас лавандула имаше,но съм в Шумен.

# 1 614
Снимах за съфорумката плат блекаут. Горе-долу да придобие представа какво е. Опитах се да хвана гладката повърхност.  Платът иначе е плътен.

# 1 615
  • оттам, откъдето започва България
В Гугъл е пълно с изображения на плат блекаут.

# 1 616
  • София
Завеси нЕма никъде.Така ми казаха в поредният магазин, в който попитах само за идеята.Не съм на зор, но е тъпо да не предупреждават, че артикулът ще липсва.

Ако беше щурмувала при отварянето на магазина можеше и да вземеш.
В Ст. град лелите се сбиха за завеси, имаше не повече от 10 - 12 бр.
Нямам интерес, у нас сме без пердета. Бях в магазина рано, че после имах друга работа.
Чувала съм, че в Джъмбо има такива на прилични цени.

# 1 617
Розовата дамска нощница за 16,90 е супер лека и приятна.  И сирене Дунавия  на Родна стряха е много вкусно.

# 1 618
Днес завеси от двата цвята имаше в Ямбол по няколко бройки. Вчера взех от светлия цвят два комплекта. Не затъмняват както очаквах, затова сложих и четирите на един прозорец. Като са надиплени на плохи са една идея по-добре. На етикета пише само Black out. Едната завеса има дефект като протъркано на плата. За толкова пари стават.

# 1 619
Днес завеси от двата цвята имаше в Ямбол по няколко бройки. Вчера взех от светлия цвят два комплекта. Не затъмняват както очаквах, затова сложих и четирите на един прозорец. Като са надиплени на плохи са една идея по-добре. На етикета пише само Black out. Едната завеса има дефект като протъркано на плата. За толкова пари стават.
Трябваше да вземеш тъмните.

Общи условия

Активация на акаунт