Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 229
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Варна - Черна гора
Кърпичките за очила не надраскват ли стъклата?
Според оптиците, при които си поръчвам очила, ползването на такива кърпички води до сваляне на филтрите на стъклата. Препоръчват почистване с микрофибър на кърпа.

# 1 591
Кой вид инстантно кафе на Лидъл ви харесва?

# 1 592
  • София
Кой вид инстантно кафе на Лидъл ви харесва?
От години пия това със зелената капачка което сега е 300 грама ХХЛ на цената на 200 - 8.99.
То всъщност е било в някоя от миналите брошури, но още се намира.
Май в идната брошура ще е на промо цена стандартния му размер.

# 1 593
Видях ли някъде намалени бишкоти или ми се е привидяло ---в тази или следващата брошура? Thinking

# 1 594
Видях ли някъде намалени бишкоти или ми се е привидяло ---в тази или следващата брошура? Thinking
XXL бишкоти има. Те са на цената на нормалните пакети.
Това видях в нашия магазин.

# 1 595
Още един глас за ххл кафето.
Впрочем благодарности към RebelHeart. Миналата седмица писа за гаудата ххл от Холандия. Страхотна е!!!

# 1 596
Впечатления от качеството на блекаут завесите?

# 1 597
Аз купувам от инстантното кафе крема на Беларом. Ползвам го само за Фрапе, харесва ми, тъкмо навреме го пускат , че е на свършване буркана

# 1 598
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 599
  • до най-прекрасния мъж
Впечатления от качеството на блекаут завесите?
Завесите от брошурата блекаул ли са, всъщност?

# 1 600
И аз по-назад питах, позната спомена, че са блекаут, аз не намерих такава информация, но ги няма и във филиалите, в които ги търсех, за да съм сигурна.

# 1 601
Сега увеличих снимката на завесите и от нея категорично виждам, че са блекаут. Тези дни съм на такава тема, че шия завеси блекаут за подарък. На живо обаче, не мога да кажа дали Лидълските са наистина такива.

# 1 602
  • софия
Някой някъде видя ли да има акумулаторната ножица?

Знам, че има знак в брошурата.

# 1 603
Сега увеличих снимката на завесите и от нея категорично виждам, че са блекаут. Тези дни съм на такава тема, че шия завеси блекаут за подарък. На живо обаче, не мога да кажа дали Лидълските са наистина такива.

Извинявай, по какво се разбира че са блекаут (преди да ги сложа на прозореца), за какво да гледам като/ако ги видя наживо, или пък завеси от друг магазин. Мерси!

# 1 604
Извинявай, по какво се разбира че са блекаут (преди да ги сложа на прозореца), за какво да гледам като/ако ги видя наживо, или пък завеси от друг магазин. Мерси!
Хвана ме натясно с обяснението Grin Просто не знам как точно да обясня, просто познавам плата. Стои някак по-плътен, с гладка повърхност, пада тежко и затъмнява максимално. Той си и тежи повече от другите платове де, заради самата му оплетка. Повърхността му стои като леко сатенирана. Ох, дано нещо се разбере от тези обяснения...

Общи условия

Активация на акаунт