Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 234
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 575
Разлика между Queen Margot и на Делукс сметановият ликьор има ли? Видях, че в Лидл плюс има намаление на Марго, та се чудя кой да си взема.

# 1 576
Някой, вземал от това кафе, може ли да каже дали е хубаво? И дали е 100% арабика?

Вижте на опаковката дали пише следната информация:
1. Вид на кафето
2.Дата на изпичане, а не срок на годност. До 3 месеца от изпичането е оптималният срок
Хубавите и прясно изпечени кафета задължително имат тази информация
Вече за специалните кафета, които са най-качествените има и други изисквания.

# 1 577
Кърпичките за очила са прилични, само че преди години в оптика ми бяха препоръчали да вземам тези от ДМ, а не от Лидл че за очилата те били по-добре.
Отдавна беше, та не съм сигурна дали е релевантно към момента това нещо, те от тогава поне по веднъж са сменили опаковките и на двете марки, а кой знае дали е само това.

# 1 578
За слънчеви очила използвам кърпичките. Интересува ме да не замазват и да почистват добре стъклата- не знам дали могат чак да им навредят?🤔

# 1 579
При вас има ли от козметичната принадлежности от брошурата? В нашия Лидл днес в 9,30 ч. сутринта нямаше дори и цена. Търсех конкретно клещите за кожички.

# 1 580
За слънчеви очила използвам кърпичките. Интересува ме да не замазват и да почистват добре стъклата- не знам дали могат чак да им навредят?🤔
Добре почистват и не са и много мънички, че слънчевите са обикновено с по-голяма площ за забърсване и си е от значение и това.

# 1 581
При вас има ли от козметичната принадлежности от брошурата? В нашия Лидл днес в 9,30 ч. сутринта нямаше дори и цена. Търсех конкретно клещите за кожички.
Аз вчера видях при нас (Пловдив).
Натка, благодаря!
Аз да питам, този път пристигнаха ли вече сгъваемите торбички от 1,99 лв?😂 По-конкретно ме интересуваше червената с точките...Не видях жълт стикер в ел. брошурата, но и торбичките не ги видях в нашия филиал, уви...🤔🤔

# 1 582
  • оттам, откъдето започва България
Оesi, благодаря! Ще взема гъбите значи, изглеждат ми най-интересни от този купон.😃
Дени, благодаря! В момента имам точно от кауфландските и ми харесват.🙂

И аз предпочетох и взех гъбите, но все още не съм ги ползвала.

# 1 583
  • shumen
Кърпичките се харесват вкъщи.

# 1 584
Долче, не знам дали са зареждали и други цветове, но вчера видях само 3-4 броя черни в един от магазините в София.

# 1 585
  • Хасково
При нас в понеделник имаше от сгъваемите торбички,имаше и червени на точки

# 1 586
  • Варна
Кърпичките за очила не надраскват ли стъклата?

# 1 587
RebelHeart,  много ти благодаря за отделеното време и внимание.
Както винаги постовете ти, са винаги точни и полезни.
Още веднъж благодаря ти много!

# 1 588
Не драскат, и аз слънчеви очила ползвам, както и ДМските.

# 1 589
С какво да ги надраскат, те не са грапави или твърди? Тънка мокра салфетка е, която даже сравнително лесно се къса докато не е започнала да засъхва.
То ясно че най-добре да се измият но понякога навън се налагат и кърпички.

Общи условия

Активация на акаунт