Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 48 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Salsera , колко време трябва да се изчака след стимулация за да се изследва ТСХ ?

# 511
Здравейте!На 12ти септември ми беше пункация,след което ми дойде на 19ти(седмица по-рабо пт обичайното).Следващия месец трябваше да имам ЗЕТ(на естествен цикъл),но понеже не се чувствах готова го отложих за този месец.Не съм приемала медикаменти за ЗЕТ,но менструация така и не дойде.Напраеих тест за бременост вчера на 6ти ден пт закъснението.Отрицателен е.
Моля,ако някоя дама е била в сходна ситуация да сподели.Ще изчакам още няколко дни и ще отида при репродоктувния лекар.

# 512
Здравей.
Правила съм 3 пункции и винаги вторият цикъл след пункция ми е закъснява 10-15 дни.
Успех 🍀

Здравейте!На 12ти септември ми беше пункация,след което ми дойде на 19ти(седмица по-рабо пт обичайното).Следващия месец трябваше да имам ЗЕТ(на естествен цикъл),но понеже не се чувствах готова го отложих за този месец.Не съм приемала медикаменти за ЗЕТ,но менструация така и не дойде.Напраеих тест за бременост вчера на 6ти ден пт закъснението.Отрицателен е.
Моля,ако някоя дама е била в сходна ситуация да сподели.Ще изчакам още няколко дни и ще отида при репродоктувния лекар.

# 513

Ох, и аз съм в сходна не, ами направо същата ситуция. Пункция 16.09, М дойде на 21.09, после докторът каза да изчакаме следващ цикъл и ейййй го на, още го няма! И чакам си мирно и чинно! На мен това са ми първа пункция и първи ЗЕТ.

# 514
След втората пункция по фонда и аз имам голямо закъснение, но при мен е след пункция.
На бързо през първия проблем, от една яйцеклетка, която се оплоди, на 3ти ден се развиваше много добре, на 5ти имаше забавяне, на 6ти ден сутринта ми се обадиха че е станал бластоцист и вече е замразен, пуснахме ПИД, но за съжаление е небалансиран.

Цикъла ми е вече 40 дни.
Имах терапия веднага след пункцията с дуфастон и естрофем за 10 дена, след като свърши очаквах да ми дойде.

Днес пуснах естрадиол, понеже се съмнявам за задържан фоликул.

Очаквах да видя по-висока стойност, вие какво мислите, възможно ли е да има задържан фоликул?

Мисля да направя почивка един цикъл преди да започна третата стимулация за да ми се балансират хормоните.

# 515
Здравейте и от мен, желая успех ня всички 🍀
Докато дойде нашия ред за ИКСИ, ще следя темата

# 516
Не се притеснявайте. Вторият си цикъл след пункцията го чаках 47 дни Simple Smile

# 517
Здравейте, това закъснение на втория цикъл случва ли се и при неуспешен свеж трансфер?

# 518
Аз съм имала неуспешен свеж трансфер, като тогава цикъла ми дойде на датата си, въпреки поддръжката. Следващия цикъл също ми дойде на датата, но 3 дни беше само зацапване и чак след това тръгна нормално. Не се вторачвайте толкова, минали сме стимулации, после поддръжки, почти е невъзможно тялото ни да действа както обикновено, просто са ни силно разбутани хормоните.
Здравейте, това закъснение на втория цикъл случва ли се и при неуспешен свеж трансфер?

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:18 от Xektora

# 519
Момичета, знам, че стойностите на прогестерона могат да дадат информация за зрялостта на лигавицата. При вас, при СЕТ или ЗЕТ, колко дни преди трансфера е правен такъв тест?

След моя неуспешен СЕТ обсъдих с доктора дали е възможно лигавицата да е била презряла. Той провери стойността на прогестерона, която беше измерена 3 дни преди пункцията. Странно ми се стори тази стойност да се счита за актуална за трансфера, който се състоя 8 дни след теста.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 16:18 от ВаНиЛа

# 520

Здравейте, това са резултатите от 4 ден стимулация (с елонва). Довечера съм на преглед. Още не са ми включили цетродит. Притесняват ме нивата на лх. Общо са 10 антрални фоликула.
Четвърта стимулация ми е. И никога до сега нивата на лх не са били толкова високи на 4ти ден. Притеснявам се, че як вече са се скапали. Моля за мнения. Благодаря

# 521
Не се притеснявай и аз бях така даже при мен LH беше стигнало до 11.50 и бях параноясяла ,но изкарахме 15 яйцеклетки от които 10 си бяха качествени и се оплодиха ,предполагам че тези дни трябва да ти включат цетроцит .Всичко ще е наред успех ❤️

Здравейте, това са резултатите от 4 ден стимулация (с елонва). Довечера съм на преглед. Още не са ми включили цетродит. Притесняват ме нивата на лх. Общо са 10 антрални фоликула.
Четвърта стимулация ми е. И никога до сега нивата на лх не са били толкова високи на 4ти ден. Притеснявам се, че як вече са се скапали. Моля за мнения. Благодаря

# 522
Здравейте! Включвам се с един въпрос. Днес пуснах АМХ в лаборатория “Рамус” , докторката каза, че няма значение къде, изискват го от фонда. Преди 5 месеца пуснах в Турция в болница “Мемориал”, където резултата ми беше 4,75, а сега в Рамус ми е 2,65, което ме притесни, а съм на 27 години

# 523
Jansi, зависи от референтните стойности на конкретната лаборатория, така ми обясни лекаря.
При мен в Кандиларов Юни беше 6.05, сега в Рамус е 2.78. Според мен нямаш място за притеснения.

# 524
Идвам да си помрънкам малко. Отлагаме втора стимулация за пореден месец - този път заради задържан фоликул. Изписаха ми Др0велис за месеца и другия ще видим какво се случва.

Налегнала ме е една тревожност, защото хич не съм фен на противозачатъчните. С всички тези вреди и всеки път ме притеснява този риск от кръвни съсиреци. Ани аз малко по-лесно си се паникьосвам . Scream Вярно че е само за месец ( и предполагам някои ще кажат , че с тези стимулации, на които се подлагам това ми е най-малкият проблем), но като видя един топ листовки, по-големи от самите хапчета и направо лошо ми става.

Тук съм чела, че на много от вас се е наложило да пият и то точни тези. Дали бихте споделили как ви се отразиха и имахте ли проблеми (освен всеизвестното зацапване), че да се успокоя малко Joy . Направо не си представям 28 дни как от най-малкото ще се притеснявам да не ми става нещо от хапчетата  (да, да може да ми се смеете на воля Joy )

Като цяло и покрай цялата борба и тичане по лекари стресът ми идва малко в повече, та знам , че ако някой ще ме разбере, то това със сигурност ще сте вие.

Благодаря предварително за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт