Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 46 930
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
Здравей 240923, благодаря за отговора. Потърсих в гуугл за анализ на делителното вретено на яйцеклетките и ми излезе, че е техника, която се прилага като допълнителна. Не знам дали мога да цитирам клиники в този форум, но едната предлага 15 допълнителни техники. Знаете ли дали си заслужава да се пробват, или се назначават от лекар?

# 751
Здравей 240923, благодаря за отговора. Потърсих в гуугл за анализ на делителното вретено на яйцеклетките и ми излезе, че е техника, която се прилага като допълнителна. Не знам дали мога да цитирам клиники в този форум, но едната предлага 15 допълнителни техники. Знаете ли дали си заслужава да се пробват, или се назначават от лекар?
Както пише и в сайтовете на клиниките, никоя от тези техники не дава 100% гаранция, че нещата ще се случат.
Ние искахме 3-4 допълнителни техники, но като за първи опит, лекарят ни прецени, че не е необходимо. Оставам с впечатление, че започват да ги ползват при повече неуспешни опити, за да си набавят повече информация за следващия опит. Ако категорично сте решили, че искате да се приложи някоя, едва ли ще ви откажат.

# 752
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 753
Заповядайте в новата тема:

https://bg-mam.ma/t/1729188

Общи условия

Активация на акаунт