Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 46 920
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Да попитам дали ви се е случило да ви остане някоя инжекция в повече и какво ги правите ? Аз вече съм бременна , но ми останаха няколко, не ми се ще да звъня в клиниката да питам.

# 706
Момичета може ли съвет , в трябва да пусна тест дугия понеделник. Дали е възможно да се покаже нещо ако го направя тези дни  или да не бързам?

# 707
Момичета може ли съвет , в трябва да пусна тест дугия понеделник. Дали е възможно да се покаже нещо ако го направя тези дни  или да не бързам?

Не бързайте. Успех 🍀

# 708
Момичета, Orgalutran-a в хладилник ли се съхранява?

# 709
Да Simple Smile

Момичета, Orgalutran-a в хладилник ли се съхранява?

# 710
Здравейте на 6-ти ми беше трансфера, днес реално е 10-ти ден или по-скоро 9-ти. Лекарката ми потвърди за момента че всичко е наред, но още имам съмнения и притеснения, уринарния беше с много бледа втора ||

# 711
Здравейте на 6-ти ми беше трансфера, днес реално е 10-ти ден или по-скоро 9-ти. Лекарката ми потвърди за момента че всичко е наред, но още имам съмнения и притеснения, уринарния беше с много бледа втора ||
Поставяте ли инжекции с ЧХГ

# 712
Стискам Ви палци! Дано след 2 дни се е повишил добре! Успех!

Скрит текст:

# 713

Не, не поставям. Единствено прогестерон вагинално

# 714

Желая Ви да видите още по- високо ЧХГ...вярвам, че е сстанало

# 715

Желая Ви да видите още по- високо ЧХГ...вярвам, че е сстанало
Благодаря! Имайки впредид че е на 9-ти ден, към момента докторката каза, че е достатъчно да знаем, че имаме положителен резултат. Записа час за преглед след 10 дни и каза, че няма нужда от повторен тест. (Споделям, ако и други се чудят като мен)

# 716
Здравейте! Дали тук има пациентки на д-р Цветков във Вита? Ако може да поразпитам някои неща на лично, ще бъда благодарна Simple Smile

# 717
Здравейте, момичета! Преди точно месец беше моята първа пункция по къс протокол. От седмица някъде имам засилен косопад, това нормално ли е според вас? Хормоните не би ли трябвало вече да са се наместили, след 3 дни чакам вторият Ц след пункцията, а овулацията ми си беше точно на 14ти ден.
Нямам дефицит на желязо, другата седмица ще пусна и контрола на ЩЖ. Просто не виждам друга причина, освен стимулацията.

# 718
Да, и аз имах зверски косопад, вече минаха 4 месеца от стимулацията и понамаля, но още има какво да се желае. Също нямам проблем с желязото, а хормоните на ЩЖ ги поддържам с медикаменти така или иначе. Не съм се боядисвала от лятото, пия омега 3, ресвератрол, вит.Д, фолиева, храня се доста чисто и наблягам на рибни неща повече отпреди. Ще следя други какво ще споделят.

# 719
Аз бях на инвитро с много лека стимулация заради ИЯР - 5 дни летрозол и 2 инжекции мериоферт. Също имам зверски косопад след пункцията. 🥲

Общи условия

Активация на акаунт