Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 46 957
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Извинете за въпроса, може и да е споменато, просто от толкоча четене се обърках кой какво къде... Sweat Smile но вие в коя клиника сте тъй като аз съм на кръстопът в момента и всичко би ми било полезно за избора

Момичета, съжалявам за неуспехите! Моника,  с теб бяхме и в групата за инсеминациите, ако не се бъркам. Звучи ми абсурдно на 32 години с един опит инвитро, да те натискат към ДЯ. А ниският АМХ може и да е повлиян от леките стимулации при инсеминациите, зависи с какво са те стимулирали там. И според мен сменяй клиниката и докторът!

ПП: Аз ви чета отдавна, но не съм се включвала. Моята първа стимулация мина миналия месец, извадихме 13Я и имаме 5 замразени бластоциста. С МФ сме. Нямах никакви неразположения, само в деня на пункцията имах болки. Явно е индивидуално усещането преди пункцията, защото момичета с по 4-5 Я се оплакваха от болки и спазми дните преди процедурата, а при мен нямаше нищо.

Пожелавам успех на всички ви! 🍀

# 691
Аз така и не стигнах до трансфер.Емриона е спрял развитие.Честно казано ядосах се на доктора,препоръчва ми донорска яйцеклетка(Амх 0,52).

Аз писах, че и при мен бяха такива резултатите от първата стимулация и пункция, със същото АМХ съм, но съм на 36. За следващите лекаря ми препоръча ембрионите да са в ембриоскоп, може да попиташ твоя, ако/когато имаш следваща пункция.

И мен в началото ме подготвяше психически за вариант с донорска, но със сигурност искаше да пробваме с моите първо. Още след резултатите от 2рата стимулация и пункция (2 бласоциста от 4Я) вече категорично го отхвърля като нужно. Третата и четвъртата бяха с още по-добри резултати.

# 692
Аз така и не стигнах до трансфер.Емриона е спрял развитие.Честно казано ядосах се на доктора,препоръчва ми донорска яйцеклетка(Амх 0,52).

Аз писах, че и при мен бяха такива резултатите от първата стимулация и пункция, със същото АМХ съм, но съм на 36. За следващите лекаря ми препоръча да са в ембриоскоп, може да попиташ твоя, ако/когато имаш следваща пункция.

И мен в началото ме подготвяше психически за вариант с донорска, но със сигурност искаше да пробваме с моите първо. След резултатите от 2рата стимулация и пункция (2 бласоциста от 4Я) вече категорично го отхвърля като нужно.
На мен директно си ми каза "Предлагам ти донорска яйцеклетка".Като отговорих,че за сега искам да пробвам все още с мой яйцеклетки и също така попитах какъв е шанса на втори опит нещата да са доста по-добре,отговора беше:" 50 на 50 е шанса.Ела към края на месеца да видим,може стимулацията да е възбудила яйчниците ти и да е по-добре" Не съм против ДЯ,но аз мисля,че все още имам шанс със собствена и то не малък. Затова ще ида на консултация.пеи друг доктор,да видим той какво ще каже

# 693
В Доверие, при др Станулов 🙂
Извинете за въпроса, може и да е споменато, просто от толкоча четене се обърках кой какво къде... Sweat Smile но вие в коя клиника сте тъй като аз съм на кръстопът в момента и всичко би ми било полезно за избора

Момичета, съжалявам за неуспехите! Моника,  с теб бяхме и в групата за инсеминациите, ако не се бъркам. Звучи ми абсурдно на 32 години с един опит инвитро, да те натискат към ДЯ. А ниският АМХ може и да е повлиян от леките стимулации при инсеминациите, зависи с какво са те стимулирали там. И според мен сменяй клиниката и докторът!

ПП: Аз ви чета отдавна, но не съм се включвала. Моята първа стимулация мина миналия месец, извадихме 13Я и имаме 5 замразени бластоциста. С МФ сме. Нямах никакви неразположения, само в деня на пункцията имах болки. Явно е индивидуално усещането преди пункцията, защото момичета с по 4-5 Я се оплакваха от болки и спазми дните преди процедурата, а при мен нямаше нищо.

Пожелавам успех на всички ви! 🍀

# 694
Grinning естествено, че Станулов! Той много бързо всички ги праща за ДЯ. Погледнете и в други теми. Навсякъде той, при най-малкия неуспех или като види ниско АМХ, веднага съветва за ДЯ!
На 32 години, трябва да се бориш за бебче със собствена Я. Успех  Flowers Four Leaf Clover
Донорската Я няма да избяга People Eyes

# 695
Grinning естествено, че Станулов! Той много бързо всички ги праща за ДЯ. Погледнете и в други теми. Навсякъде той, при най-малкия неуспех или като види ниско АМХ, веднага съветва за ДЯ!
На 32 години, трябва да се бориш за бебче със собствена Я. Успех  Flowers Four Leaf Clover

Не я е пращал Станулов за донорска. Не проследи дискусията

# 696
Да, ВиРи беше в Надежда! Моя грешка!
Но за Станулов си е абсолютно така.
Сега в една от темите, момиче се оплакваше как си е тръгнала съсипана от кабинета му, защото се е държал повече от отвратително!

# 697
Ако говорите за мен не е Станулов. Малинов е доктора,който ме праща за донорска.

# 698
Аз съм при него и засега нещата вървят добре. От стимулацията, която всъщност най-много си зависи от докторът, съм много доволна. И аз съм чела тук по групите как ги праща за ДЯ жена с ИЯР или по-голяма възраст и докато си чаках на прегледите останах доста очудена, че другите му пациентки бяха масово 40-45 годишни. Запознах се с няколко от тях и си бяха с техни Я. Явно е имало няколко такива случая, които се тръбят по групите. Но не са всички, или аз съм попаднала точно на тези 5 жени, които не е пратил за ДЯ, оставам преценката на вас.
От всеки доктор има доволни и недоволни в крайна сметка 🙂

# 699
Аз съм при него и засега нещата вървят добре. От стимулацията, която всъщност най-много си зависи от докторът, съм много доволна. И аз съм чела тук по групите как ги праща за ДЯ жена с ИЯР или по-голяма възраст и докато си чаках на прегледите останах доста очудена, че другите му пациентки бяха масово 40-45 годишни. Запознах се с няколко от тях и си бяха с техни Я. Явно е имало няколко такива случая, които се тръбят по групите. Но не са всички, или аз съм попаднала точно на тези 5 жени, които не е пратил за ДЯ, оставам преценката на вас.
От всеки доктор има доволни и недоволни в крайна сметка 🙂

Аз успях при него, но като беше в Афродита. Сега в Доверие не знам как стоят нещата. Няма перфектен доктор. Станулов се старае, но като всеки човек и той има недостатъци. Но според мен е един от малкото останали свестни

# 700
Здравейте Катерина и честото отново , дали може да споделите ин витро ли правихте или инсеминация в Афродита ?

Здравейте момичета,на 12 ден от трансфер съм, знам че трябваше да изчакам до 14 ти , но просто не издържах, не спирам да го мисля и вчера пуснах кръвен тест и ми излязоха резултатите, но съм на преглед в Афродита след близо седмица. Как мислите , дали всичко е наред и трансфера е бил успешен? 

# 701
Здравейте
Някой има ли впечатления от д-р Боряна Бенбасат?

# 702
Здравейте момичета, искам да попитам, който е правил ERA тест с какво впечатление е от теста, къде сте го правили, имахте ли успех? Всичко би ми било полезно, като информация.

# 703
Здравейте, от днес ми включиха Оргалутран но забравих да попитам дали да го съхранявам в хладилник

# 704
Да, съхранява се в хладилник Simple Smile

Здравейте, от днес ми включиха Оргалутран но забравих да попитам дали да го съхранявам в хладилник

Общи условия

Активация на акаунт