Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 46 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ви момичета, много, много ми е трудно да повярвам. Ние от години променяме навици, хранене, добавки и всичко, всичко пробвахме, всякакви методи за преработка, операция правиха на ММ, изчетохме всичко и накрая... нищо. Резултатите ни градират към по зле. От първи опит 3  оплодени  - 1 ембрион, 2-ри опит 5 оплодени - 1 ембрион, трети опит 10 оплодени - 1 емрбион. То по-зле става. Не знам в Афродита ли са толкова некадърни ембриолозите, че не могат 1 читав ембрион да направят или ние сме толкова тежък случай, че просто шанса ни е много малък. Съжалявам за негативизма наистина, просто не знам този път как да намеря надежда, къде я търсите вие да му се навиди, не я намирам. Знам че 1 е повече от 0, ама предните 1 за мен все са се оказвали 0 накрая, все празни ръце. Има ли някой който чакаме с новини скоро, моля се за вас момичета да имате успех, трявба да има успехи, трявба да има щастие, споделяйте хубавите новини, че май от вас само мога да черпя надежда.

# 16
Напълно те разбирам, минаха няколко дена от неуспешния ми трансфер и очите ми още се насълзяват като погледна насинения си корем Broken Heart Трудно е за преглъщане, но нямаме избор, трябва да сме силни щом мечтаем за дете. Стискам палци това ембрионче да ви изненада People Baby

# 17
Както много пъти се казва тук, трябва 1, но качествено!

Замисляли ли сте се да смените болницата?

Момичета, за мен надеждата отново умря. От 10 оплодени, отново само 1 ембрион 3CB. Нямам вяра в нищо вече.

# 18
Не се отчайвайте! Моите с отлично качество след ПИД са с тризомии.
Благодаря ви момичета, много, много ми е трудно да повярвам. Ние от години променяме навици, хранене, добавки и всичко, всичко пробвахме, всякакви методи за преработка, операция правиха на ММ, изчетохме всичко и накрая... нищо. Резултатите ни градират към по зле. От първи опит 3  оплодени  - 1 ембрион, 2-ри опит 5 оплодени - 1 ембрион, трети опит 10 оплодени - 1 емрбион. То по-зле става. Не знам в Афродита ли са толкова некадърни ембриолозите, че не могат 1 читав ембрион да направят или ние сме толкова тежък случай, че просто шанса ни е много малък. Съжалявам за негативизма наистина, просто не знам този път как да намеря надежда, къде я търсите вие да му се навиди, не я намирам. Знам че 1 е повече от 0, ама предните 1 за мен все са се оказвали 0 накрая, все празни ръце. Има ли някой който чакаме с новини скоро, моля се за вас момичета да имате успех, трявба да има успехи, трявба да има щастие, споделяйте хубавите новини, че май от вас само мога да черпя надежда.

# 19
Благодаря отново за съветите и окуражаването. На теория знам, че грейдинг системата е конкурс за красота, ама вътрешно съмненията при лош грейд си остават, все пак нали за това е статистиката да каже кой какъв процент шанс има. Иначе ние бяхме вече в Надежда, сменихме с Афродита и сега като гледам май пак ще сменяме. За последния опит по фонд може би ще пробваме Тутракан, че поне ни е близо и да знам, че съм ги обиколила всичките и съм дала шанс на всеки. И после паспорта и южната ни съседка ни очаква май.

# 20
Шанс винаги има, а отличното качество за жалост също не е гаранция за успех. Аз съм с трансфериран бластоцист 3АА, казаха топ качество, но... днес ми е теста, но по всичко личи, че нямам успех. Самите ембриолози ми казаха, че много често с по-нисък грейд има повече имплантации. Накрая се оказва, че всичко си е Божа работа.
Отделно имахме показания, че за нас Икси е метода. Оплодихме половината Икси, половината класическо. Е, нито едно Икси не оцеля, а всички от класическото са "топ". Не губи надежда, в тези неща няма логика. Понякога ни трябва мааалко повече късмет. Ще стане! 🍀

# 21
Аз правих ин витрото в Тутракан по мое желание. Мъжът ми беше пас. Където кажа. Турция ми е по-близо от София (ако не чакам на границата дълго), Тутракан ми е като време същото. Но в Тутракан ми беше тихо и спокойно и това беше много важно за мен.
За всяка една клиника има доволни и недоволни. Важното е вие как се чувствате в контакт с екипа. Това е важното. Аз сега очаквам рожба с тяхна помощ, имам и близнаци след опит в Надежда.

# 22
Минавам да се похваля,

Второ ЧХГ - 172 😍

Момичета, вярвайте и не се давайте на лошите мисли!

# 23
Tiha_Vecher, честито! Дано темата да се напълни с такива резултати Heart

# 24
Страхотен резултат, Tiha_Vecher, браво Yellow HeartYellow HeartYellow Heart

# 25
И при нас с 3АА не се получи.. докторът беше изключително изненадан.. за себе си да не говоря...
Трудно е много, но си повтарям, че тялото си знае работата и се опитвам да вярвам на "преценката) му. Криво ми е де... Ние правим ин витро в Турция и ми дойде в повече толкова много път през няколко дни

Tiha_vecher, честито! Прекрасен резултат! 🩷 Благодаря за надеждата! 🌞

Шанс винаги има, а отличното качество за жалост също не е гаранция за успех. Аз съм с трансфериран бластоцист 3АА, казаха топ качество, но... днес ми е теста, но по всичко личи, че нямам успех. Самите ембриолози ми казаха, че много често с по-нисък грейд има повече имплантации. Накрая се оказва, че всичко си е Божа работа.
Отделно имахме показания, че за нас Икси е метода. Оплодихме половината Икси, половината класическо. Е, нито едно Икси не оцеля, а всички от класическото са "топ". Не губи надежда, в тези неща няма логика. Понякога ни трябва мааалко повече късмет. Ще стане! 🍀

# 26
Аз преди малко се чух с докторката ми и тя беше май по-отчаяна и от мен, така че разбирам и твоят доктор. Казва - всички условия бяха идеални, терапии включихме и превантивни даже - за имунология, за тромбофилии, топ качество на бластоцист...
Това, което решихме да направим в този месец на "почивка", е хистероскопия, за да огледаме отвътре матката и микробиологична биопсия с надраскване. Споменавам го, ако за някого ще е отправна точка и не е правил тези изследвания. Лично аз ще се чувствам по-спокойно да съм направила още нещо (да проверим още потенциални причини за неуспех), пред това да стреляме отново при същите условия.
А че е много трудно, е факт. Още коремът ми е син от инжекциите, от стимулациите отключих и хормонални паник атаки и 15 дни бях като във филм. Кошмарно е да си помисля да мина през всичко отново, но... Имаме ли друг избор... Ще се борим до успех ❤

# 27
Ох, милата....при теб звучи много неприятно с тези паник атаки! Съжалявам, че си преминала през това Sad
Стискам палци следващия път да е по-добре!
Успех и с хистерото!
Ние правихме преди първия опит - махнахме полипи и едно малко миомче, всичко трябва да е наред уж.. нямаме причина да не е станало, та явно не е било нашето, не знам и аз...

Иначе и аз бях с инжекции за разреждане на кръвта в корема и до онзи ден бях синя... Странно е, че един ден се оплакваш колко ти е зле коремът, а на следващия трябва да спреш с инжекциите заради резултата..

Попадна ми това преди малко.. дава малко надежда на фона на всичките трудности Simple Smile

Аз преди малко се чух с докторката ми и тя беше май по-отчаяна и от мен, така че разбирам и твоят доктор. Казва - всички условия бяха идеални, терапии включихме и превантивни даже - за имунология, за тромбофилии, топ качество на бластоцист...
Това, което решихме да направим в този месец на "почивка", е хистероскопия, за да огледаме отвътре матката и микробиологична биопсия с надраскване. Споменавам го, ако за някого ще е отправна точка и не е правил тези изследвания. Лично аз ще се чувствам по-спокойно да съм направила още нещо (да проверим още потенциални причини за неуспех), пред това да стреляме отново при същите условия.
А че е много трудно, е факт. Още коремът ми е син от инжекциите, от стимулациите отключих и хормонални паник атаки и 15 дни бях като във филм. Кошмарно е да си помисля да мина през всичко отново, но... Имаме ли друг избор... Ще се борим до успех ❤

# 28
Момичета а как се справяте с инжекциите Пролутекс , като ги сложа след това имам болки в корема . Скоро ще включим и фраксипарин, та мисълта ми е има ли някакъв по щадящ начин ?

# 29
Момичета а как се справяте с инжекциите Пролутекс , като ги сложа след това имам болки в корема . Скоро ще включим и фраксипарин, та мисълта ми е има ли някакъв по щадящ начин ?
Инжектирам си Пролутекс 2х1 нямам болка при поставянето, но знам, че ако не се поставя на правилното място тогава боли! Също така след поставянето му с памуче разснасям бавно с кръгови движения да се разнесе и да не остават топчета!

Общи условия

Активация на акаунт