Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 47 220
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, цикълът ми дойде в петък (1 Ноември), около 15ч. В събота докторът отсъства и не можахме да започнем стимулация, а в неделя клиниката почива. Сега вися пред кабинета, но днес късно ли е за започване на стимулация?!
Според мен си е 4-ти ден, според сестрата 3-ти Frowning1
Противозапатъчните не са имали отражение върху CRP при мен.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:22 от patencce1

# 541
Щом ти е дошло следобед се брои от следващият ден. Не се тревожи излишно.

Момичета, цикълът ми дойде в петък (Ноември), около 15ч. В събота докторът отсъства и не можахме да започнем стимулация, а в неделя клиниката почива. Сега вися пред кабинета, но днес късно ли е за започване на стимулация?!
Според мен си е 4-ти ден, според сестрата 3-ти Frowning1

# 542
Днес ти е трети ден, не виждам защо се притесняваш. Успех ти пожелавам 🤗

# 543
Mytime, пусни CRP, ако е високо, отложете трансфера. Аз преди единия трансфер се разболях и то 7 дни преди него, но CRP беше почти 100 и го отложихме. Два месеца по-късно имах успешен трансфер. 🤗 Пожелавам скорошен успех! 🍀
Благодаря за съвета, утре ще си пусна, ден преди трансфера. Днес се чувствам по- добре. Надявам се всичко да мине добре.

# 544
Mytime, няма за какво, ако CRP е повишено, по-сигурно е да се отложи трансферът. Аз се разболях тежко, но имах цяла седмица до трансфер, все пак не рискувахме. Ако CRP е под 5, действай 🤗 Най-добре пусни днес. Животът ме е научил на бързай бавно. 😉 Дори и сега да си добре, пак може трансферът да е обречен, защото организмът има нужда от доста време да се възстанови напълно. Това е причината да ти каза да пуснеш CRP най-скоро след проявата на симптомите.

# 545
Някой правил ли е стимулация с фостимон и летрозол с поликистозни яйчници и получи ли се?

# 546
Здравейте, борбени момичета. Моля, посъветвайте ме къде в кв. Люлин или Надежда (София) мога да си пусна хормонални изследвания утре сутринта?

# 547
  • София
Бодимед, Люлин ул. 400 №56, ет. 1

# 548
Здравейте, чувствате ли гадене по време на стимулация. Започна от петия ден, и до днес продължава. Снощи сложих таймираща инжекция, утре ми е пункцията и се надявах от хориомона да спре гаденето - но уви.
Не повръщам, но имам чувството че всеки момент ще...

# 549
Здравейте, чувствате ли гадене по време на стимулация. Започна от петия ден, и до днес продължава. Снощи сложих таймираща инжекция, утре ми е пункцията и се надявах от хориомона да спре гаденето - но уви.
Не повръщам, но имам чувството че всеки момент ще...

Да, аз съм имала силно гадене от Гонал и по-леко от Овитрел, Хориомон. Реално последните две са ЧХГ препарат и се изписват в 5000 или 10000 единици, нормално е да ти се гади. Не съм повръщала, но ако тръгнеш да повръщаш неконтролируемо или имаш болки в корема (разстройство, диария) може и да е вирус, в момента има такъв. Ако е само гадене, вероятно е от инжекцията.

# 550
Днес пуснах CRP
Излезе ми 11,4
Говорих с доктора, каза да не се притеснявам, че не е висока стойността и че ще решим окончателно утре, в деня на трансфера, какво ще правим. Хем се успокоих, хем очаквах по- близка до нормата стойност. Дано всичко мине добре Innocent

# 551
дравейте!На някоя от вас случвало ли се е при зет на естествен цикъл да не излседват прогестерон?Днес поставих изджвкция хореомпн в събота ми е трансфера,но днес изследвахме само лх и естеадиол без прогестерон.Притеснява ме да не е пропуск от страна на лаборатнките.

# 552
При мен за ЗЕТ(общо 4) никога не са изследвали никакви хормони. Успех!

# 553
Не стигнахме до трансфер😔
От 4 хубави оплодени яйцеклетки, нито една не е достигнала 5 ден 😢

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 15:52 от Mytime

# 554
Не стигнахме до трансфер😔
От 4 хубави оплодени яйцеклетки, нито една не е достигнала 5 ден 😢

Съжалявам, казаха ли защо? Имате ли мъжки фактор?

Общи условия

Активация на акаунт