САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 129 921
  • 2 948
  •   2
Отговори
# 15
Честно казано, аз бих се чувствала обидена и ако такъв като Байдън ми е президент.

# 16
  • Down south
Гласувам и ще гласувам.
Найден трябва да бъде спрян.
Имаше шанс да направи нещо общо 12 години Close

# 17
Аз бих гласувала твърдо за Байдън. Не мога да си представя Тръмп отново президент, това би било обида за човечеството. Трети кандидат не мисля, че има шанс.
Прочети по-горния пост за третия кандидат. И да имаше шанс, не става. Всички са зле, но аз съм твърдо на твоето мнение. Точно така мисля и аз.

То не че при нас, в Канада, положението е по-розово. И двамата кандидати не стават. Третия, който според мен става е сикх и според мен няма шанс по ред причини, включително и расова дискриминация… При нас поне третия кандидат е читав и с главата си.

ПС.
Кенеди наскоро сподели, че е имал паразитоза в мозъка. Думите му са: “Лекарят мисли, че червея е изял част от мозъка ми и после умрял”.

# 18
Бих гласувала за Тръмп,ако бях американски гражданин.Допада ми неговата вътрешна и външна политика.Amerika first!За него са гласували  роднини,които имаме там.Също и познати.Бяха доволни и сега пак ще го подкрепят.

# 19
Гласувам и ще гласувам.
Найден трябва да бъде спрян.
Имаше шанс да направи нещо общо 12 години Close
На същото мнение съм и аз. Много неща направи той... тъй ги направи, че оправяне нямат 🙄.

# 20
А що ги месим? Simple Smile Нас какво ни касаят тези мазници?

Изборът на президент на САЩ засяга целия свят, не само американците. Например дали ще се сложи край на войната в Украйна и др. Как да не ни засяга?
Не знам кой ще спечели, моля се само да не е Байдън. От трите злини ми се струва най-голямата.

# 21
Президентът вече е избран. Изборите са за да го легитимират, както всъщност е и на всякъде. Явно не помните списъците с гласували умрели от 59 г. насам от последните избори. Grinning

# 22
Президентите са бутафорни фигури, които обслужват определени интереси и кръгове.
Разбира се, че няма значение за редовия българин. Стига да няма война, крайно незначително е кой ще е президент на САЩ или Русия. Войни да няма.

# 23
На същото мнение съм.

А що ги месим? Simple Smile Нас какво ни касаят тези мазници?

Изборът на президент на САЩ засяга целия свят, не само американците. Например дали ще се сложи край на войната в Украйна и др. Как да не ни засяга?
Не знам кой ще спечели, моля се само да не е Байдън. От трите злини ми се струва най-голямата.

# 24
.... кого бихте подкрепили на изборите през ноември - Байдън, Тръмп или трети независим кандидат?
Ако под независим имаш в предвид Хилъри Клинтън или Мишел Обама твърдо не. Това че на някоя дама мъжа и я прави известна не значи че автоматично я прави кадърен политик. Също така като гледам последните напливи от немски политици , които в голяма част имат само някакво прекъснато образование ... все се замислям дали някакво специално образование за политици и допломати не е добре да се въведе. Нещо като разбиране от работата и от движещите сектори в една държава. Но не лаишко разбиране от в градинката пред блока плюс оценка на свой интерес, ами професионално и каквото е необходимо за правилна преценка и поне малко или много патриотизъм.

# 25
.... кого бихте подкрепили на изборите през ноември - Байдън, Тръмп или трети независим кандидат?
Ако под независим имаш в предвид Хилъри Клинтън или Мишел Обама твърдо не. Това че на някоя дама мъжа и я прави известна не значи че автоматично я прави кадърен политик. Също така като гледам последните напливи от немски политици , които в голяма част имат само някакво прекъснато образование ... все се замислям дали някакво специално образование за политици и допломати не е добре да се въведе. Нещо като разбиране от работата и от движещите сектори в една държава. Но не лаишко разбиране от в градинката пред блока плюс оценка на свой интерес, ами професионално и каквото е необходимо за правилна преценка и поне малко или много патриотизъм.
Мишел Обама е завършила Принстън и Harvard law.
Не зная защо я споменаваш, а после говориш за прекъснато образование.
Нямам мнение дали ще е добър политик. Коментирам само образованието и.

# 26
Мишел Обама и Хилъри няма да са на тези избори.
Хилъри я ненавиждат сигурно два пъти повече и от Байдън. Много противна жена.
Ако Байдън не ритне камбаната и Тръмп не го набутнат за нещо в панеделата (0.000001% вероятност) - то двамата ще са ноември на финала. И там Тръмп ще смачка Джо. Джо Завалията не му стига деменцията, но и вицето му е толкова горе на черешата, че като двойка са най-големия та@ак в америанската политика.

# 27

Ами аз мога да спомена много неща , но ти с какво право ги навързваш по собствена интерпретация и ми слагаш интерпретацията си в контекст?
Ако намериш някой по-развит изкуствен интелект го пусни  и виж дали може да направиш уравнение между моето изказване и твоята интерпретация използвайки математическа логика.
Защото нещо не те разбирам аз теб. Сори. Мишел може да е завършила каквото си поиска, но не стана тя президент на щатите , а мъжа и . Или се бъркам. И ако не беше станал той президент на щатите не съм много сигурна дали ти би чувала за Мишел Обама изобщо , независимо какво е завършила. Също както според мен не си чувала за страшно много хора с подобна квалификация като нейната .
Написах, че това, че на тези дами мъжете им са станали президенти на щатите не означава че те имат политически умения , но означава , че са станали достатъчно известни чрез позициите на мъжете си . Което обаче за мен не е показание за политически способности и основание за успешна политическа кариера до високи нива. И писах , че способности за такава кариера трябва да се докажат и трябва да има критерии за тях. И дадох пример. И кое те смути теб точно? Къде слагаш знака за равенство?
Или просто си си решила да се разправяш с мен в този форум не ми е понятно защо.

# 28

Ами аз мога да спомена много неща , но ти с какво право ги навързваш по собствена интерпретация и ми слагаш интерпретацията си в контекст?
Ако намериш някой по-развит изкуствен интелект го пусни  и виж дали може да направиш уравнение между моето изказване и твоята интерпретация използвайки математическа логика.
Защото нещо не те разбирам аз теб. Сори. Мишел може да е завършила каквото си поиска, но не стана тя президент на щатите , а мъжа и . Или се бъркам. И ако не беше станал той президент на щатите не съм много сигурна дали ти би чувала за Мишел Обама изобщо , независимо какво е завършила. Също както според мен не си чувала за страшно много хора с подобна квалификация като нейната .
Написах, че това, че на тези дами мъжете им са станали президенти на щатите не означава че те имат политически умения , но означава , че са станали достатъчно известни чрез позициите на мъжете си . Което обаче за мен не е показание за политически способности и основание за успешна политическа кариера до високи нива. И писах , че способности за такава кариера трябва да се докажат и трябва да има критерии за тях. И дадох пример. И кое те смути теб точно? Къде слагаш знака за равенство?
Или просто си си решила да се разправяш с мен в този форум не ми е понятно защо.
Изобщо не се “разправям с теб”, а коментирам пост, в който, първо, съвсем ей така, от никъде, намесваш Хилари и Мишел без всякаква логика. Нито едната, нито другата е кандидат за президент на този етап. Второ, след като споменаваш тези две жени, коментираш образование. Всеки човек с логическо мислене ще свърже двете ти изречения. И трето, преди Обама да стане президент и него не го бях чувала.

# 29
Mишел Обама може да не е била известна преди мъжът и да стане президент, но е била финансовият стожер на фамилията и е носела основните пари.

Общи условия

Активация на акаунт