САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 712 260
  • 17 827
  •   4
Отговори
# 17 490
Обаче, той така жестоко и с настървение обиждаше Байдън за същото, че е нормално сега да отбележим.

Ами защото Байдън нищо друго не правеше, с никой не говореше, само се появяваше публично да подремне, като че ли не можеше да си го прави по мазетата в които го криеха. А Тръмп има доста енергия за неадекватно поведение и ръсене на пълни глупости даже, лети насам=натам, бели прави, абе кипи от живот

И това е причина да се подиграваш и обиждаш болен човек?

И то от болест от която никой не е застрахован и няма лечение?

Браво на Тръмп, така се прави ...

# 17 491
  • USA
А какво дири болен от неизлечима болест човек да става президент? Че и още един мандат искаше, а и доктор Джил го натискаше. Уж "доктор", нали, пък ни обясняваше колко е неуморен и работоспособен.

# 17 492
  • София
Явно е тенденция да си избирате психично болни президенти.

# 17 493
А какво дири болен от неизлечима болест човек да става президент? Че и още един мандат искаше, а и доктор Джил го натискаше. Уж "доктор", нали, пък ни обясняваше колко е неуморен и работоспособен.

Значи, според МАГА сите е оправдано да се подиграваме на болен човек?

ОК, добре е да знаем.

# 17 494
  • София

Настоящия президент на САЩ прекара цялото президентство на Байдън, наричайки „Сънливия Джо“ (“Sleepy Joe”)-често и подигравателно.  

Нагледна демонстрация защо умните хора не гласуват за демократи. Игнорират се всички проблеми на Байдън без един, прави се опит тоя проблем да се припише на друг и някакси се приема, че това оневинява оригинала. Такива логически грешки, популярни във въпросната партия, са несъвместими с интелигентността и с всякакъв елитен статут. А вярата, че читателите или слушателите /според начина на поднасяне на манипулацията/ няма да се усетят, е обидна.

# 17 495
  • USA
ОК, добре е да знаем.
Не знам защо генерализираш и натъртваш на това.
Защото ние му се подигравахме и преди да разберем, че е болен. А тези, които знаеха това в най- близкото му обкръжение, питай тях защо се подиграха толкова зловещо с него, че да го накарат да се кандидатира за втори мандат и да стане за посмешище. Ей това е истинската подигравка!

# 17 496
Никой не игнорира грешките или проблемите на демократите.
Обсъждаме нещо съвсем друго.
Да поясня, че май не е лесно да се разбере.

А това, че интелигентните не гласували за демократите - абе, аз дето до сега бях за републиканците, пак си знам, че не е вярно.
Ама хич, ама съвсем.

Защото ги гледам магасите горди бели синове под строй гласуващи за тръмп.
Гледахме ги на живо колко са интелигенти, докато атакуваха Капитолия.

# 17 497
  • USA
Ще те разочаровам, но имаше и много черни синове, и мексиканци, и кубинци и мюсулмани, които гордо гласуваха за Тръмп.

# 17 498
Ще те разочаровам, но имаше и много черни синове, и мексиканци, и кубинци и мюсулмани, които гордо гласуваха за Тръмп.

Ааа, това са значи интелигентите дето са гласували за Тръмп, разбрах.

# 17 499
  • USA
Защо ли нещо расистки ми звучиш?

# 17 500
ОК, добре е да знаем.
Не знам защо генерализираш и натъртваш на това.
Защото ние му се подигравахме и преди да разберем, че е болен. А тези, които знаеха това в най- близкото му обкръжение, питай тях защо се подиграха толкова зловещо с него, че да го накарат да се кандидатира за втори мандат и да стане за посмешище. Ей това е истинската подигравка!

Ами тогава да се подиграва и обижда тези които са накарали Байден да се кандидатира пак.
Защо обижда болният човек, а не виновните?
И още, може в началото положението да не е било чак толкова зле, или да не му е личало много, но след избирането по-бързо да е деградирал.

В това отношение и аз съм виновна, и аз му казвах "деменцията", знам, че не е културно, ама, на ...

Но докато за мен е просто некултурно, за политик е непростимо. И обидно за избирателите му да му пляскат на глупостите и обидите.

И да, малко съм расист, какво да правиш.
Но не на индивидуално ниво.
И да, знам, че не съм права да съм расист, но, аз не съм политик, и чак толкова не ми пука.
И на моите приятели от цял свят и всякакви раси също не им пука особено. Живея в много мултирасова и мултикултурна среда, нямам проблем с това.
Не сме най-политически коректната компания, но някак си сме приятели.

# 17 501
В каква кондиция е Тръмп?! Сериозно ли не виждате когнитивните, поведенчески и физически проблеми и симптоми. И Тръмп и Байдън са на някакъв етап деменция и вероятно и не само това. А Тръмп че бил жизнен на моменти не значи че е ок. Много възрастни болни хора са жизнени и обикновено когато възрастни като Тръмп започнат да дърдорят много в едни определени домове, скачайки от тема в тема и несвързано, бъркайки и имена и какво ли не, медицинската сестра им казва да спрат за момент, да си изядат обяда, да си вземат лекарствата и тогава ако още имат сили пак да си продължат. Колко ли инфузии му слагат на настоящия президент седмично, за да има сили и да е жизнен. Като го гледам как още 1 година не е минала, а той през месец или няколко има здравословни проблеми, не го виждам как ще избута 4 години с тоя темп в политиката. Винаги ми е било много чудно защо хора на такава възраст решават да си съсипват старините с политика.

# 17 502
Въпрос на приоритети.

# 17 503
Винаги ми е било много чудно защо хора на такава възраст решават да си съсипват старините с политика.
Славата. И властта.
Да си президент на САЩ, даже и най-лошия, пак оставаш в историята.
Имаш за един период силата да си почти като господар на планетата, или поне така им е насаждано през последните 100 години. И въможността да се самозабравиш. защото си повярвал, че си Господ. Емоционална дрога.

# 17 504
Напомня ми на кмета на Варна. От богато семейство, фирми, пари, силни в града, но ето наврял сев политиката да опита опиянението от власт. Само, че мафията го сготви и сега търка панделата.

Общи условия

Активация на акаунт