САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 809 463
  • 20 410
  •   7
Отговори
# 225
  • Под сянката на разлистените кактуси
Хилъри има чара и харизмата на стара кора за яйца. Демократите нищо не научиха от изборите през 2016. Затова напълно заслужено ще загубят пак. Единствено опяват колко лош е Тръмп, а какво предлагат като алтернатива? Един  дядка, на когото е крайно време да се пенсионира. Е супер...

Издиславе, крайно време и ти да се запознаеш защо системата е такава. За да важат и гласовете на хората от малките селски щати, а не само на Ню Йорк, както е казала и SkyBlue.

Пупитке, верно! Нищо чудно, че не можеш да си намериш застраховка

# 226
  • Sunshine state
туната, аз застраховка си намирам, но въпросът не е в това. Много добре ме разбра за какво говоря, не се прави на чалната. Ти на хората се смееш, ама не си релевантна по никакъв начин с мнението си относно застраховките специално, щото твоята ситуация не е масова. Хубаво в човек да вижда по-далеч от носа си.
С другото съм съгласна.
Издислав, аз с изборната система съм се запознала дори много добре.

# 227
Тук се дават акъли на килограм, но всеки от своята камбанария.

На някои им е широко около врата и се подиграват. Вместо да кажат нещо полезно.
Persevere

# 228
Тя пък тази достойна Хилари, досега е кисела и жалка и не може да признае загубата си! ...
Може пък да не е затова, може пък просто да и липсват пури? Пак ли са някъде другаде?

Хилъри Клинтън загубила, защото била жена Grinning  ...

Знам че има и такива жени, но на мен са ми много плашещи.

# 229
  • Под сянката на разлистените кактуси
Приготвихте ли пуканките?

# 230
В момента помпят Брандън с брейн виагра. Целия даунтаун на Атланта е блокиран, щото двмата младоци ще си мерят дъртите. Мозъци.
Тръмп ако не се гръмне сам има шанс да вземе точка. Интересен ще ми е Джо без да има "пищови" да му казват къде да застане, кога да се обърне и кога да каже "Тенк ю".

# 231
пуснете ни линк , да гледаме утре
Sleeping

# 232
Сигурно ще го има на Ютуб.

# 233
Байдън:

"Тръмп има моралът на улична котка",(?!)

Какво е искал да каже,само той си знае...

# 234
Байдън е бил трагедия. Мънкащ. Несвързан. Затвърждават се подозренията за старческа сенилност и неспособност да управлява.

Демократите бързо да сменят кандидата, защото не ми се гледа отново Тръмп още четири години!

# 235
Ако се замислите малко, то има много добра причина да изместят първият дебат толкова рано, и това е за да могат да подменят Байдън като кандидат за президент. Сега вече Демократите ще имат извинението да го направят.
Въпросът е кой ще е техният кандидат, няма да има първични избори, а ще предложат някой и то на 90% ще е жена

# 236
Гледах дебата наживо, а после и анализите в студиото на СиеНеН. Анализите бяха потресаващи, а това е стожерът на ДП. Журналистите директно си казаха, че трябва да бъде намерен друг кандидат. Това е известно от мнооого време, но го покриваха. Говорим за журналисти в студиото на СиЕнЕн. Явно наистина ще го сменят и дано намерят по-смислен кандидат.

Изобщо не става дума, че Байдън е бил мънкащ, Байдън се държеше като човек с деменция буквално. Не само какво казва, а също и езикът на тялото му беше на човек с деменция. Седеше със загубен поглед и отворена уста. Жена му го изведе за подмищници от сцената, докато той седеше там замръзнал и изгубен.
Шокирана съм, че има сили зад Байдън, на които тази ситуация им е удобна. Байдън се е готвил една седмица за този дебат в пълна изолация и пълно посвещаване. Кой управлява държавата и кой ръководи Байдън?
Сега сто процента демократите ще се опитат да го сменят като кандидат, но може да нямат и механизми, ако той се заинати. За мен всичко зависи от това, кои хора са в сянка. Изобщо ситуацията е СТРАШНА.
Байдън не мисля, че е лош човек, но е определено със заболяване. За някои ишус подкрепям него и Демократическата Партия, например за правото на аборт. Но това не променя факта, че някой брутално се възползва от Байдън и, че той е кукла на конци, бутана напред.
Изобщо, чудя им се на акъла на  всички анализатори, стратегисти и целия предизборен щаб на Байдън, на какво точно разчитат. Явно наистина са загубили връзка с реалността...

Боросбг, когото и да сложат, няма как да е по-зле. Дано да го сменят, това е много опасно. Това е страшно опасно и за световния ред, да е Америка с такъв президент то ноември, за който вече всички виждат и казват, че не е добре.

# 237
още не съм тъсила, ниот гледала дебата, слушах само извлечени части и  коментар по радиото
дори и откровено говорещите против Тръмп тук, включае всички журналисти, признават ,че той е победил в дебата, а и още- че то не било съвсем дебат, и че Биден бил зле с гърлото, едва говорел Rolling Eyes

# 238
Нищо му нямаше на гърлото, Байдън просто имаше старчески немощен глас и губеше нишката на мисълта си, говореше за Ковид, после запецна, после тръгна, че бил съсипал Медикеър.

# 239
Гледах откъси от дебата по CNN в страницата им, положението при Байдън действително е много зле. Независими журналисти, които са били в негово присъствие през изминалите месеци, коментираха в започналите студия около изборите колко немощен изглеждал, с тих глас, не приличал на себе си.

Миналата седмица писах, че дебатът е рано, за да могат демократите да го сменят, ако не се справи. По информация от един сериозен икономически канал беше, оттам не разпространяват интриги. Явно Байдън има сериозен здравословен проблем, за който не се говори публично, но се знае. Американските политици не са задължавани да разкриват инфо за здравето си.

Демократите в момента са в тотална паника. Тръмп не спечели дебата. Бил си е същият f***witt какъвто го познаваме от мандата му - ръси лъжи на поразия, арогантен до безкрай, не е спрял да напада Байдън с обиди. Но Байдън не е в състояние да управлява. Това е ясно и на децата вече. Ако демократите не го сменят, още от сега могат да поздравят Тръмп за победата ноември месец.

Общи условия

Активация на акаунт