САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 720 736
  • 17 966
  •   1
Отговори
# 2 910
Въпросът беше
Какво ще рече да успее на украинския фронт, как изглежда успеха?
а не какво означава успехът.

# 2 911
Да няма повече жертви също е успех.

# 2 912
Спирането на бойните действия ще е огромен успех. И ако Тръмп го постигне по един или друг начин, това само ще налее водица в мелничката му

# 2 913
Въпросът беше
Какво ще рече да успее на украинския фронт, как изглежда успеха?
а не какво означава успехът.
Ето сега питам при какви условия спират тези военни действия?

# 2 914
Не съм Тръмп. Нито Кеелог. Т.е.  не питаш правилният човек. Ако трябва да се доверя на генерала, той ясно го каза. И Фокс го коментираха.
Сега, ако този успех не ти харесва, въпреки, че според мен ще е голям успех за политиката на САЩ...помисли дали не е време да преосмислиш визията си за световните събития.

# 2 915
1938 г. Чембърлейн подписва анексирането на Судетите в името на мира, а после става каквото става. Визията ми за световните събития си е съвсем наред.

# 2 916
Не е. Или според теб, не е добра идея бойните действия в Украйна да спрат?
Между другото примерът ти с Чембърлейн е малко non-sence извън контекста така да се каже Sunglasses

# 2 917
Зависи при какви условия спрат.

# 2 918
Условията са ясно посочени от екипа на Тръмп. Условията за прекратяване на огъня...не за решаване на конфликта.

# 2 919
Условията си ги пишат във Вашингтон.
Москва е далече.
Тоест сметката си я правят без кръчмар.
Русия никога няма да се съгласи на досега споменаваните точки по проектоплана.
Ако измислят нещо различно - тогава може.
Между другото, чува се за новата мирната конференция, че щяла да бъде в Италия.

# 2 920
Ммм, това което предлага генерала е добро и приемливо решение.

# 2 921
Ммм, това което предлага генерала е добро и приемливо решение.
Не казвам добро ли е, лошо ли е. А че няма как да има преговори, които да се обсъждат без едната страна.
Абсурдно и налудничаво беше това в Швейцария, например.

# 2 922
Скрит текст:

Между другото, чува се за новата мирната конференция, че щяла да бъде в Италия.
Във вилата на Зеленски може би?

Не може! Тъкмо прави пристройка за гости /побираща бройка, съпоставима с броя на хората, пътували на "Титаник"/, няма да му се мотат разни там хора към и без това голямата бройка от строители в района, я! Ако жена му има някакъв имот, случайно закупен през последните 2 години, може да помогне, за да не се изложат пред чужденците, милите...

Това е данъчна декларация на Зеленски преди да стане Президент на Украйна. Зеленски задълго да президенство е бил доларов милионер, с много имоти по света. Като всички тези пари е изкарал с акъла си, не с измами.
Скрит текст:
https://public.nazk.gov.ua/documents/dbfd6951-3d06-4720-bc4a-fd9cf94042d0

Зеленский задекларировал доходы и имущество
https://www.kommersant.ru/doc/3975402

Измами без акъл не се правят, естествено. Но доколкото помня, когато излязоха досиетата Пандора, твърдяха, че те ако не друго, са потвърдили, че офшорките, които според схемичката на Ариев, са  препрали 40 милиона на Коломойски, наистина са на Зеленски.
Не съм следила стана ли нещо после, но едва ли някой е хукнал да рови.

# 2 923
1938 г. Чембърлейн подписва анексирането на Судетите в името на мира, а после става каквото става. Визията ми за световните събития си е съвсем наред.
"Анексиране" викаш. Този пример няма допирни точки със заграбващата война на Русия срещу Украйна,но каква е историческата истина. Судетите никога не са били част от Чехия,а са част от Австрия,респективно Германия. Но след Първата световна война най-вече Франция подло и нечестно дава Судетите на Чехия,за да настрои враждебно чехи и германци едни срещу други. Но през 1938г. Хитлер принуждава Франция да се съгласи Третият райх,(тоест Германия и Австрия),да си върнат Судетите.

Едно е ясно. Тръмп никога не е казвал,че ще позволи на Русия да заграби украински територии...

# 2 924
  • София
Брей, прекалено е хубаво, че да е истина. Има лъч надежда. Тръмп заплаши и БРИКС с мита от по 100%, ако се опитват да правят нещо срещу долара.
Харесва ми и как удари по най-ценното на редовия комунист и русофил, а именно достъп до западните блага и пазар - "Всяка страна, която се опита, трябва да помаха за сбогом на Америка".
Определено ми харесва последната седмица. Дано набута изтока (Русия-Китай-Иран) в ъгъла, за да не шават много-много.

Общи условия

Активация на акаунт