Яж, пътувай и обичай във Варна

• 2 031
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Някой може ли да сподели мнение за южния плаж? С дете на 3 години сме и до сега не сме били във Варна. А водата наистина ли е много мръсна?

Вчера даже беше кристална. Къде я виждат тая мръсна вода, не знам!

# 16
Ние ходим на централния плаж, който е точно пред входа на Морската градина. Водата е кристално чиста, уикенда нямаше даже и водорасли. Южния не е много далеч, та надали е по-различно, не мога да кажа. Отидете на Централния или Уейк парк (на северния така да се каже), за ваше спокойствие.
А какво бихте казали за плаж Рапонги и Офицерския плаж?
Благодаря!

# 17
На Рапонги плажа е най-хубавия според мен в града. За Офицерския нищо не мога да кажа.

# 18
Ели-Мели, Благодаря!

# 19
Ще помоля за помощ ! Кой номер автобус трябва да хвана от жп гарата да стигна до Константин и елена

# 20
Ще помоля за помощ ! Кой номер автобус трябва да хвана от жп гарата да стигна до Константин и елена

От там с нищо по това време според мен. Варианта е да се качиш към Катедралата( с автобус с номер 17 или 31) и от там да хванеш 409 за Златни Пясъци.

# 21

От там с нищо по това време според мен. Варианта е да се качиш към Катедралата и от там да хванеш 409 за Златни Пясъци
За утре към 10 ч става на въпрос , към катедралата с кой номер!

# 22

От там с нищо по това време според мен. Варианта е да се качиш към Катедралата и от там да хванеш 409 за Златни Пясъци

Допълних по-горе 17 и 31. А към Златни и Константин и Елена мисля, че само с 31А (от ЖП гара) и 409(от Катедрала) можеш да стигнеш. Дано се включи още някой, ако е по-запознат.

# 23

Допълних по-горе 17 и 31. А към Златни и Константин и Елена мисля, че само с 31А (от ЖП гара) и 409(от Катедрала) можеш да стигнеш. Дано се включи още някой, ако е по-запознат.
Благодаря Ви. Пристигнахме успешно с 31а от ЖП гара !🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт