Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 886
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Мимчето7, много хубаво се е получило. Може ли да споделиш откъде поръча този пигмент и кой точно е? А как се нанася ще споделиш ли?

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:01 от topsy1

# 121
На мен много ми се разслояваха ноктите и бяха , като кашкавал. Не знам дали има връзка , но започнах да консумирам много зехтин , авокадо и други мазнини, и това им се отрази невероятно. Е, днес успях да го сцепя, но вината си е моя...

# 122
  • Шумен
Благодаря Topsy 🫶🏻 разбира се че ще споделя ето това е пигмента,от али е

Първо изравних с гел,изчистих лепкавия слой и втрих с гъбичка,такава за сенки която е,после топ и готово 🙂 не знам дали е правилно,но така ме учиха в академията,да видим дали ще издържи до следващата смяна 🙂

# 123
Мимчето7, благодаря!

# 124
Относно втриването на пигмент- доколкото помня- топ без лепкав слой, но се пече 20сек, за да стане хубаво огледално, после се нанася пудрата и отгоре пак топ и се пече нормално вече.

# 125
  • Бургас
Аз да се похваля, че ми пристигна поръчката от Яна нейлс, наистина са бързи! Обаче преди два дни се лакирах и не мога да дам отзив за продуктите сега, освен добро обслужване и сигурно опаковане с бъбъл.

# 126
Нещо постно от мен, но от сърце 😀 Все повече оценявам предимствата на цветни и с частици бази - бързо и с готова визия. Имах всъщност други планове за ноктите си, но детето не ме остави и приключих с базата на Moon

# 127
Аз да се похваля, че ми пристигна поръчката от Яна нейлс, наистина са бързи! Обаче преди два дни се лакирах и не мога да дам отзив за продуктите сега, освен добро обслужване и сигурно опаковане с бъбъл.
Ще споделиш ли за колко дни пристигна, поръчката ти?

# 128
И моята поръчка от jana nails пристигна. Вчера я поръчах следобед, днес ми я доставиха.
Днес или утре ще ги пробвам нещата, нямам търпение.
Бях ви споделила, че пратих мъжа ми да ми купи линт база на Коди, а му бяха дали полибаза. Ами вече трети маникюр съм с нея и никак не съм доволна. Имам страшно много отслоявания и то все от свободния край. А аз по принцип ако имам отслоявания са от към кутикула, ако нещо не съм почистила читаво кожичките или се е разлял материал докато се правя. Явно не става да се ползва за подложка, може би трябва да се комбинира с полигел отгоре.
Между другото първия път направо правих изравняване с нея, чудно стана! Супер лесно се работи, защото не е течна, не е и съвсем гъста като сопол. Жалко, че не работи (поне за мен) като обикновена база, иначе щеше да ми е топ попадение.

# 129
  • Бургас
julieta@, във вторник следобед поръчах, но късно, към 16ч и може би затова не са успели да я пратят същия ден.

# 130
julieta@, във вторник следобед поръчах, но късно, към 16ч и може би затова не са успели да я пратят същия ден.
Благодаря много! Наистина са почти експресни:revolving_hearts:Purple Heart

# 131
Здравейте момичета!
Сега да ви разкажа за една нова марка - гел, лакове, бондер, клинзър и т. н.
Вчера, съдателката на марката прави демострация. Това си наша местна, канадска марка, дори е от нашия прованс. Simple Smile
Много хубаво представяне, за всички участници имаше подаръци с някои от продуктите на марката, сок, закуски, торта.
Марката е FUZION, канадска но като разгледах продуктите - правени са в Европа.
Общо-взето стандартните неща, които всяка марка предлага. Единственото, което много ме впечатли е гел5, който е много твърд, не се разтича и самоизравнява и е идеален за правене на апекс или поправяне на нещо счупено. Тъй като аз обикновено си правя ноктите на квадрат, този гел много ме заинтригува, защото дори с полигел краищата на квардата с времето стават на мек квадрат.
Имаше в подаръците също топ-гел в кутийка, за който казаха, че е много лъскав и траен.
Днес едвам изтраях да си направя ноктите с новия гел и топ.
Значии, ако видите в Европа тази марка можете спокойно да си вземете продукти от нея.
(Не ми плащат за реклама, да знаете! Simple Smile )
Лаковете са по 15 мл, геловете са в различни разфасофки от 5 до 100 мл.
Ето ми ноктите днес - смес от 3 цвята и брокат.
На показалеца нещо има крива линия, но така става с броката, все някоя частичка се отплесва от линията.

# 132
  • София
Имате ли някакви препоръки за грижа за ръце и нокти по време на почивка на морето, предвид солената вода, слънчеви лъчи и тн?

Утре ще правя нов, но съм доволна от себе си, вече са на 21 дни от последното правене и освен износения топ, не успях да ги счупя (видимо) никъде.

# 133

Морските ми,на снимката не личи финия син  брокат.Трябва ми хубав топ и се чудя за Коди...

# 134
  • София
Последния път имах на много места разслоения и свалях лака буквално цял ден, защото всеки нокът го пилих до дъно и предвидливо си казах тази вечер ще ги сваля, утре ще ги дооформям и лакирам. Изненада! Нито един разслоен нокът, на нито едно място повдигнала се база. Направо останах много приятно изненадана. И честно казано ноктите ми са много твърди, което е супер.

Общи условия

Активация на акаунт