Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Има, да. Повечето модели от Али, които препоръчваме, ги има и в Шейн. Някои са даже и на по-добри цени.

# 181
# 182
Разкош! Кой е цветът?

# 183
Първата - да. Втората - не, защото няма механизъм за заключване на приставките.

# 184
Много нежни и красиви:heart:Purple HeartHeartpulse

# 185
След немалко зор и поправки, завърших първия опит за изгражадане.

*другата седмица май ще го изжуля и сменя цвета с нещо по-свежо и лятно ....

# 186
новичките ми! Благодарение на вашите коментари и съвети, с всеки изминал път дъщеря ми, която е на 15, ме прави все по-добре!

# 187
новичките ми! Благодарение на вашите коментари и съвети, с всеки изминал път дъщеря ми, която е на 15, ме прави все по-добре!
Кое е синьото 😍

# 188
Кое е синьото 😍
Синьото е Claressa Green 807.

# 189
Кое е синьото 😍
Синьото е Claressa Green 807.
точно това е цвета, мами 😉

# 190
Благодаря, ще се купува май 😁. И нещо семпло от мен. Имах желание да си понося още предния маникюр, но ъгълчетата се начупиха и се наложи да махна всичко. Пак съм овал...

# 191
Благодаря, ще се купува май 😁.
ох, любимия цвят ми е! Купила е поне 30 цвята и като ми каже избери си, аз пак на този се хвърлям 🥴

# 192
Мини, прекрасни !
И аз ще се пробвам да направя. Може ли препоръка за брокат ? Той на пигмент ли е или лак ? Ще съм благодарна да ме светне някой.

# 193
  • Down south
Mini Me, чудесен маникюр!

И аз се включвам с обичайната проза

# 194
Благодаря Simple Smile
Lana Gatto, моят е гел лак със ситен брокат и тук-там по-едри частици. На марката Rosalind е, някой ми го беше дал преди време.
Техниката не е нищо сложно, само с гела може да ти е по-трудно с лявата.
Най-напред слагам обикновена база и я пека, след това малко от броката близо до кожите и леко разнасям надолу. Пека. След това слагам един слой тънък от гела, като него го нанасям на малко разстояние от кожите, за да стане тънка чертичка с броката. Следва и вторият слой от гела, направо на неизпечения първи, и по метода на капката, за да се укрепи. Хамалогия е, поне за мен, особено с лявата се мотам пет часа.
Това видео може да ти помогне, някъде от 6-тата минута започва лакирането: https://youtu.be/MXPehfEVRIM?si=C4gPb6e8UYYMrSyc
Може да сложиш цвят и в свободния край, пак става хубаво Simple Smile.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:04 от Mini Me

Общи условия

Активация на акаунт