Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 863
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Реално ли е излязъл на снимката, че в нета като погледна колкото снимки, толкова и варианти на а този цвят.

Благодаря, ще се купува май 😁.
ох, любимия цвят ми е! Купила е поне 30 цвята и като ми каже избери си, аз пак на този се хвърлям 🥴

# 196
Реално ли е излязъл на снимката, че в нета като погледна колкото снимки, толкова и варианти на а този цвят.

Благодаря, ще се купува май 😁.
ох, любимия цвят ми е! Купила е поне 30 цвята и като ми каже избери си, аз пак на този се хвърлям 🥴
така изглежда на дневна светлина, не мога да определя точния цвят, клони ми към зелено

# 197
И на мен на различните снимки в нета ми излизаше различен цвят, някъде дори едно убито такова, но ако в действително е този, то нюансът е просто топ!

# 198
  • Стара Загора
Копирах идеята за маникюр на Mini Me. Разбира се, далеч от съвършенството, но се получи много нежно и елегантно Heart Eyes

# 199
Супер е! Те и моите са далеч от съвършенството 😂

# 200

Иии,моята шаренийка от днес.Омбре е,на снимките не си личи.Това е втори опит,защото първият имаше забележки.Ето го и него

Беше сполучлив,но отстрани,където е лака и печата,явно не съм успяла да лакирам хубаво и не стоеше ок,макар и само аз да си го забелязвах.

# 201
Здравейте! Искам да попитам тази пила хубава ли е? (Използвам електрическата пила само за сваляне топа.)

# 202
  • София
Аз си взех такава като имайте предвид, че съм съвсем начинаеща и си я взех за домашно ползване. Засега ми върши работа, свалям гел лака на максималните обороти, иначе става много бавно.

Беше сред препоръчаните из първите страници като за начинаещ и засега напълно ми върши работа. Само накрайниците не използвам нито един от тях.

# 203
Явно този уикенд е бил за маникюр на почти цялата тема. Ето ги и моите нокти. Направих нещо съвсем семпло с база суфле на Коди.

Lili321, пилата беше ок преди 4 години, когато започнах с маникюра, но в момента е хвърлени пари на вятъра. Слаба е като мощност и ръкохватката не е особено добра. В Али и Шейн има безжични пили, които са на светлинни години по-напред, в порядъка около 40-50 лв. Вземи си от тях. Тази пила и особено на тази цена изобщо не си струва.

# 204
Абсолютно подкрепям esmeralda23 за пилата!

# 205
  • Mostly in my mind
Разкошни маникюри, момичета.
Дори харесах следващия. На Мини ми. Прочетох описанието ти как си го направила. Гледах и в нета клипчета. Навсякъде е с гел, изравняване и т.н. Не може ли да се замени с млечна база просто?

# 206
Здравейте, отново! Набелязах няколко модела в Шейн. Кой ще ми върши най-добра работа?

# 207
И четерите модела са добри. Доста момичета в темата имаме или сме имали някой от тях. Вземи този, който ти харесва най-много визуално или като цена.

Лолита, да, може.

# 208
Явно този уикенд е бил за маникюр на почти цялата тема. Ето ги и моите нокти. Направих нещо съвсем семпло с база суфле на Коди.

Lili321, пилата беше ок преди 4 години, когато започнах с маникюра, но в момента е хвърлени пари на вятъра. Слаба е като мощност и ръкохватката не е особено добра. В Али и Шейн има безжични пили, които са на светлинни години по-напред, в порядъка около 40-50 лв. Вземи си от тях. Тази пила и особено на тази цена изобщо не си струва.
Супер както винаги 🌸 И мен ме влекат семплите напоследък.

# 209
  • Down south
Явно този уикенд е бил за маникюр на почти цялата тема. Направих нещо съвсем семпло с база суфле на Коди.
Ето ги и моите нокти.

Classy!

Общи условия

Активация на акаунт