Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 884
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, момичета, за милите коментари. В интерес на истината в последно време хич не ми се занимава с маникюра и гледам да мина по най-бързия и лесен начин Grinning с нещо класическо. Даже минах на правене на ноктите на всеки 3 седмици вместо обичайните 2. Много красоти се пуснаха тези дни, искрено се възхищавам на някои от вас за търпението и вниманието към детайла с декорациите.

# 211
Mini Me,това е цветът ,но нещо са изчерпани в сайта Маникюрна работилница,не знам дали ще има зареждане,а са хубави и плътни .

# 212
Благодаря, момичета, за милите коментари. В интерес на истината в последно време хич не ми се занимава с маникюра и гледам да мина по най-бързия и лесен начин Grinning с нещо класическо. Даже минах на правене на ноктите на всеки 3 седмици вместо обичайните 2. Много красоти се пуснаха тези дни, искрено се възхищавам на някои от вас за търпението и вниманието към детайла с декорациите.
И аз го раздавам вече неглиже. Нещо все ме мързи, все гледам ако мога да мина само с база. Много нежно се е получило. Кой номер на базата е. По мой вкус е, а и бързичко става с тези бази Simple Smile

# 213
Mini Me,това е цветът ,но нещо са изчерпани в сайта Маникюрна работилница,не знам дали ще има зареждане,а са хубави и плътни .

Благодаря! Сега се сещам, че го бях набелязала... Жалко, че го няма в момента.

# 214
Kodi Souffle 03. Hug

# 215
Здравейте! Моля за помощ къде бъркам?
1.Оформям ноктите
2. Избутвам кожички
3.Буферирам
4. Почиствам със спирт
5.Слагам праймер
6.База
7.Лак
8. Топ
Най много 3 дена да ми издържат винаги се надигат от свободния край! Снощи правих лака и вече върха на ноктите е отлепен! Моля за помощ как да се видя с маникюр поне 10дена. Дали пека много? Ноктите са ми като гъба меки и се огъват ако има значение.

# 216
invisible51, не знам как изкарвате само с лак. Аз слагам поне 2 слоя гел, правя апекс и чак след това слагам лак и топ.

Който иска да се учи за блик:
https://www.instagram.com/reel/C9uKu8zMi0a/?gcmes=61221379316&gcmlg=14966297

# 217
При слаби и меки нокти само гел лак рядко държи. Пробвай с изравняване с база или укрепване с гел.
Също така ноктите не се буферират (така ги заглаждаш), а се матират (движения само в една посока с буфер или 240 грит пила, като целта е да се махне най-горния бляскав слой на нокътя. Веднъж матирани, не се матират на същото място, защото само ще си изтъниш още повече плочката).

Дали печеш много или малко не можем да кажем, защото не си писала колко време печеш. Стандартното е 60 сек. Също така значение има каква марка продукти използваш и дали е качествена.

# 218
Напоследък и при мен го има този проблем с отлепянето в свободния край. Виждам, че ноктите ми са много изтънени и буквално се огъват като лист. Предният маникюр издържа много кратко, а правих изравняване с база. Лично за мен съм забелязала, че няма ли укрепване с гел, нищо не се задържа. Понякога много ми се иска да приключи всичко само с обикновена база и цвят, но уви... На майка ми ноктите са много твърди и ги правя по точно този начин - нямат мърдане! Когато посещавах салон в миналото, ми слагаха два слоя обикновена база и пак изкарваха, но не винаги.
Днес дори забелязах на средния пръст (с гел съм) нещо като надигане, но не мога да преценя със сигурност, направо аман!

# 219
Това сътворих днес на баба!

# 220
  • Бургас
И аз съм от мързеливите напоследък, даже няколко дни ходих нелакирана. Едноцветно от преди няколко дни, без гел или укрепване. Отгоре е новия топ Aqua на Яна нейлс.

# 221
И аз съм от мързеливите напоследък, даже няколко дни ходих нелакирана.

Едноцветно от преди няколко дни, без гел или укрепване. Отгоре е новия топ Aqua на Яна нейлс.

А цвета на кой е?

# 222
При отлепване в свободния край е хубаво да се слага ултрабонд, на мен ми се отлепваха /надигаха от кутикулата, оказа се, че не съм минавала в една посока с буфер пилата. Откакто промених това, няма вече проблеми

# 223
Слагам! Но мисля, че с буфер пилата не правя нещата правилно... Май не е само в едната посока и доста се заигравам, може и от това да е 🤔 Много тънки са ми не ноктите, никога не са били такива и даже с гел не стои покритието, вече и на второ нокът виждам надигане в свободния край 😒

# 224
  • Бургас
Катерина26, това е цвета 482, но не е много реален. И аз исках по-тъмен и убит, но се оказа по-светъл, почти цикламен. https://mynails.gr/product/6584-its-lac-mini-8-ml-481-516-6584/
Invisible и  Minie , как сваляте покритието? Според мен, ако не препилени, то със сигурност има отнемане на повече от необходимото, ако пилите. И аз не вярвах, но от известно време взе да ми се бели лака много скоро, без да съм сменяла продукти или техника. Все още експериментирам, но от края на юни подкъсих, започнах да свалям по-малко с пила и повече с накисване,та ще видя дали има положителна промяна. . И да, укрепването помага много,и за "отглеждане" на дълги нокти, и за трайност на лака. Ама си отнема време, което в момента не ми се иска да отделям...

Общи условия

Активация на акаунт