Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Появи ми се е и друго питане междувременно - за рязане на кожички клещи или ножичка е по-добре? Не, че ги режа , ама като реша някой път ...   Имам и ваучер за make up, така че ако може нещо да препоръчате оттам или от Яна, най-вече праймър/бонд, база или инструменти.

# 106
Много е индивидуално, зависи на теб какво ти е по-удобно. Аз лично предпочитам клещи. Каквото и да вземеш, вземи си на Сталекс, инструментите им са страхотно качество.

# 107
Евтини и качествени лакове са тези на Claresa, SunOne, HiHybrid от Мейкъп бг. Вземи си от тях, след като бързаш да си направиш маникюра тези дни. Елит са китайска марка и аз не я препоръчвам.
Също можеш да си вземеш стартов комплект за маникюр от Елена арт или този на Клареса от Бютимол:

https://beautymall.bg/manikiur-pedikiur/komplekti-za-manikyur/st … -starter-set.html

Препоръчвам ти изрично него, а не другите в Бютимол, защото само този е с добра лампа от всички предлагани.
Благодаря много! Наистина не ми се взимат неща от,  които си нямам и представа. Като последно лампата от ТЕМУ, страшно много ми пари на ръцете:(
Отново благодаря!

# 108
  • Бургас
Благодаря, Есмералда, май на клещи ще заложа пак (имам 2 от Али и са ви удобни)
А какво означават номерцата, примерно Класик 12|8, 12|3, 10|14.... Или линк къде да прочета за разликите.

# 109
Второто е дължината на острието, препоръчвам ти да вземеш с 5 мм, макс до 7 мм.

# 110
  • София
Аз съм чувала, че клещите се използват за краката и не са подходящи за ръцете. Вярно ли е?

# 111
Аз съм чувала, че клещите се използват за краката и не са подходящи за ръцете. Вярно ли е?
Не. Има клещи за кожички, които стават за ръце и за крака, има и клещи за нокти, които се използват предимно при педикюр.

# 112
Ох,неделя го преправях 4 пъти Grinning
Понякога така да не ми се случват нещата...
В крайна сметка това ще остане,че вече не ми се занимава....

Ааа,и естествено, при махането на старият лак имаше адските отслойки, та се наложи да махам всичко с киснене,буквално цял ден се занимавах в събота след работа....Днес само дооправих недоразумението, което успях да сътворя.

# 113
  • Шумен
Отдавна не съм се включвала,много хубави летни модели виждам 🙂 днес правих дъщеря ми baby boomer с акрил,осмърдя ми се душата 🤣 утре е мой ред,другата седмица сме на море и трябва да сме с хубав маникюр разбира се 😅

# 114
Видях, че има въпроси за продуктите на Яна нейлс. Аз имам няколко и съм много доволна. Освен Blitz топа им, който е супер и който взех по препоръка на някое от момичетата тук, имам и една база Royal veil и два цвята. Всички са много хубави и издръжливи. На мен не ми харесва обаче, че се пекат по две минути и това ми удължава времето за правене. Освен това внимавайте с цветовете, защото нямат много общо с тези на снимките. Аз преди да поръчам дори им гледах цветовете на реални маникюри във фейсбук групата и пак има разминаване. Не че получените цветове не са хубави, но просто един от три не е това, което очаквах. Имам и тяхна четка Magnificent 7, която много ми харесва и си я ползвам с голямо удоволствие.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 07:16 от topsy1

# 115
Момичета, ако нокътната плочка се счупи по средата , гел лака може ли да спаси положението?

# 116
Само гел лак - не. Трябва ти поправка с полигел, фибростъкло или в краен случай торбичка от чай и гел/база.

# 117
Само гел лак - не. Трябва ти поправка с полигел, фибростъкло или в краен случай торбичка от чай и гел/база.
Благодаря много! По -добре да си отида до маникюристката, за да оправи проблемите дето си направих. След морето ще прочета повече от темите Ви ,и ще правя експерименти:revolving_hearts:Revolving HeartsPurple Heart

# 118
Поръчах си аква топа им, както и базата от стъпка 1 (забравих как се водеше). Гледах клипчета на изпечената върху станиол база и беше много гъвкава и мека, надявам се, че за моите скапани, меки, разслояващи се нокти ще е добре.
Между другото докато не си правих маникюра няколко месеца, защото се бях отказала забелязах, че ноктите ми са станали значително по-здрави и сега като се замисля не се е случвало да се разслояват. Не, че съм им пускала дължина, но все пак не ги скъсявах до дъно, а преди се разслояваха дори да са малко израстнали.

Видях, че има въпроси за продуктите на Яна нейлс. Аз имам няколко и съм много доволна. Освен Blitz топа им, който е супер и който взех по препоръка на някое от момичетата тук, имам и една база Royal veil и два цвята. Всички са много хубави и издръжливи. На мен не ми харесва обаче, че се пекат по две минути и това ми удължава времето за правене. Освен това внимавайте с цветовете, защото нямат много общо с тези на снимките. Аз преди да поръчам дори им гледах цветовете на реални маникюри във фейсбук групата и пак има разминаване. Не че получените цветове не са хубави, но просто един от три не е това, което очаквах. Имам и тяхна четка Magnificent 7, която много ми харесва и си я ползвам с голямо удоволствие.

# 119
  • Шумен
Онзи ден ми пристигна този пигмент(аурора) и естествено се направих с него да видя какво ще се получи 😅 ами харесва ми как стана 🙂 готови сме за морето 🤣

Общи условия

Активация на акаунт