Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 856
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Melany99 то затова е толкова яко значи Wink , знаете , от онези време продуктите  нямат нищо общо с днешните китайските стоки Grinning

Аз ползвам точно такова от соц.времето, всъщност мама ми го даде, буквално чисто ново, защото тя не го е харесала, ама нали е пестелива, го пазеше и аз го изрових от една кутия със стари ролки и шноли…🤓🤓Ииии се влюбих в него като тийн, та до днес. Наистина е качествено направено, самата стомана или метал, няма общо с тези днешните. Даже по нейни думи е било скъпо за времето си - май пишеше 1,50 лв, трябва да проверя. Аз самата съм изненадана от издръжливостта му. Случвало ми се е да се порежа, но си имам тънкост, да са ми сухи кожичките - така никога не стават гафове. Иначе - когато са влажни задълбавам повече и стават порязвания. Майка ми като ме види да го ползвам се кръсти с двете ръце…👀🤓

# 166
https://www.instagram.com/reel/C61f6ZwtbnV/?igsh=MXp6djh1dnd3dGQ5 някой може ли да преведе точно стъпките? 🙈Кой продукт след кой, печене, топ?

# 167
Сенки за очи, нанасят се на лепкавият слой на база, гел, ултрабонд, матов топ, или остатъчен цвят.
На млечна база се открояват цветовете по-добре, отколкото на беж камуфлажна база.
Отгоре се нанася каучков топ (не знаех, че има такъв) и след това обикновен топ.

# 168
Вчера вечерта завърших новия маникюр, буквално нямах идея какво ще правя. Еми това излезе накрая. Не знам само при мен ли става, но с тези пигменти имам после по целите кожички и ми трябват няколко измивания да ги махна, въпреки че нямам лак по кожите. Много досадно.

# 169
Iva, моя последен маникюр беше с пигменти, след като приключих с цялата дандания успях да го премахна от кожичките с плоска четка, напоена в спирт.

# 170
Нещо скучно, но класическо Simple Smile

# 171
Много елегантно. Точно такива изчистени нокти харесвам аз Hug

# 172
  • Mostly in my mind
Много обичам скучни маникюри! Purple Heart

Един такъв и от мен, от миналата седмица.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 11:59 от Лолита

# 173
Страхотни скучни маникюри 😍

# 174
За пръв път си свалих лака със керамичната жълта приставка и трябва да призная, че ми беше по трудно, отколкото с накрайниците със шкурки. Надявам се следващия път да се справя по-добре.
Залепих и китка за разкош. На лявата ръка стана добре - прилепна плътно, на дясната стана... колкото можах 🤣.
Имам много меки нокти, които се цепят и ми направи впечатление, че когато лакът не е на Коди, ноктите ми се цепят. Нещо което с Коди не ми се случва.

# 175
Момичета, с какво махате лепкавия слой на матов топ лак? Имам чувството,че със спирт се маха матовото

# 176

Скъсени и неонови 😄

# 177
Момичета, с какво махате лепкавия слой на матов топ лак? Имам чувството,че със спирт се маха матовото
Писах по-горе за една марка, там казаха, че ако искате да възстановите мат топ, се минава с ацетон. Не зная дали това важи за всички марки, но може да опитате.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 16:21 от Melany99

# 178

Вчерашната ми игра.

# 179
Здравейте! В Shein има ли хубави електрически пили? В момента ползвам някаква на батерии, но само за да сваля горния слой на лака, после слагам едно като гел който разгражда останала част от лака. Та тази усещам вече че сдава багажа и искам да я сменя с друга.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт