Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 40 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
момичета, с каква четка се прави този лак?
За омбре според мен

# 676
Предполагам, че с тъничка и дълга четка се издърпва всяка линийка поотделно. Мацваш в свободния край с четката на гел лака и после с тънка четка разтегляш "капката" нагоре към кожичките.

# 677
От днес.Лакът е нюд,но излиза леко бял на снимката. Съвсем ги скъсих, защото като гледах снимки в Пинтерест,такива мънички,много сладки ми се видяха...То като цяло не ги и нося дълги де Simple Smile

# 678
  • Шумен
Нещо ново и черно от мен 😅

# 679
Отчитам се и аз с нещо ново. Момичета, не е лесно да си жена. Снощи четох темата и се вдъхнових и аз да си скъса ноктите, ама те моите едни малки, криви, трапецовидни... Като се погледнах сутринта  хич не си възприех ръцете, та се изграждах. Последния път се правих с гела на клареса в бутилка, нямах никакви отслойки.

# 680
момичета, с каква четка се прави този лак?
За омбре според мен
И аз така мисля.

# 681
  • София
Нещо и от мен. Не съм се включвала от доста време, защото носех само едноцветни лакове. Сега реших да разнообразя, но голяма борба падна с това черно. Много силно се отдръпваше, ама ще го понося

# 682
Нещо и от мен. Не съм се включвала от доста време, защото носех само едноцветни лакове. Сега реших да разнообразя, но голяма борба падна с това черно. Много силно се отдръпваше, ама ще го понося

УАУ, впечатляващо!

# 683
Golden rose база пека с ЛЕД лампа 30 сек. Лампата е SunOne ако има значение.

# 684
Момичета, някоя от вас да е използвала течните акригелове на DNKa? Във всяко видео, което гледам с тях винаги премахват лепкавия слой преди да сложат топ лак, някъде четох, че и даже не могъл да се изпече топ лака, ако не се махне. Знам, че трябва да се махне, ако ще се пили, но ако е добре изравнено и няма нужда от пилене след това? Казаха, че акригеловете им имат много и силен лепкав слой, дали това пречи по някакъв начин?

# 685
Не съм ползвала техен течен акригел, но е добра идея да се маха лепкавият слой, особено ако ползваш топ лак на друга марка, за да няма взаимодействие между продуктите. Иначе топът може да се отдръпне/да стане на дупки и тн. А и като цяло, ако представителите на марката казват, че е доста силен лепкавият слой и препоръчват да се маха, дори да се ползва с техен топ, аз бих послушала съвета им.

# 686
Не съм ползвала техен течен акригел, но е добра идея да се маха лепкавият слой, особено ако ползваш топ лак на друга марка, за да няма взаимодействие между продуктите. Иначе топът може да се отдръпне/да стане на дупки и тн. А и като цяло, ако представителите на марката казват, че е доста силен лепкавият слой и препоръчват да се маха, дори да се ползва с техен топ, аз бих послушала съвета им.
Много кофти. Идеята ми беше да ползвам само тях за укрепване и цвят, а като гледам като го изтрият голяма част от цвета си отива 😩
А на Коди Build it up гела трябва ли да му се маха лепкавия слой преди топ лака, ако е на Коди или при него няма такъв проблем 🤔

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 18:44 от - Аничка

# 687
Аз лично на този на Коди махам лепкавия, защото нанасям цвят отгоре, а неговият лепкав слой също е силен.

# 688
Много кофти. Идеята ми беше да ползвам само тях за укрепване и цвят, а като гледам като го изтрият голяма част от цвета си отива 😩
А на Коди Build it up гела трябва ли да му се маха лепкавия слой преди топ лака, ако е на Коди или при него няма такъв проблем 🤔

Според мен не пречи да пробваш на една мостра, без да махаш лепкавия слой, как ще стане и дали ще изглежда добре или не и да си знаеш. Но ако пада цвета е доста кофти.

Видях, че има намалени бази суфле и кристал дропс на Коди в mynails.bg ако някой има нужда може да разгледа.

# 689
Ако пада доста цвят, в смисъл да остават части на нокътя почти без цвят или по-светъл от други части, значи продуктът не е добре полимеризиран.

Общи условия

Активация на акаунт