Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 40 990
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Супер нежен! Как завиждам като каже някой с каква лекота е направил нещо си, а аз горката 3 часа едно кьоравене и накрая пак не е такова Grinning
Моите сесии напоследък са 3+ часа, а накрая съм пред нервна криза и с доста намерени кусури... 😃

# 706
Не съм се включвала от много време, но покрай детето не ми оставаше време за лак.
Видях UV гел лака на Essence и ми беше мерак да го пробвам, като цяло съм доволна, дано и издържа дълго.Топ лака е с лепкав слой.

База, топ и лак бяха по 4.95 в немския ДМ.

# 707
  • Down south
Цитат
Моите сесии напоследък са 3+ часа, а накрая съм пред нервна криза и с доста намерени кусури... 😃
Членките на този "клуб" сме не една и две Blush
Вчера правих нещо, което стана на нищо. Толкова глитър, че чак и на мен ми се зави свят Joy

# 708
Цитат
Членките на този "клуб" сме не една и две Blush
Вчера правих нещо, което стана на нищо. Толкова глитър, че чак и на мен ми се зави свят Joy

Супер е и гривната е супер 😆😆

# 709
3 часа е супер. Редовно правя ръцете в различни дни 🤣

# 710
И аз редовно ги правя по 2 дни. Joy
И да ви покажа моя нов стар мързелив маникюр. Беше на 3 седмици и реших да почистя кутикулите, да допълня израстналата част с база и да сложа блестящ лак около кутикулите на всички нокти. Отне ми под час за двете ръце и мисля да карам така още 2 седмици. Grinning

# 711
  • Down south
3 часа е супер. Редовно правя ръцете в различни дни 🤣
Много ти благодаря за включването!
Аз обикновено започвам с чаша кафе и след три часа вече съм на чаша вино 😂

# 712
  • София
Мен като че ли най ме бави свалянето на гел лака. Та някой път вечерта ги пиля, обикновено петък, а събота сутринно-обедно се хващам с другото 😃

# 713
Есмералда, това ми напомни на един мой много стар маникюр, в стил умирам от мързел 🤣

Това с бялото е уж новият 😅
 Наскоро ми се случи докато си оправя втората ръка, то първата да е вече за смяна (над 2 седмици)
Петенце, по същият начин съм. Свалянето и обработката на плочката най- са ми бавни, но с разликата, че аз го свалям през деня, а вечер когато заспи двугодишният непослушко се довършвам. Пуша цигари като невидяла и пия съмърсби (с чаша вино ще се натряскам и резултата няма да е добър 🤣)

# 714
  • на брега на морето
Разсмяхте ме.Joy Аз почти винаги свалям лака, оправям кожи и оформям в рамките на 1 ден, а лакирането е на следващия ден. Много рядко всичко в 1 ден... Напоследък от мързел съм в 1 цвят на ръцете и краката, без стикери, без камъни, без никакви декорации...Но скоро свършвам сезона и зимата ще се развихря.Joy

# 715
На мен ми отнема 4 часа за сваляне, обработване на кожички и лакиране. Е, аз не си играя толкова с рисунки, понеже не умея, но бейсик лак и най-много френски ми се получава в този времеви интервал.

# 716
  • Down south
Добре че е темата, за да си сверим часовниците и да се позабавляваме  Simple Smile
Ама, как сваляне, оформяне  и слагане на нов лак в един ден? Това са факирски умения Flushed
Аз визирах само около 3+ часа (от кафе до вино) за слагането на нов лак.

Снощи поръчах два лака (цвят) на Didier, дано този път съм улучила цветове.
Преди няколко месеца поръчах три и не харесах нито един Sad

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 23:15 от Daylily

# 717
А аз си чакам с нетърпение първите очила за близо, и се надявам да вдигна значително скоростта след това Laughing
И на мен ми е 3 часа, от сваляне до готов маникюр, но аз декорации не обичам и не правя, най много френски тип в някакъв контрастен цвят.
Щерката ме мъчи, защото иска да й рисувам някакви неща, а аз нямам боички, рисувам с друг лак и нещо хич не съм добра, но ето да видите послдното творение.

П.п. черното се оказа много капризен цвят и силно се е отдръпнало от кожите, но без очила толкова Laughing

# 718
Аз не знам дали свалянето ми е най-бавно, но със сигурност ми е най-досадно. Към 2,5 - 3 часа ми отнема от - до всичко и почти никога не го правя в два дни, защото трябва да прибирам и да вадя всички такъми два пъти 🤯 Майка ми я правя стандартно без изравняване и сме готови за около 1 - 1,5 часа

# 719
Танита, черното иска и много тънки слоеве. Отвратителен е , не че бялото не е такова. За да се застраховаш от отдръпване, премахвай лепкавия слой на базата 🫣

Общи условия

Активация на акаунт