Случаят “Рафа”

• 37 396
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 975
Цирк. Да изпъкнеш и се обясниш навкякъде, а дефакто не разбираш, че проблема си ти!
Аз бих попитала, какво ще спечелите от всичко това? Вие така или иначе сте изгубили връзка с детето си и на всички тук ни е ясно, че не е манипулация от баби и лели, или на държавата да прокарва на ваш гръб закони.

За първи път чета тема, в която се включват " героите" .
И ще кажа.. Дано смирите егото си, за доброто на детето си!

# 976
Ама родителите не искат да остават тук, това е проблемът.
Те останат ли в България, им секва Хюман дизайнът.
А откъде имаш  информация, че не желаят да останат в България? В момента те са и двамата в България и се опитват да си върнат детето.

Бащата заяви в едно интервю "От Парагвай с любов", че "цикъла им в България завърши", каквото и да значи това. И двамата са обсебени с цикли, постоянно говорят как свършил един, съответно трябва да започнат наново друг. Затова се местят като чергари из цяла България, а вече и извън нея. Същото правят и техни последователи, например оставяш си дългогодишната работа и се местиш на коренно различно място, да речем от Варна в София. По принцип в това няма нищо лошо и укоримо, но не и когато мъкнеш детето си със себе си някъде, защото "цикълът ти свършил", а не защото смяташ, че ще си на по-добро място, видял си "фрактала си", получил си "знаци" и т.н. В цялото интервю, което е над 3 часа (по спомен), никъде не се чу, че отиват някъде, защото смятат, че ще е добре за тях, за детето да не говорим.

# 977
  • София
Не знам помните ли, но преди доста години едно семейство блогъри и фриленсъри живееха на яхта и пътуваха с двете си деца. Мисля, че и тяхната връзка с децата се разби.

# 978
Скрит текст:
Ама родителите не искат да остават тук, това е проблемът.
Те останат ли в България, им секва Хюман дизайнът.
А откъде имаш  информация, че не желаят да останат в България? В момента те са и двамата в България и се опитват да си върнат детето.

Защо това дете ще моли за помощ, ако родителите му остават в България? Кой тийнейджър ще иска при баба си при нормални обстоятелства?!
Очевидно е - родителите искат да скитосват, за да си промотират сектата. В България я излъжат 200 човека с тоя Хюман дизайн, я не.

Не са 200, близо 5000 са. Според техните думи.

# 979
  • София
Нови регистрации виждам. Само и само темата да не заглъхне.

# 980
Reunion, аз ги помня, но скандали не помня там. Всъщност отдавна няма публикации, Мисля, че официално обявиха, че акустират.

# 981
  • София
Рози, последното, което четох беше, че децата не искат да живеят така и се оплакват.

# 982
Рози, последното, което четох беше, че децата не искат да живеят така и се оплакват.
Голямото им дете не ги е следвало, учеше си в Канада. Малкото с тях, не съм сигурна дали заради него не спряха, преди години беше
Няма общо с тази борба, мисря

# 983
Мерси, Петков, много полезна информация, имам инвестиционен фонд с добра доходност, падеж 2027, ми сега? 🤣 Дали Хюмандизайна има банкова сметка, предполагам да, ще приемат ли дарение, предвид апокалипсиса🤭

# 984
Мерси, Петков, много полезна информация, имам инвестиционен фонд с добра доходност, падеж 2027, ми сега? 🤣 Дали Хюмандизайна има банкова сметка, предполагам да, ще приемат ли дарение, предвид апокалипсиса🤭

О, банкова сметка определено имат, все пак трябва някъде да влизат парите от прескъпите им курсове

# 985

Вероятно вземат от балъците пари срещу рецептата за оцеляване, която държи гуруто. Или имоти дори, нали така и така свършва света след 3 години

# 986
  • София
Никаква полезна информация не е, а е второ действие на техния театър.

# 987
Бащата как се казва? Кой нормален човек се кръщава във фейса Wu Wei?

Ето малко от Уикипедия: Преведено от английски-Wu wei е древна китайска концепция, която буквално означава „неусилие“, „бездействие“ или „действие без усилие“.
Смятам (почти съм сигурен), че има връзка с хюман дизайн вярванията му, защото звездната му карта го слага в групата на Прожекторите (не си правя майтап), за които са характерни ниските нива на енергия (според тях самите). Възрастните не били създадени за работа по цял ден, децата не трябвало да ходят всеки ден на училище и така. Идеално извинение да мързелуваш по цял ден и да командваш, все пак звездите ти го казват. Между другото ако ви се падне дете-прожектор трябва поне един ден от седмицата да не го карате да ходи на училище, освен ако не искате да развие психосоматични болести. Твърди се на сайта им.

# 988
Никаква полезна информация не е, а е второ действие на техния театър.
Ми така де, балъците с пари за какво са им към 01.01.2027 , паричният поток да се насочва в посока Хюмандизайна.

# 989
Ми така де, балъците с пари за какво са им към 01.01.2027 , паричният поток да се насочва в посока Хюмандизайна.

Няма да е от 01.01. Първия рейв (представител на новата раса) щял да се роди някой си Февруари, тогава спира старата Програма. Отделно от това, новата "Рейв" година според техните вярвания започва на 21 или 22-ри Януари, в зависимост там от планетите и дрън-дрън. Това ако се чудиш каква е тази дума в първия пост на майката, аз бая се чудих. На 1-ви Януари е "фалшивото ЧНГ". Доста интересно ми стана колко много акцентира в публикацията си върху това, обикновено не ти е до празници когато имаш такива сериозни семейни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт