Случаят “Рафа”

• 37 400
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 990
Сега ни ограмотяват, какво е Хюман дизайн ли? Айде, няма нужда.

# 991
Хич не ми дреме за Хюмандизайна, няма как да се разбереш с такива хора. Дано не се случва, ама ако някое мое отроче ми помъкне внучето по Парагвай и Южна Гвинея да мисионерства в 21 век, лично ще му покажа откъде изгрява слънцето.

# 992
  • France
На мен ми е интересно. Както ми беше интересно за Анунаките и 2012.

# 993
  • София
Мерси, Петков, много полезна информация, имам инвестиционен фонд с добра доходност, падеж 2027, ми сега? 🤣 Дали Хюмандизайна има банкова сметка, предполагам да, ще приемат ли дарение, предвид апокалипсиса🤭
Никаква полезна информация не е, а е второ действие на техния театър.
Ми така де, балъците с пари за какво са им към 01.01.2027 , паричният поток да се насочва в посока Хюмандизайна.
Не, съвсем друго имам предвид.

Стана им ясно, че предишният начин за поддържане на темата няма да издържи още дълго и се появи някакъв, който уж ги плюе, но всъщност постига техния желан резултат.

# 994
Видях го, че е новорегистриран. Колкото повече пишат, по-ясно става, че е вид мисионерстване и събиране  на средства от които живеят, предполагам и отчисляват за гуруто. Явно в Парагвай не се е получило както са го мислили и заминават за Бразилия, голяма държава, много народ, все ще се закачат. Кухи приказки, че го правили за детето. Роднините са наясно, не случайно бабата е говорила с внука си тайно и при първа възможност го е задържала в България. Всико останало е следствие, ограничителни заповеди, социални служби, гранични служби, в съда също са наясно. Горкото дете.

# 995
Хюман дизайна или какъвто и да е друг техен бизнес, няма нищо общо с темата. Нищо престъпно няма да си работят щом имат клиенти, доколкото знам за ХД, няма нищо опасно в него, определя нещо като основни видове характери и хората се опитват да си съобразяват действията и решенията съобразно типа си.

Има общо с темата и има опасно. Не може да вярваш, че ако караш детето си да ходи на училище всеки ден, то ще развие психосоматични болести. Техния гуру ги учи, че лекарствата по рецепта водят до дезориентиране и е вредно за тяхното развитие. Трябвало само да "видиш дизайна им". Представяш ли си родител, който вярва в това как ще си лекува детето?

Стана им ясно, че предишният начин за поддържане на темата няма да издържи още дълго и се появи някакъв, който уж ги плюе, но всъщност постига техния желан резултат.

След горния ми коментар още ли смяташ така? Не съм дошъл да плюя, а да представя факти. Ако не ви харесва подобен начин на водене на разговор, и държите да се плюете едни други, кажете и няма да ви досаждам повече

# 996
Мерси, Петков, много полезна информация, имам инвестиционен фонд с добра доходност, падеж 2027, ми сега? 🤣 Дали Хюмандизайна има банкова сметка, предполагам да, ще приемат ли дарение, предвид апокалипсиса🤭
Никаква полезна информация не е, а е второ действие на техния театър.
Ми така де, балъците с пари за какво са им към 01.01.2027 , паричният поток да се насочва в посока Хюмандизайна.

Сектите обработват някои хора с идеи за енергия, вибрации, карма и какво ли не. Някои са и на религиозна основа.
Мнозина за съжаление влизат в лапите им, дори хора, за които никога не би казал, че е възможно - с професия, образование, хора на изкуството.

# 997
  • Beyond the stars
Верно ли мислите хората във форума за толкова прости?
Новорегистриран, особено запознат с Хюман дизайн, прожектори и други осветителни тела.
Приключих с писането по темата аз.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 20:13 от Вълшебство

# 998
Последните постове по темата са показателни за интересите на родителите на Рафа. И те нямат общо с добруването на детето.

# 999
  • France
Намирам коментарите на Петков за много интересни и полезни за темата. Не разбирам защо така му скочихте?
Не се интересувам от езотерики и класирах Хюман дизайна на едно с астрологията и фън шуя. Тоест безобидни и безполезни, но интересни от гледна точка на общата култура. Но това, което Петков твърди, ако е вярно, е много, много притеснително

# 1 000
Добре де, какъв е проблемът с новорегистрирания? Обяснява за учението или каквото там се води ХД. Аз, например, мислех, че става въпрос само за препоръки за съобразяване с типа, който си, не съм знаела, че важи за лечение, ходене на училище, работа, местоживеене и т.н.

# 1 001
  • France
Да, нека ни изясни. Смятам, че ще е полезно за подобро осъзнаване какво точно се случва

# 1 002
  • София
Темата замира - появява се майката, след нея и бащата.
Това няколко пъти.
Само че това се изтърка. И сега се появи друг, който да ги замести.
Евтин театър. Предполагам това ще продължи докато не се появи филмчето. Който го влече, да се връзва.

# 1 003
Добре де, какъв е проблемът с новорегистрирания? Обяснява за учението или каквото там се води ХД. Аз, например, мислех, че става въпрос само за препоръки за съобразяване с типа, който си, не съм знаела, че важи за лечение, ходене на училище, работа, местоживеене и т.н.

Ето ви един пример, да не кажете, че си измислям: https://humandesign.bg/deteto-projector-izpitanie-ili-nagrada/

И завършваме шокиращо – за детенце може да не е здравословно да бъде всеки ден на училище, особено ако е целодневно
Има вероятност, за да си осигури нужната почивка и оставане у дома, детето да развие психосоматични болести, защото знае, че когато е болно, ще си бъде у дома. Затова имай едно наум, че от време на време то има нужда да си почине. Може да е за сметка на един ден на училище, но това може да ти спести седмица боледуване на по-късен етап. Не ми вярвай на думите, най-добре сам да провериш работи ли това за твоето дете.

Ако ви интересува и искате повече информация, помолете си колежката да се въздържа да пише, че това, което правя е "евтин театър". В противен случай - приятно клюкарене, беше ми приятно.

# 1 004
Не, по принцип не ме интересува толкова, че да търся допълнително информация. Нито ще вляза в този сайт. Тоест, пак се връщам на първоначалното си мнение, че ХД няма общо с темата. Да, странно е, но такива са им вярванията на хората, толерантна съм към това.

Общи условия

Активация на акаунт