Коригирана и реална възраст

• 1 566
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте кога се изравняват коригираната и реалната възраст.Децата са родени в 34 седмица Simple Smile
А имунизациите след годинката по реална възраст ли ги бихте ?Понеже децата ми са на 13 реални и почти 12 коригирана и ще слягаме тази за морбили

# 1
Всичко до първата година се прави на коригирана възраст.
Изравняват се около втората-третата година. Поне аз така съм го смятала.

# 2
Като си тръгне имунизационния календар по коригирана - така и си остава. Те се поставят имунизациите през определен период от време, който си зависи от това кога са поставени предходните.
Моето дете е родено в 32г.с. Сега е на 2г.10м. Може би от няколко месеца започна да се изравнява с връстнчетата. По-кльощав и нисък е малко, но то май все ще си е така.

# 3
Да така е ,но тази за морбили не е зависима от другите и личната иска по реална да се бие
Като си тръгне имунизационния календар по коригирана - така и си остава. Те се поставят имунизациите през определен период от време, който си зависи от това кога са поставени предходните.
Моето дете е родено в 32г.с. Сега е на 2г.10м. Може би от няколко месеца започна да се изравнява с връстнчетата. По-кльощав и нисък е малко, но то май все ще си е така.

# 4
Какви са доводите на личната да я бие по реална възраст, а не по коригирана?

Всички имунизации са поставяни, спрямо първата. Детето ми беше с 1 месец коригирана възраст и следователно всяка ваксина е била поставяна с месец "закъснение".

# 5
Здравейте! Родих в 35 г.с и все още нямаме ваксина. Бебо е на почти 3м, а по коригирана възраст на 1м и 10 дни. Каза ми да слагам по корем,че няма контрол над главата и тогава ще му постави ваксината. Аз слагам бебчо, но той плаче и не може да я държи вдигната дълго време и хубаво. Дали относно моториката също не трябва да се гледа коригирана възраст. При вас как беше? Имаше ли забавяне в двигателните умения на бебетата?

# 6
Аз нямам опит в това отношение, но мисля че е нормално да има забавяне.

# 7
Здравейте! Родих в 35 г.с и все още нямаме ваксина. Бебо е на почти 3м, а по коригирана възраст на 1м и 10 дни. Каза ми да слагам по корем,че няма контрол над главата и тогава ще му постави ваксината. Аз слагам бебчо, но той плаче и не може да я държи вдигната дълго време и хубаво. Дали относно моториката също не трябва да се гледа коригирана възраст. При вас как беше? Имаше ли забавяне в двигателните умения на бебетата?
И аз родих в 35 седмица. Слагахме го по няколко пъти на ден по корем за по няколко минутки и беше ок.

# 8
И аз родих в 35 седмица. Слагахме го по няколко пъти на ден по корем за по няколко минутки и беше ок.
Плачеше ли? Моето бебче явно не обича и му е трудно. Слагам го, но той не иска и видимо не се чувства добре. При вас как беше? Имаше ли трудности?

# 9
Плачеше ли? Моето бебче явно не обича и му е трудно. Слагам го, но той не иска и видимо не се чувства добре. При вас как беше? Имаше ли трудности?
Като се измаряше, го обръщах. Водихме го и на бебешко плуване в Baby spa. Чак да е плакал не помня, по-скоро мрънкаше малко. Към края на третия месец я държеше вече стабилно.

Общи условия

Активация на акаунт