Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ние ползваме памерс премиум кеър и пуфис и от двата имам пропускане.

Ние ползваме балсама на авен. Мисля, че два продукта ще са много.

Ние днес бяхме на ортопед при др Олег Младенов. Работи на частно в Горна баня и по нзок в МЦ към 20Дкц. На нас локацията в 20дкц ни беше по-удобно и отидохме там. Не ни се чакаше за направление и си платихме прегледа 70 + ехографията 40лв. ( тя по принцип не се поема по нзок). Доволни сме, беше много мил, любезен и направи хубав преглед, дадени ни насоки за упражнения. След 6 месец пак на контролен.

Питах го за предпочитането на страна и съмнението за тортиколис на главата и каза, че е категоричен, че няма признаци към момента, защото главичката прави пълен оборот и на двете страни. Хубаво е когато въртим главичката да сменяме и самаха позиция на тялото и ние да се падаме от различна страна всеки път.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 19:26 от JustLinn

# 541
Аз ползвам Пуфис или Памперс Премиум Кеър. И от двата съм доволна, не са ми пропускали.
+1
На дм ми пропускаха ...
И ние живеем на морето Бургас няма да я водя колкото и странно да е само в морската разходки 😃ще ида сама дай Боже скоро чакам приятелка да е в отпуска

# 542
Аз съм най-доволна от памперсите на Lidl. Пробвахме на Pampers Premium Care, Pampers Harmonie, Puffies, марката на dm, както и тези на Lilly, но Lupilu си ни останаха фаворит. Не пропускат и са по-лекички, та не спарват дупето.

# 543
Аз съм доволна от памперсите на ДМ, но нещо не ми допада, че пишканото се събира предимно по гръбчето. Сега ще пробвам Памперс Премиум Кеър, които ми изглеждат като ДМските.

# 544
За плажа ние сме от Варна и на плаж плаж не го виждам как с бебето в тия жеги, но неделята цял ден я изкарахме на едно от заведенията на плажа на дебела сянка и морски бриз и с таткото прескачахме до водата да се къпем. Иначе малкото края на септември мисля да го топна и него.

За памперсите съм доволна от тези на дм. Много ме издразни само, че на размер 0, 1 и 2 имат лента за напишкано, поръчах си 3ки вече - те нямат 😤
Иначе и от pampers premium care сме доволни, но ми се струват много дебели.
Молфилс сме вземали по неволя - пълен кошмар.
Но и памперс и дм-ските са ни пропускали. Мислех, че е просто нещо, че ние не сме ги сложили като хората

# 545
Ние се гласим за Гърция, но чак началото на септември.

Момичета, от кои памперси сте доволни?
От дм уж бях доволна, че ми се струват по-дишащи, но ми се струва, че са много стегнати, ако не ги стегна пък пропускат. За памперс съм 50/50. Молфикс никога повече няма да купя.
Нещо аз ли не ги слагам като хората не знам ама все нещо ме дразни в тях - или ми се струва, че на малката не са й удобни, или пропускат

Като алтернатива на Панадол препоръчвам Ефералган. По мое мнение е доста по-ефикасен и не е с такава гадна консистенция, каквато е на Панадол и Нурофен.

Мисля, че беше коментирано, но ще попитам - ще водите ли бебетата на плаж?
Аз пуфис повече няма да купя.Сестра ми ми взе едни турски от Бургас, без забележка са засега за 10 лв.

# 546
Колко дни ви продължи първия цикъл вече ми писна,първо кафяво после ц и днес си викам свърши и пак зацапа по никое време ....🤷🤯

# 547
Колко дни ви продължи първия цикъл вече ми писна,първо кафяво после ц и днес си викам свърши и пак зацапа по никое време ....🤷🤯
Нормално ,както обичайния ми мц- 6-7 дни и вече нищо не ми цапа.Сигурно ти се чисти още ,спокойно ,не се притеснявай
Моя пък беше прекалено обилен ,ама аз попринцип съм била с обилен ,а след операция нормално повечко...

# 548
Аз мисля тези дни да скоча до гинеколога около 40 дни нали лохии окей но след това за по 2/3 дни някакво кафяво течение, беше спряло сега пак го имам не знам вече имам и някакви болки и е доста неприятно, та мисля да го посетя… не помня след първото раждане да е имало такова нещо…

# 549
Аз мисля тези дни да скоча до гинеколога около 40 дни нали лохии окей но след това за по 2/3 дни някакво кафяво течение, беше спряло сега пак го имам не знам вече имам и някакви болки и е доста неприятно, та мисля да го посетя… не помня след първото раждане да е имало такова нещо…

Някой път е повече време ,и аз вярвах 40 дни ама не беше точно така ,имах и аз такива болки бая вр и накрая ми дойде и се изчистих

# 550
Mims1900 и аз мисля че може и да е нормално всичко но още преди да ме изпишат от родилното имах съсирек в матката и ме притеснява, уж на преглед почти месец след раждането нямаше нищо но знам ли бих отишла за спокойствие…

# 551
И аз бих отишла ,ако нещо ме притеснява ,отиди да си спокойна.
Не може ли просто да се доизчиства матката ? Желая ти всичко да е наред .😊

# 552
Цикълът и на мен ми дойде, някъде след 40тия ден, но ми е много нередовен, а кървенето е доста по-малко от обикновено. АГ каза, че е ок.

Сега забелязах, че 3ките на дм-ските памперси не сига, е нямат лента за пишо като по-малките си номера, ами нямат и джобче на гърба, а малките имаха. Баси тъпотията 😤

# 553
  • София
Ох, този цикъл... На мен ми дойде след спирането на лохиите. Бях писала, че е много обилен и продължителен. Ходих на лекар и ми изписаха кръвоспиращи. Сега ми дойде на 9-ти, пак обилен. Продължи около 6 дни и свърши. По принцип ми е 3-4 дни.Но след секциото явно ще е така, може би. Не е болезнен, не е бил и преди.
Надявам се да се нормализира с времето.

# 554
На мен ми беше като стандартен цикъл, но ден 1 и 2 доста по-обилен. Иначе очаквам заветното "нормализиране след раждане".

Точно мислех да пробвам ДМските памперси, ама сега като казахте, че нямат лента и се разколебах. Аз взимам големи промо пакети Пуфис от Озон, излизат много на сметка https://www.ozone.bg/product/bebeshki-peleni-pufies-sensitive-2-216-broya/

Общи условия

Активация на акаунт