Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, може ли препоръка за ортопед за София (за първия преглед на бебчето) Heart

# 526
За мамите, които ползват Авен Ксеракслм - и крем и балсама ли използвате? Имам чувството, че става твърде дебел слой с двете и не знам дали е ефективно. Балсамът използваме, защото кожата беше много суха и ни го предписа дерматолога, но пък не изглеждаше достатъчен и съм объркана

За тези два продукта говоря:

Крем - https://www.notino.bg/avene/xeracalm-ad-relipidirassh-krem/

Балсам - https://www.notino.bg/avene/xeracalm-ad-relipidirassh-balsam/
Аз ползвам само балсама. Не мисля,че има нужда от двете едновременно.

# 527
По принцип някои продукти имат различни текстури, в зависимост от това какво предпочитаме или е по-добре за кожата ни, иначе са едно и също. Та няма нужда и от крем, и балсам.

Ортопед - ние бяхме в Горна Баня при д-р Антон Атанасов.

# 528
Мерси момичета ❤ Нямам търпение да свършат тия жеги, в 10 сутринта вече е непоносимо в парка и се прибираме

# 529
  • София
Благодаря за препоръката!

Относно ваксината (първата, ако има значение):
- казаха ни, че трябва да се случи в 6та седмица. Проблем ли ще е да е в началото на 7ма?;
- има ли някакви ограничения за преди ваксината - да е яло ли детето и колко преди ваксината?;
- с какви медикаменти да се запася за всеки случай и като цяло каква реакция е възможна, освен температура?

Благодаря предварително Heart

# 530
Може да е кривичко детето,да мрънка,да плаче,гушнете го,носете го,може да не иска да яде или по-малко да яде.
Лепенките кул пач и Панадол това стига,вече ако има кг Нурофен.
Ние я правехме по старо му на два месеца.
Яде всичко както си му е реда и след това яде когато си й е часа за ядене.Нямаше т.само беше кривичка,ядеше нормално.
Сложа една в крака и ротавирусна през устата.Трябваше да има още една,но отложихм станаха мн.

# 531
Forest_girl за ортопед препоръчвам др. Фурлакис в МЦ Надежда платен е прегледа и двете си деца водя там и аз лично съм ходила при него ако ми трябва скорошен час му пиша по вайбър и той ми записва удобен час.

За ваксината с баткото панадола не помогна и действах с компреси вода и оцет и беше ефикасно Simple Smile

# 532
Ужасно е, имам чувството, че предни лета не е било чак така Weary

Аз последните седмици през ден опитвам като се събуди в 5 за ядене след това да я изкарвам направо след него тоест към 6:30ч.
Супер приятно е сутрин по това време, няма никой, идеална температура, но не издържам да го правя всеки ден, през деня си труп после…

Излизаме и вечер след 7, но и тогава още е супер жега. Направо мисля тия дни изобщо и да не правим вечерни разходки. Малко ми е мъчно така да стои главно вкъщи, но повече се притеснявам да я изкарвам в тая жега Sweat
Мерси момичета ❤ Нямам търпение да свършат тия жеги, в 10 сутринта вече е непоносимо в парка и се прибираме

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 12:27 от AprilChe

# 533
И аз следобед мнооого рядко излизам да не кажа хич...каката иска по площадки по това време е пълно с болни деца от градина са ги прибрали...и ако изляза макс час ми то оправянето на децата ми е толкова хахах мерси....
Сутрин 8.30 излизаме до 11 макс и пак търсим сянката,на прибиране е ужас вече,каката мрънка,че й е жега

Попринцип Панадола е мн слаб не го харесвам ама като нямах опит преди незнаех....(давам аз преди  на каката само Панадол не спада ...а се вдига и в спешното беше над годинка )...та сега споделям редувайте Панадол и Нурофен на 4ч.вместо панадол-свещичка за т сваля бързо.

# 534
Като алтернатива на Панадол препоръчвам Ефералган. По мое мнение е доста по-ефикасен и не е с такава гадна консистенция, каквато е на Панадол и Нурофен.

Мисля, че беше коментирано, но ще попитам - ще водите ли бебетата на плаж?

# 535
Аз съм от Варна и плажа ми е на 10 Мин, но колкото и глупаво да звучи - не сме слизали все още. Не, че го пазя бебчо, просто не сме се наканили. Иначе - не, на плаж няма да го водя, само разходка с количката по алеята.
ПС не знам от горещините ли е, но днес Боби спи цял ден, направо не ми се мисли довечера какъв рев и приспиване ме чакат..

# 536
Аз съм от Варна и плажа ми е на 10 Мин, но колкото и глупаво да звучи - не сме слизали все още. Не, че го пазя бебчо, просто не сме се наканили. Иначе - не, на плаж няма да го водя, само разходка с количката по алеята.
ПС не знам от горещините ли е, но днес Боби спи цял ден, направо не ми се мисли довечера какъв рев и приспиване ме чакат..

И моето така. Чак малко ми липсва да е будна 😄

# 537
Ние се гласим за Гърция, но чак началото на септември.

Момичета, от кои памперси сте доволни?
От дм уж бях доволна, че ми се струват по-дишащи, но ми се струва, че са много стегнати, ако не ги стегна пък пропускат. За памперс съм 50/50. Молфикс никога повече няма да купя.
Нещо аз ли не ги слагам като хората не знам ама все нещо ме дразни в тях - или ми се струва, че на малката не са й удобни, или пропускат

Като алтернатива на Панадол препоръчвам Ефералган. По мое мнение е доста по-ефикасен и не е с такава гадна консистенция, каквато е на Панадол и Нурофен.

Мисля, че беше коментирано, но ще попитам - ще водите ли бебетата на плаж?

# 538
  • София
Аз ползвам Пуфис или Памперс Премиум Кеър. И от двата съм доволна, не са ми пропускали.

# 539
Аз мога само да похваля Huggies отзад са с джобче и нищо не пропуска само ако е много пълен пропуска

Общи условия

Активация на акаунт