Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
И аз искам да се нормализира бързо ...че🤯....вече нз как да засека следващия като ми зацапа кафяво преди ц и вчера пак.
Иначе нямаше болки и не е било чак като река.

# 556
На мен още не ми е дошъл цикълът, а днес стават точно два месеца от раждането. Отделно, все още от време на време имам някакви лохии, а си мислех че са спрели. На няколко пъти имах и болки, но се оказаха фалшива тревога..
Уж всички казват около 40 дни, не знам защо при мен толкова бавно се случват нещата.. Sad

Ние също сме с Памперс примиум кеър. От тях съм най-доволна сякаш, въпреки че наистина са дебелички. Тези на Лидл ги взех по препоръка на сестра ми, но почти няма памперс, който да не е пропуснал. Чак започнах да се чудя да не би аз някъде да бъркам. Но явно просто си е до дете и кое ще му пасне.

# 557
Аз от началото ползвам Памперс Премиум Кеър , не са ми пропускали. Доволна съм. Но не съм и ползвала други, така че не мога да сравня.

И аз имам още лохии ли са не знам, много бавно намаляха. И сега са жълтеникави. Много са малко, но ги има. Вече 2 месеца, на преглед съм след 10 дни.

# 558
Момичета, моля ви за съвет. Вече втора седмица моята бебка е ужасно неспокойна. Ясно е, че все още я мъчат коликите и то доооооста. Но и друго нещо ми направи впечатление - събужда се с рев или веднага след като хапне, започва да плаче. И не знам каква е причината. Flushed На някоя случвало ли се е и какво да правя? И още нещо - дайте ми съвет какво да правя за по-редовно изхождане - някакви бабини добавки? Изхожда се основно нощем, когато е едното ѝ хранене, а през деня няма дефекация. И мисля, че и това ѝ тормози коремчето. Смених АМ с Лактана, да видим. Педиатърката каза да давам вода от сварен овес, но не искам да въвеждам глутен толкова рано.

# 559
И аз смених АМ с Лактана и вчера ми ака 3 пъти. Не знам дали има общо. Преди се изхождаше на 24 часа веднъж, даже последно беше направила 36 часа. Ще видим днес как ще е. Не съм сменила нищо друго, само млякото.

# 560
  • София
Като сменяте млякото от раз ли започвате новото? Или смесвате ново и старо няколко дни?

# 561
Аз от раз. Не знам дали е правилно, но нямаше проблеми със смяната.

# 562
Момичета, моля ви за съвет. Вече втора седмица моята бебка е ужасно неспокойна. Ясно е, че все още я мъчат коликите и то доооооста. Но и друго нещо ми направи впечатление - събужда се с рев или веднага след като хапне, започва да плаче. И не знам каква е причината. Flushed На някоя случвало ли се е и какво да правя? И още нещо - дайте ми съвет какво да правя за по-редовно изхождане - някакви бабини добавки? Изхожда се основно нощем, когато е едното ѝ хранене, а през деня няма дефекация. И мисля, че и това ѝ тормози коремчето. Смених АМ с Лактана, да видим. Педиатърката каза да давам вода от сварен овес, но не искам да въвеждам глутен толкова рано.
Мляко Новалак ит за запек наистина действа.

# 563
И ние сме на памперсите на ДМ и онзи ден взех 3-ка.Доволна съм засега.Ифна Памперс ползваме като някой донесе като идват гости.И от тях съм доволна.
Цикъл още нямам,нямам и лохии.Имам леко бяло течение.Спрях с кърменето преди няколко дни та го очаквам да ми дойде.

# 564
Аз от раз. Не знам дали е правилно, но нямаше проблеми със смяната.

И аз смених АМ от раз и не е имало проблеми с това.

# 565
Забравих да допълня,че моето дете много малко яде днес.По 30 или 60 мл.Предполагам,че е от жегата.Днес сме вкъщи на климатика,няма да излизаме навън.

# 566
Мами, някакъв съвет за зачервяване и обрив под гушката? Моята е с такава голяма двойна брадичка, че там едвам се вижда какво се случва, само като си изпъне главичката назад докато спи и сега от жегите явно е много зачервено Sad

# 567

Звучи ми като колики, точно от тях така се събуждат с рев, а след хранене им заработват червата и това също ги тормози. За съжаление е период...

След първия месец е нормално вече да акат по-рядко, веднъж на ден е съвсем нормално. Тъпото е при вас, че е нощем, при нас беше към 7 на вечерната разходка 😂 сега вече е сутрин. Бих посъветвала пробиотик да даваш. Иначе откакто сме с Лактана много добре се чувства, ака си редовно, но мисля поне две седмици отне да се нормализира.

Под гушката и на други гънки я мажа с крема за подсичане моята, че и тя е Мишелин 😂

# 568
Моята е Мишелин в ръцете хаха и пак не е дебела ,не качва и мн ама си има пухчета😃аз пробвам да до дам макс до час ам ако не хвърлям...
Днес сутринта на три пъти даже го яде 🤯60,30,30 спира и бута почивка и след малко пак ама голяма почивка примерно 10 Мин+

Ето я мадам спи по корем,главата настрани и голям кеф

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 17:39 от Mimi9999

# 569
Хаха, “мишелинче”, много подходящо определение 😄
Xeracalm-a колко пъти на ден мажете? Сутрин и вечер? Двама дерматолози ми казват две различни неща.. Има ли някой друг с бебе с аропичен дерматит?

Общи условия

Активация на акаунт