Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 562
  • 416
  •   1
Отговори
# 45
Че защо да не е нормално (за теб)? Simple Smile

Мъж, с 20 г. отгоре, нЕма начин да ме привлече – приличат ми на дъртьовци, ама на теб, щом въпросният ти е допаднал, какъв е проблемът? Вземайте се.
Е само ти ще си вечно млада. Ахахах

# 46
То не е до младост и старост. И аз не съм първа младост, но духът и ликът ми са млади. Поради това привличам все по-малки от мен. Това не значи, че слагам клеймо на другите. ТВърде ограничено ми иде да заклеймявам хора, с които мога да имам чудесни отношения, че и секс.
Но!
Всеки сам си преценя.

# 47
Аз нямам проблем с възрастта. По-скоро с простотията.
Няма как всички връзки да са завинаги. Ако може да има нещо прекрасно, let it be.

# 48
  • Sofia
Е само ти ще си вечно млада. Ахахах

Ох, духовит си, ако не друго. Joy
Жегна те, че мацките не припадат по някой, на годините на 'уйчо им?

# 49
Както вече казахме мацки има и на 40+, а чичаци и на 30+, тъй че…

# 50
  • Sofia
Както вече казахме мацки има и на 40+, ...

Да, разбира се, но това, всъщност, не променя логиката на твърдението ми:

... мацките не припадат по някой, на годините на 'уйчо им?

Иначе, какво? 40-годишните мадами се възбуждат от 60-годишни господа?! Flushed

# 51
Авторке, ако искаш само секс, внимателно действай с въпросния, защото все пак ти е колега. Може да станат драми и да се чудите после как да се гледате в офиса.
Ако е за сериозна връзка, по-добре не. На 47 г неженен и без деца...звучи като да е нещо чалнат. Разведен ли е? Ако е читав, поне щеше да е във връзка. Аз бих избягала далеч от такъв, че ще излезе някой хахо.

# 52
Ако бях на мястото на авторката, бих се замислила какво не му е наред, че на 47 не е женен/разведен? 🤔
Може като предната тема, да е девствен господина и да е нямал време. 😉

# 53
Както вече казахме мацки има и на 40+, ...

Да, разбира се, но това, всъщност, не променя логиката на твърдението ми:

... мацките не припадат по някой, на годините на 'уйчо им?
Иначе, какво? 40-годишните мадами се възбуждат от 60-годишни господа?! Flushed

Беше във връзка с лелите и вуйчовците.

# 54
Моля за съвет нормално ли е?
Как трябва да се държа и т.н
Не е нормално, посъветвай се с родителите си, те ще ти кажат как да се държиш, а може и да идат да го огледат дали е подходящ за теб ако има някакви съмнения.

Ама сериозно ли, жена на 27 години да пита родителите си? Да не е на 15?

Авторке, не са проблем годините  (познавам няколко такива семейства и аз съм била във връзка с мъж 17 години по голям от мен, имат си и деца и са щастливи и върви добре, моя роднина на 55 живо и здраво детенце им се роди)

По би ме притеснявало, че ти е колега …. Бях наскоро свидетел как една двойка се разделиха и после не можаха и в една стая да седят в офиса… а за работа да не говорим
. беше доста кофти и не го препоръчвам на никого.

Иначе на 47 изобщо не е стар или дядо.
Аз не бих рискувала хубавото си работно място

# 55
  • Paris, France
И аз, като Naixi89 смятам, че възрастта няма значение щом има привличане. За мене няма значение по принцип ако се влюбя. Не виждам смисъл да мисля какво ще е след 25г, защото вероятно няма да се стигне до дълга връзка, брак и деца. Принцеса Даяна се ожени за по-стар с 12г и той я надживя, че и сега е женен за по-стар и от него самия. Няма гаранция.

С колега не бих имала вземане даване. После как ще се гледате ако не се получи? Бих си намерила нова работа и бих напуснала тази ако реша да задълбоча връзката с въпросния господин.

Излизала съм с 20г по-стар. Всичко беше супер изключая социалната му среда, в която скучаех, но това се дължеше на класови разлики и културни, а не на възраст. След чукване на 30г не съм заглеждала стар мъж. Все връстници и по-млади се оказваха. 

Една любов си заслужава.

# 56
Няма да давам акъл по темата.
Само един любопитен факт - Последната вдовица от гражданската война в САЩ.
Гражданската война е 1861-1865 година. През 1864,  21-а годишният тогава фермер Джеймс Болин (James Bolin) се озовава на фронта. След като излиза жив от касапницата - Джеимс се жени два пъти, като в последствие остава и два пъти вдовец. И малко преди края на живота си, когато вече е сляп и е на легло през 1936 година предлага брак на 17-годишната Хелън Джаксън (Helen Jackson), като единственото което и обещава е след смъртта му тя да наследи войнишката му пенсия, която по онова време е била 30 долара. Това предложение за годините на Голямата Депресия (1929-1939) е било един добър сигурен доход. Разликата във възрастта им е 76 години. Двамата се женят в присъствието на двама свидетели - баща и син. Джеймс почива след три години през 1939 на 96 години. През следащите години Хелън никога не се омъжва наново, но и до голяма степен дали от срам, дали от притеснение запазва брака си в тайна до 2017 година, когато се изповядва пред 35 годишен пастор. Декември 2020-а, на 101-а години почива поледната вдовица на ветеран от гражданската война, водена преди повече от 150 години.
Сори за отлконението. Двайсет години разлика... голям праз.

# 57
На 47 без жена и деца. Или нещо не му е наред или живее с мама или те послъгва. Може и внуци да има, но защо да не опъне младо яре, като му е паднало. И самолета може да не е наред, но има виагра. Пробвай го, но за връзка ме съмнява.
  Това за вдовицата е друго. Те са подписали по сметка, едва ли са консумирали. То една жена може да подпише и със 100 годишен, ама каква връзка е, да му сменя памперсите. Авторката явно не иска да е болногледач, има привличане. Иска мъжът да я награби и да консумират.

# 58
А ,може би просто не иска деца .Познавам такива хора които не искат просто да се обвързват да гледат деца . Авторката не казва в коя част на света се намира.Може да е някой чужденец,а за тях това е нормално да правят избор да няма дете един човек.

# 59
  • Пловдив
Само не знам защо сексът с на 27-годишна с 27-годишен да не е стойностен, какво толкова е научил 47-годишният, за което да трябват 20-30 години стаж.
Иначе не виждам драма, и двамата свободно, нататък ще се види.

Общи условия

Активация на акаунт