Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 635
  • 416
  •   1
Отговори
# 120

И по какъв начин има извратеняци?  Чак да са повече от в България не вярвам.

Няма начин да не са повече, все пак колко милиона са немците, колко сме българите.

# 121
  • Далечният изток
Аз харесвам сини. Ако си висок и с тъмна коса, вземам те. Надявам се жена ти няма да има против.
Човекът казва, че жена му малко му е насинила кафевите очи Grinning
Превод в ефир - Аида Н.

# 122
Ама са сини, нали 😃 Не естествено сини, ама айде.

# 123
  • Paris, France
Ама са сини, нали 😃 Не естествено сини, ама айде.

Насинени, бе душко. На-си-не-ни. Не сини, ни зелени. Насинени. Зелена е картата.

И не може да го вземаш без разрешение. Той ако иска жена, размахва зелената карта и до часове стотина са стегнали багажа.

# 124
Сини, насинени...подробности.
Шегувам се, разбира се. Много си е готин Абуто, но семейни и сериозни хора сме все пак 😃

# 125
  • Далечният изток
За САЩ ли, бе .. хахха ОМГ. Имам инфо от първа ръка за там. Не ходете! Това е обобщението. Ако някой много настоява, ще разбия защо. Пък и да си оставиш уредения живот и кариерата тука да гониш Михаля и да ставаш зависима от нЕкав чичко... Стотина, ама друг път... Някоя от Филипините най-много...
Ама той от млад е там, ти него не го гледай. Плюс това е заминал с жена си...

# 126
Тука ме изгуби – в САЩ никога не бих живяла. Момичета, атакувайте. Joy

# 127
  • Washington,USA
Малко изкривихме темата. Бих казала обаче че зависи в кой щат и град си много.

# 128
Абуто, ако си хубав може да те харесам, ама нямам 25 още.
Така не е интерсено.
В една връзка жената трябва да е хубавата.
Моята битка би била истинска, ако не съм хубав, но да те накарам да ме харесваш.

# 129
Европа сме си най-добре.
А свобода като в БГ, нЕма никъде, няма кво да се лъжем.
За родолюбците пък, съвсем. Тук сме се родили, тук ще си умрем. На нашата си земя.

# 130
Тук подкрепящите, един въпрос да вмъкна към вас. Бихте ли предприели действия ако интересът е явен, има флирт и напрежение между вас, но усещате, че нещо го притеснява и се сдържа въпросният мъж?
Какъв според вас е проблемът?
Да вмъкна, че човекът не е ерген, но не е и обвързан в момента.
ПС: Закачките между нас продължават от доста време като до сега никой не е прекрачвал граници.

Да, ама недей да изглеждаш отчаяно. Ако има голяма разлика 10+ години въпросния може да не посмее първи да не го нарекат развратник

Нещо такова ми се струва и на мен, голяма е разликата, да.

Има деца, разведен е. Аз така го написах горече и аз не се разбрах като го прощетох. Благодаря за уточнителния въпрос.

Басила, в интерес на истината нещата започнаха от негова страна, вървят леко и непринудено, но до там.. А се усеща, че се иска повече и от двете страни..
Голяма ми е дилемата как да постъпя..
Мъжете са доста смотани. Ако ти прави комплименти и търси физически контакт значи те харесва. Кажи му директно. Ако е по-възрастен определено ще има задръжки.

# 131
Само не знам защо сексът с на 27-годишна с 27-годишен да не е стойностен, какво толкова е научил 47-годишният, за което да трябват 20-30 години стаж.
Иначе не виждам драма, и двамата свободно, нататък ще се види.
Секса с по възрастен мъж е като с по-възрастна жена. Много хубав . Е има и смотаняци, които и на 20 и на 30 и на 40 все са зле. Да за тях няма значение.умните мъже се учат. И да с времето правят по-хубав секс.
В крайна сметка. Най важно е да има химия. Стари млади няма значение. Само как те кара да се чувстваш даден човек.

# 132
Авторке , пробвай. Ние няма как да знаем дали ще вдигне самолета.

# 133
И какво ще изпуснеш, ако го пробваш? Изживей го, сега ти е времето, да гребеш с пълни шепи от живота. Хората след време

осъзнават, че повече съжаляват

за изпуснатите възможности, отколкото за реализираните глупости.

# 134
Аз на мястото на авторката бих спала с въпросния, но трябва да внимават да не станат панаири - все пак са колеги.

Общи условия

Активация на акаунт