Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 652
  • 416
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
Ами рано е за тези въпроси, да. В случай, че любовта е истинска, а не просто някакъв флирт, това са нормални въпроси, когато партньорите са с голяма разлика. С времето ножицата се отваря още и още. Даже няма нужда да минат 15-20 години, за да разберат, че поколение разлика си е разлика и в мисленето, и в манталитета, и във физиката и въобще РАЗЛИКА.
Аз имам познати, които се залюбиха с по-възрастни от тях, не чак с 20 години разлика, но все пак голяма разлика и резултатът е, че ги намирам преждевременно остарели.

# 196
То момето го е срам на кафе да излязат, те го ожениха вече.
Разбира се, че е важен кекса, но като гледам авторката какво строго и целомъдрено възпитание има, по-скоро той ще е активната страна, а нея ще понаболва главата.
Да се яви и да каже. Simple Smile

# 197
  • Paris, France
Ми мъжете не закачат жените само за да ги скъсат от с.кс! Някои си търсят дружинка, компания и така. Може да му е скучно

Дружинка и компания може да има и с прецъфтели 🌞 връстнички, с пенсионерки и даже мъже. Защо да си усложнява живота с колежка за едната дружинка?

Ами сексът за 27 годишна млада жена би бил важен. Така си мисля.
Но може и да не е!😂

Добре, но това не значи, че въпросния не може да се окаже най-добрия за всички времена или поне в топ 3. На 24г излизах с 44 годишен. Страхотен любовник беше. Нито той, нито аз сме искали дълги връзки, бракове, вечна заедност или общо дете. Добре, че нямаше бг-мама, че можеше да изтърва един от best sex ever и той също. Въпросният е над 70г вече и жена му е на 35г. Тогава искаше много секс, повече, отколкото на мене ми трябваше. Може и с авторката така да стане.

Тя не пита да се жени ли за импотентен 47г, с когото е във връзка или да има ли дете от 47 годишен. Ако това питаше щях да и пиша друго.

В момента всички си правим свободни съчинения. На теория 30 годишните искат по 5 пъти секс дневно. В конкретиката е имало теми за сексуални и импотентни 30 годишни и какво ги грее жените им, че на другите им ставал?

# 198
Може ама може и да не! ☺

# 199
Ако знаете колко жени ги “боли глава “ …..

# 200
  • Washington,USA
Авторката е пълнолетна да прави каквото иска.
Малко ми е незряло да пишеш за такива неща съвети във форум, ама... Дано се получи. Ако го харесва да пробва.

# 201
Малко ми е незряло да пишеш за такива неща съвети във форум, ама... Дано се получи. Ако го харесва да пробва.
Защо да е незряло ? Въпрос като въпрос. Явно и е интересно някой друг да сподели мнение. Особенно ако е имал подобно преживяване.

# 202
  • Washington,USA
Защо да е незряло ? Въпрос като въпрос. Явно и е интересно някой друг да сподели мнение. Особенно ако е имал подобно преживяване.

Зрелите хора знаят какво да правят. Особено за нещо толкова важно. Няма как чужди хора да решават вместо теб. Тя пита дали било нормално...

# 203
  • SF
Ние не решаваме вместо нея. Нямаме възможността да го направим. Ако аз сега взема решение и й го напиша, а тя не го изпълни, има ли някакво развитие на ситуацията и смисъл от решението ми?? Решенията си ги взима тя. Ние просто си пишем в темата, докато не я заключат.

# 204
Авторке, ще се появиш ли да кажеш дали сте спали?

# 205

Авторката излезна
Не съм изненадана … някой коментари си бяха кофти.
Темата е за ключ. Преди да се изпишат още глупости

# 206
Както казах тя тепърва ще се разработва, при него вече залязва. Сега може да са добре, след 10 години ще се усети липса. Ако не и е важно, ок. Може да си лежат и да гледат тв, но ме съмнява. Малко са жените, които не искат секс. Трябва да се мисли в перспектива. Все едно на никой не му е важно. За какво се разделят, заради кршкане и заради пари.
Аз съм над 50, искаш ли да ти покажа какъв секс може да прави мъж на тези години?

# 207

Авторката излезна
Не съм изненадана … някой коментари си бяха кофти.
Темата е за ключ. Преди да се изпишат още глупости

Думкат се. Вие си спорете дали имат сили да се думкат или не Grinning

# 208
Всичко е хубаво стига връзката им да не повлияе на работата й. Както се изписа назад в темата, все жените го отнасят при такива връзки на работното място.

# 209
Както казах тя тепърва ще се разработва, при него вече залязва. Сега може да са добре, след 10 години ще се усети липса. Ако не и е важно, ок. Може да си лежат и да гледат тв, но ме съмнява. Малко са жените, които не искат секс. Трябва да се мисли в перспектива. Все едно на никой не му е важно. За какво се разделят, заради кршкане и заради пари.
Какви 10 години, па импотентен, па краят на света...
1/ Ако тя реши да пробват, не виждам проблем да го тества 1-2-3 пъти колкото трябва, ще се изясни мистерията импотентен ли е или напратив и колко хубав секс прави. И ако не й харесва, изненада, не е длъжна да продължава!
2/ Не е задължително от един секс да следва съжителство и 10-годишен брак Rolling Eyes Има и леки приятни изживявания без планиране и ангажименти. Тя не намеква да си избира мъж в момента.
Аида хубаво писа да не се хабим, ама не се удържах Simple SmileAstonished
Горното не взема предвид, че са колеги, то е съвсем отделно.

Общи условия

Активация на акаунт