Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 648
  • 416
  •   1
Отговори
# 255
Ти дали има шанс да спреш да дрънкаш глупости или много искам?!
Съжалявам че се засягаш, явно имаш някакви липси.Не си на 20, не се напъвай и аз не съм.

# 256
  • SF
Ама що говорим за 87-годишните... Joy Оф ни мога....

Laughing Laughing Laughing
Лелее,.... Щото ти верно вече ги доближаваш Simple Smile
Една преди тебе беше дала описание на 47-годишните. И аз написах, че нейното описание е по-подходящо за 87-годишните. Ти пък разбра, че за тебе говоря. Смея се с глас.
Хайде концентрирай се и чети, а не да ти обяснявам като на някоя баба. Simple Smile
Щом си на 47, не забравяй, че 87 чукат на вратата! Simple Smile
Наистина се смея с глас и се надявам да ми схващаш шегите.

# 257
И защо да не го иска? Да не е прокажен мъж на 47.

# 258
  • Washington,USA
Въпросът не е защо 47-годишен иска 27-годишна. Отговора е ясен. Въпросът е защо 27-годишната би искала 47-годишен. Отговорът ми убягва...

Ами знаят какво правят (поне повечето) , не пиянстват по дискотеки,  имат кариера т.н

# 259
  • Melmak
Въпросът не е защо 47-годишен иска 27-годишна. Отговора е ясен. Въпросът е защо 27-годишната би искала 47-годишен. Отговорът ми убягва...

Защото 47 годишният не е дядо, какъвто го изкарвате тук. Това може да е съвсем нормален мъж, който да привлече млада жена. Авторката е на 27, не е на 17, че толкова да е странно и чудно.
Привличането е въпрос на химия и просто се случва. Не е нужно да е с някой Аполон или фотомодел. Нормалните хора, които ходим по улицата имаме недостатъци и не сме Анджелина Джоли и Брат Пит. Това не ни прави по-малко красиви, харизматични и привлекателни.

# 260

Не е. Не съм казала такова нещо. Ама за 45-годишните жени. Не за момичета на 27, дето могат да са с някой як пич на 30..... Що ще си го причиняват тоя чичи?!? Освен да са мега зле, друго не се сещам ..

# 261
  • Washington,USA

Не е. Не съм казала такова нещо. Ама за 45-годишните жени. Не за момичета на 27, дето могат да са с някой як пич на 30..... Що ще си го причиняват тоя чичи?!? Освен да са мега зле, друго не се сещам ..

Прониза ме в сърцето 🥲😭 аз съм по - малка от нея и си падам по такива 😂😭

# 262
Абе аз ако съм свободна и се закачам с някой як пич, бих си легнала с него пък ако ще да е на 47 г.

# 263
Мдам.
Всеки според потенциала и далекогледа. Чичи. Мъжете остаряват по-бавно и секси. Не всички, но повечето. Simple Smile А привлекателните са след 40 ммм. Нищо де, мълча си. Вие си знаете.

# 264
Мдам.
Всеки според потенциала и далекогледа. Чичи. Мъжете остаряват по-бавно и секси. Не всички, но повечето. Simple Smile А привлекателните са след 40 ммм. Нищо де, мълча си. Вие си знаете.

Към 40 ли ще спрат в еконт да ме питат дали имам 18? Питам да знам просто или да си татуирам отсега личната карта на челото.

# 265
Ми нз,ана аз започнах да си правя статистика откак я има тая тема.
На каква видима възраст са мъжете, които ми привличат погледа? Ммммм, ми видимо около 27-35 макс. Другите са ми дърти. И за нищо не бих се замислила с тях. Пък съм на 36 почти.

# 266
Майче,, май трябва да те издърпаме в Софка, че много ограничено гледаш на хипстърите чичовци. Нищо, ако си свежарка, ще ти простят.

# 267

Чичото има парички.

# 268
Много рядко мои връстници са ме привличали. Повече се заглеждам по по-големи.

# 269
При мен е -1/+10 макс

Общи условия

Активация на акаунт