Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 650
  • 416
  •   1
Отговори
# 270
По-младите пък са ми тотално не. Ама аз съм на 31 все пак, по-младите са си лапетии повечето.

# 271
Освен секса да е наред, бих искала и да мога да общувам с човека. И това общуване да ми е интересно. Бих искала да сме от една торбичка - той обича да пътува, и аз обичам да пътувам, и двамата обичаме да пътуваме, а не на него да му се реве за сън, а на мене ми се ходи някъде, та ми се плаче. Или обратното.
Живота е шарен. Може пък като спреш да ходиш по дискотеки да срещнеш някой, който да те интригува.
Въпрос на тайминг.
Но ако и двамата по свое желание влизат в тази връзка не виждам нищо лощо.

# 272
Майче,, май трябва да те издърпаме в Софка, че много ограничено гледаш на хипстърите чичовци. Нищо, ако си свежарка, ще ти простят.

О, абсурд. Аз имам уреден живот в Прованса. И хич не ме вълнуват хипстъри, мипстъри... Да си намеря някой младеж да ме кърти и да не ме занимава със себе си през другото време ми е достатъчно... за травмираната леля дето съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273
Надай се ти. Те са най-прилепчиви. Но нищо де, всеки си минава по пътя. Както ти душа шепне.

# 274
  • Далечният изток
То по-скоро младежът ще те занимава със себе си...
Най-готиният мъж за мен, ама наистина супер готин пич, е на 60+. И визия, и обноски, и секс ... абе квото се сетите Blush

# 275
Майче,, май трябва да те издърпаме в Софка, че много ограничено гледаш на хипстърите чичовци. Нищо, ако си свежарка, ще ти простят.

О, абсурд. Аз имам уреден живот в Прованса. И хич не ме вълнуват хипстъри, мипстъри... Да си намеря някой младеж да ме кърти и да не ме занимава със себе си през другото време ми е достатъчно... за травмираната леля дето съм Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз да се пошегувам Simple Smile
Всеки си има вкус. Казало кучето и си облизало дупето.

Всеки си има предпочитания. Това грешно ли е ?
Където има любов няма ограничения.

Аз за малко да се оженя за една красива жена с 7 години по-стара от мен.
Но тя не издържа на социалния натиск.
Много се обичахме, но много и говореха и приятелки и майка и че съм млад и ще и изневерявам.
Накрая така я побъркаха че ме следеше къде ходя след работа.
И аз на пазар и у дома Simple Smile
За съжаление тази ревност уби любовта.

# 276
  • SF
Живота е шарен. Може пък като спреш да ходиш по дискотеки да срещнеш някой, който да те интригува.
Въпрос на тайминг.

А може и да съм го срещнала в дискотеката. Може да срещна и доста мъже след дискотечна възраст. И след тях още толкова.
А ти защо взе да ми чертаеш бъдещето?
Може и ти да срещнеш някого, когато тръгнеш по дискотеките.
Какво значи "въпрос на тайминг"? Знаеш ли какво е "тайминг"?
А болднатото изречение е в стил Божинката.

# 277
Въпрос на тайминг.

А може и да съм го срещнала в дискотеката. Може да срещна и доста мъже след дискотечна възраст. И след тях още толкова.
А ти защо взе да ми чертаеш бъдещето?
Може и ти да срещнеш някого, когато тръгнеш по дискотеките.
Какво значи "въпрос на тайминг"? Знаеш ли какво е "тайминг"?
А болднатото изречение е в стил Божинката.
Идея си нямам за тебе. Коя си каква си на колко си. Говорим принципно.  Излагане на идеи, на мисли.
 Опазил ме господ да ти чертая бъдещето.
Незнам какво е тайминг. Но съм сигурен че ти ще ми обясниш.

# 278
  • SF
От къде пък си сигурен??? Нали не ме познаваш.
Може да си сигурен само за твоите действия. За моите не.
Защо ползваш думи, чието значение не знаеш?
Ще ти обясня, че "не знам" се пише отделно.
Като говориш принципно, не ме цитирай, защото изглежда като лично. Редактирай си поста. И без това няма много връзка с принципните ти прогностика под него.

# 279
От къде пък си сигурен??? Нали не ме познаваш.
Може да си сигурен само за твоите действия. За моите не.
Защо ползваш думи, чието значение не знаеш?
Ще ти обясня, че "не знам" се пише отделно.
Като говориш принципно, не ме цитирай, защото изглежда като лично. Редактирай си поста. И без това няма много връзка с принципните ти прогностика под него.

Не те познавам. Но когато някой ми каже че не знам някоя дума 99% от случаите ми обяснява какво значи.
Няма да те цитирам
  !!!обещано!!!

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 00:08 от RoninBG

# 280
  • Далечният изток
Не знам!

# 281
  • SF
Нямасмисъл.

# 282
Защо го смарцафортахте така. Joy
Той просто се превъзбуди.
Не значи, че е неграмотен.

# 283
Добре сега като е не знам промени ли се смисъла ?
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 284
  • Далечният изток
Показваш колко си (не) грамотен... А това е важно в писменото общуване. При мен например нямаш шанс. Аз не деля хората на добри и лоши примерно, а на грамотни и неграмотни. Вторите директно ги отписвам от полезрението си. Не че те интересува може би, ама аз да си кажа...

Общи условия

Активация на акаунт