Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 601
  • 416
  •   1
Отговори
# 315
дори да е просто секс, тя отсега се чувства некомфортно от това привличане..
ако спат заедно, най-много да съжалява..
според мен няма смисъл да се вкарва в подобни филми, още повече на работно място..

# 316
  • Washington,USA
Въпросният може въобще да не я вижда по тоя начин и авторката да се е объркала.

# 317
Да, тя си знае че нищо няма да излезе, а се напъва. Привличане имало, после става мазало на работа. Аз разбирам влюбване, любов да има. Ако беше влюбена, нямаше да пита нормално ли е.

# 318
  • Washington,USA
Само да каже, че флирт не означава непременно нещо. И аз се закачах с Абуто, ама...

# 319
Ей, ама какви сте. Уплашихте авторката и сега няма да разберем, минало ли - не е ли, как е минало, човека полов атлет ли е и "дедо" 😂 😂 😂

# 320
Бих перифразирала леко.
То на всеки мъж добре изглеждащата и привлекателна жена му се струва млада.
Да ме извинят господата тук, но са доста наивни като цяло. Simple Smile
Не всички, не всички.

# 321
Ей, ама какви сте. Уплашихте авторката и сега няма да разберем, минало ли - не е ли, как е минало, човека полов атлет ли е и "дедо" 😂 😂 😂
Може да са отлетели заедно някъде, на Дубай или на Пунта Кана и сега да се гушкат на брега на океана и да ни обсъждат нас.

# 322
да си задоволи нуждите с някой връстник авторката, и много бързо ще се отрезви..
ще ѝ мине привличането към колегата...
просто явно го е закъсала откъм мъжко внимание, щом обикновено не си пада по по-възрастни мъже..

# 323
Ами неее, не съм закъсала за мъжко внимание все още, ако някой ден закъсам ще ти кажа(спокойно)
да си задоволи нуждите с някой връстник авторката, и много бързо ще се отрезви..
ще ѝ мине привличането към колегата...
просто явно го е закъсала откъм мъжко внимание, щом обикновено не си пада по по-възрастни мъже..

# 324
Чак почнах да си задавам въпроса да не би да ми има нещо. Понякога го отдавам на факта, че съм сама в чужда страна и още нямам толкова приятели.
сама го изтъкна това с липсата на контакти като причина, не съм искала да те обидя..

# 325
Само да каже, че флирт не означава непременно нещо. И аз се закачах с Абуто, ама...
Е аз за къф чеп го купих тоя пръстен?

# 326
  • Сф
Хаха ха , точно вчера гледах " Жена на заем" . Ползвай го за фалшиви оферти, казват че връзва повече с пръстен!

# 327
  • Washington,USA

Е, аз ще го взема щом си го купил 😉😆

# 328
Няма проблем
[quote author=anonymiss link=topic=1668183.msg48212743#msg48212743 date=1719311305]
Чак почнах да си задавам въпроса да не би да ми има нещо. Понякога го отдавам на факта, че съм сама в чужда страна и още нямам толкова приятели.
сама го изтъкна това с липсата на контакти като причина, не съм искала да те обидя..
[/quote]

# 329
Авторке, какво стана с чичото? И какво мислиш да правиш?

Общи условия

Активация на акаунт