Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 84 992
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 425
ПР-ите им би трябвало да ги спрат да публикуват днес. Защото до понеделник това ще е "студена" новина. А независимо какви да резултатите, могат да се извлекат успехи.
Ако има друга новина за "замазване" ще пуснат тази, че да се похвалят Wink С какво не знам, ама все ще намерят Smiling Imp

# 1 426
Неее, място за момиче не може да се заеме от момче. Просто женската квота на паралелката се е запълнила още на първо класиране изцяло, а тъпата система на изпитай ме отчита това като бал 0.

Е, да, де Blush И аз това имах предвид, ама явно кофти съм го обяснила.Joy

# 1 427
Целта беше да събере поне 250 за това, което иска. Докара 89 точки от годишните оценки по балообразуващите и дишам по-спокойно.

# 1 428
Еее, много рифрешвате, бе девойки...Системата падна Wink

# 1 429
  • София
ПР-ите им би трябвало да ги спрат да публикуват днес. Защото до понеделник това ще е "студена" новина. А независимо какви да резултатите, могат да се извлекат успехи.
Ако има друга новина за "замазване" ще пуснат тази, че да се похвалят Wink С какво не знам, ама все ще намерят Smiling Imp
Принципно и късните петъчни часове  имат голям плюс. Wink Всякакви недоволни родители с разни питания и най-вече с искане на статистика дори  да се съдерат от звънене  в  МОН/РУО, все тая, глас в пустиня ще е... И все пак не вярвам, че днес ще качат нещо.

# 1 430
  • София
Според мен ще е понеделник, работя с много държавни институции, РУО София е сред тях и днес съвсем директно попитах един служител, готови ли са с всичко, той каза - готови сме, попитах в понеделник да очакваме ли, той потвърди. Не вярвам да ме е подвел.

# 1 431
Според мен, ако резултатите са по-ниски, днес ще обявят. Ако са по-високи в понеделник.

# 1 432
  • София
Ти да не си везна? Joy

# 1 433
  • София
Обаче нещо правят по системата, преди 15 мин нямаше нищо, сега са заредили редовете, само точки няма.

# 1 434
Според мен ще е понеделник, работя с много държавни институции, РУО София е сред тях и днес съвсем директно попитах един служител, готови ли са с всичко, той каза - готови сме, попитах в понеделник да очакваме ли, той потвърди. Не вярвам да ме е подвел.
2017г. резултатите  от НВО  за 7 клас ги публикуваха в петък в 20 часа. Трябваше в понеделник да бъдат публикувани.

# 1 435
Моето дете каза, че днес не иска да ги знае, искал поне няколко дни щастлива ваканция Grinning

# 1 436
Аз пък няма да рефрешвам, пък Stuck Out Tongue Winking Eye
И ще взема и да спра да ви чета. Утре отиваме на море все пак, щеше ми се в блажено неведение да си посрещнем джулая поне Joy

# 1 437
Обаче нещо правят по системата, преди 15 мин нямаше нищо, сега са заредили редовете, само точки няма.

аз си проверявам, разлики не съм видяла. може да не ти се е заредил css файла.

# 1 438
  • София
Който ще пътува - да се концентрира върху багажа, плийз Kissing Heart Аз така изпуснах оформянето на час по лъжичка, накрая направо цялостната картинка видях Joy

# 1 439
Аз пък няма да рефрешвам, пък Stuck Out Tongue Winking Eye
И ще взема и да спра да ви чета. Утре отиваме на море все пак, щеше ми се в блажено неведение да си посрещнем джулая поне Joy

Никакво цъкане и refresh-ване на инфоприем този уикенд не предвиждам аз, джулай ще е без това ай-ай

Общи условия

Активация на акаунт