Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 001
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 440
# 1 441
  • София
2017г. резултатите  от НВО  за 7 клас ги публикуваха в петък в 20 часа. Трябваше в понеделник да бъдат публикувани.
И сега след твоята информация и моята по-горе, днес ще се рефрешва до полунощ. Joy

Надушвам си аз породата.

# 1 442
  • Пловдив
Миналата седмица точно в петък, в 19:00 качиха моите резултати (пак държавна институция), та се надявам, да не ги обявят днес Rolling Eyes
Класната на Дреб днес има РД и се събраха децата, да и направят изненада (от сряда не ходят на училище) - Боже, колко пъти ревях, докато гледах качените клипчета Heart Попаднаха на страхотна класна, която съумя, да ги сплоти и да направи невероятен клас.
Свидетелствата ще им връчват на 2, тогава и ще отидат, да се почерпят за завършването, а последното им събиране на класа ще е на лагера от 30.07.

# 1 443
76 отговора, викам си айййдеее. А то....

# 1 444
Реве ми се. Моята доказала триъгълници само по ъгли. За страните не е писала. Защо ми трябваше да я питам???? Така спокойно си живеех цяла седмица.
Все някакви точки ще получи, нали?

# 1 445
  • Варна
76 отговора, викам си айййдеее. А то....
А мен питаш ли ме, от вчера не бях влизала и гледам 400+. викам си... изтървах нещо, пък то

# 1 446
Явно настана време с нещо по-твърдо да се подготвим. Който трябва да наобиколи магазините. Ако са сега, няма да спазим лафа "от сутринта"

# 1 447
Ами някак си не ми се вярва до днес да са проверявали БЕЛ и в същия ден да има оценки. Освен ако поетапно и паралелно не се случват нещата, за което нямам никакво понятие.

# 1 448
  • София
Може ли медицинското да е издадено от който и да е МЦ, а не от личната ?
Хубаво бях спряла да ви чета, ама пусто любопитство.
И аз искам резултати в понеделник и спокоен уикенд.
Днес си дойде и другата щерка от Нидерландия. Баща й е заложил водка във фризера ( от скъпата 😎), логистицира ме да ходя за мезета, валя ме дъжд от колата до входа, утре имаме семейно-роднинско тържество и искам да тъна в блажено неведение още малко. Щерката - тоже.

# 1 449
Много ме съмнява днес да има резултати.

# 1 450
  • София
И на мен не ми се вярва. Пък и честно казано, не искам, защото няма да пуснат статистиката и не знам какво ще правя цял уикенд без статистика. Scream

Биби, може.

# 1 451
Някой има ли потвърждение, че проверките по БЕЛ са готови? Още да питам- къде се ходи да се видят работите?

# 1 452
  • София
Ще обявят къде, когато пуснат резултатите. Миналата година беше в ПГЕА и Джон Атанасов.

# 1 453
https://infopriem.mon.bg/login за момента не работи.

# 1 454
  • Sofia
Някой има ли потвърждение, че проверките по БЕЛ са готови? Още да питам- къде се ходи да се видят работите?

Досега БЕЛ в Киров, а математика - в Джон Атанасов. Трябва дете за гледането на работите.

Общи условия

Активация на акаунт