Shein.com- тема 2

• 53 626
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, от офиса на Спиди до нас отказват да върнат пратка. Не били връщали никога за 3 години?!?
За София, Лагера става въпрос. Дайте съвет за друг офис в София, от който сте връщали. Благодаря!

# 106
Здравейте, искам да направя връщане към Шийн, дали става през Спиди? Там получих пратката. Също ми пратиха имейл и част от него гласеше това- Please insert your authorization number NVNXE0821H after the Recipient's name so we may quickly process your return? Този номер в Спиди ли трябва да го издиктувам или някъде се пише? Благодаря ви!

# 107
Получих една много хубава рокля и влизам да я похваля ❤️: https://m.shein.com/eur/Rusttydustty-Floral-Printed-V-Neck-Butto … s-p-30679144.html

Много фина вискоза, разкошен десен, размерите си отговарят, не е къса, талията си е на мястото (а не точно под бюста като на рокля за бременни, както са повечето китайски рокли). Полата е разкошна, пищна, има и джобчета. Попадение си е! Поръчах още три цвята, даже са я намалили (първата беше 17€, сега са по 13-14), но и пълната цена си струва. 👍

# 108
  • у нас
Линкът е към началната страница на сайта. Роклята не се вижда, Amazing.

# 109
Потърсете с тези ключови думи. Има доста десен.
Rusttydustty 1pc Floral Print Button

# 110
Извинявам се, не знам защо не ми дава да споделя линк директно към роклята!

Тези, които е показала _re_ge са, а ето тази конкретно е разцветката, която получих:

# 111
  • у нас
Чудна е роклята! Свежи, летни цветове. Със здраве да си я носиш, Amazing! 😘

# 112
  • Пловдив
Получих една много хубава рокля и влизам да я похваля ❤️: https://m.shein.com/eur/Rusttydustty-Floral-Printed-V-Neck-Butto … s-p-30679144.html

Много фина вискоза, разкошен десен, размерите си отговарят, не е къса, талията си е на мястото (а не точно под бюста като на рокля за бременни, както са повечето китайски рокли). Полата е разкошна, пищна, има и джобчета. Попадение си е! Поръчах още три цвята, даже са я намалили (първата беше 17€, сега са по 13-14), но и пълната цена си струва. 👍
На мен не ми се отваря линка за  роклята , а на цялата страница.
Може ли да публикуваш само роклята от която си доволна?
Благодаря!
О, сега я видях .Наистина роклята е чудесна в страхотни цветове!
Със здраве да си я носиш!

# 113
Здравейте от скоро пазарувам в Шейн. Всъщност още чакам поръчките си. Надявам се да е ок. Изчетох темата и малко от старата. Радвам се , че има такава тема и , че ви открих.
Относно подаръците за които се плащаше 5 лв. И получаваш цял кашон , на моя приятелка след това плащане се опитаха да изтеглят от картата още близо 200 лв. И след обаждане от банката за потвърждение я пяха блокирали.
Стана ми интересно за точките , които имат срок , колко време е той или е според промоцията. За връщането също ,защото в теми става доста лесно , но пък там не мога да платя с револют и за това  смених сайта. Хубава и усмихната вечер на всички.

# 114
Точките само от някакъв ивент наскоро бяха за кратко време, иначе имат доста по-дълъг срок да се употребят, няколко месеца е. А и ти можеш по принцип да си ги видиш до кога са валидни. Всичките имат срок, няма такива без.
Тия кашони за по 5лв и на мен ми прозвучака съмнително, попадна ми реклама някъде из социалните медии но набързо я пратих у лево. Нещо ми беше съмнителен сайтът от който беше рекламата.

# 115
Коментирахме по-назад, че това е измама - само, като видиш сайта им и ти става ясно...

Пазарувам от шейн и от тему, като на шейн нещата ми харесват повече като качество.

# 116
Аз си оставих само shein, в temu се дразня че трябва много да дебнеш за да вземеш нещо изгодно. Не ме кефи да ме зарибяват толкова чак да им вися в сайта. И без това пазарувам някакви дреболии дето повечето са по лев-два, какво да им дебна толкова. С доставките пък да не говорим, то там е лотария кой ще ти достави поръчката и къде.
Най-скъпата ми покупка от shein досега са едни чехли, сабо от изкуствена кожа, което ми излезе за 16 и нещо... и то е изключение, обикновено за да направя за безплатна додставка са по няколко неща. Не ми трябват два отделни сайта за такива джунджурии.
Интересно ми е какво ще е сабото де, още не е пристигнало. Доста хвалби има, а и тя първоначалната му цена не беше ниска като за нещо от там, просто в момента е намалено, там 30% ваучер в количката, точки имах посъбрани... и слезе надолу много. Дано има с какво да се похваля.

От последната ми поръчка съм много доволна от тези два мини вентилатора
https://eur.shein.com/Mini-USB-Fan-Portable-Fans-Metal-Cooler-Co … n-p-31687359.html
https://eur.shein.com/1pc-USB-Fan-Mini-Portable-Desktop-Fan-Quie … r-p-34420330.html
Скептична бях, но пак комбинирах отстъпки и реално ми излязоха наполовина като цени и си казах че няма да ме е яд поне. Повече работа вършат отколкото очаквах, определено бяха успешна покупка.

# 117
Аз си оставих само shein, в temu се дразня че трябва много да дебнеш за да вземеш нещо изгодно. Не ме кефи да ме зарибяват толкова чак да им вися в сайта. И без това пазарувам някакви дреболии дето повечето са по лев-два, какво да им дебна толкова. С доставките пък да не говорим, то там е лотария кой ще ти достави поръчката и къде.
Най-скъпата ми покупка от shein досега са едни чехли, сабо от изкуствена кожа, което ми излезе за 16 и нещо... и то е изключение, обикновено за да направя за безплатна додставка са по няколко неща. Не ми трябват два отделни сайта за такива джунджурии.
Интересно ми е какво ще е сабото де, още не е пристигнало. Доста хвалби има, а и тя първоначалната му цена не беше ниска като за нещо от там, просто в момента е намалено, там 30% ваучер в количката, точки имах посъбрани... и слезе надолу много. Дано има с какво да се похваля.

От последната ми поръчка съм много доволна от тези два мини вентилатора
https://eur.shein.com/Mini-USB-Fan-Portable-Fans-Metal-Cooler-Co … n-p-31687359.html
https://eur.shein.com/1pc-USB-Fan-Mini-Portable-Desktop-Fan-Quie … r-p-34420330.html
Скептична бях, но пак комбинирах отстъпки и реално ми излязоха наполовина като цени и си казах че няма да ме е яд поне. Повече работа вършат отколкото очаквах, определено бяха успешна покупка.

Линковете не ми се отварят. Артикул номер или скриншот ако може да постнеш

# 118
Форумът ги мачка линковете, ако цитираш мнението ми в него ги има целите, така ще е по-лесно отколкото да търсиш по номер.

# 119
  • София
Здравейте, някой знае ли кой е мейла на шейн в Полша. От Спиди го искат, а никъде не го намирам. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт