Shein.com- тема 2

• 53 721
  • 742
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Дъщеря ми беше прикачила снимка на разписката от Спиди. Върнаха ни вече парите.
Поръчката е върната на 31.07., парите постъпиха на 08.08.
Ето опцията за прикачане на разписка

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 16:08 от Sunny bunny

# 136
  • На морето!
Наистина ли някой се връзва на тези щуротии с разчистването на склада 😃

# 137
  • Пловдив
Наистина ли някой се връзва на тези щуротии с разчистването на склада 😃
Да и на мен това ми е доста странно 🙃,явно ни вземат за балъци ☺️

# 138
Дъщеря ми беше прикачила снимка на разписката от Спиди. Върнаха ни вече парите.
Поръчката е върната на 31.07., парите постъпиха на 08.08.
Ето опцията за прикачане на разписка

Бях качила снимката и аз, но нямам сума постъпила. Смених после и написах тракинг номера. Върнато на 24.07, а няма ни вест, ни кост и започвам да се притеснявам защото става въпрос за артикули на стойност около 90 лв. Май ще приключа с поръчването от там.

# 139
Привет, относно връщане на пратка от Шийн.

Какво точно трябва да се принтира и да се сложи в пратката, цялата направена поръчка или само артикулите който се връщат и някакв номер, какъв номер.

Моля да съдействие

# 140
Привет, относно връщане на пратка от Шийн.

Какво точно трябва да се принтира и да се сложи в пратката, цялата направена поръчка или само артикулите който се връщат и някакв номер, какъв номер.

Моля да съдействие

Няма нужда да принтирате или да слагате нещо в пратката. Ползвайте си оригиналните пликчета, в които са дошли артикулите. След това като генерирате връщане Ви се дава адрес и номер на връщането. Отивате в Спиди и те Ви разпечатват товарителница. Важно е номера на връщането (това е комбинация от букви и цифри генерирана от Shein) да присъства в информацията която давате на куриера. Трябва да сложите този номер на име. Пазете си бележката от Спиди и си имайте едно на ум, че явно понякога стават и забавяния защото повече от две седмици аз лично чакам да ми се обработи връщането, а съм направила всичко правилно.

# 141
  • Пловдив
Идвам да си похваля, че поръчка която е направена на 06.08 днес 16.08 вече ще е при мен. За първи път толкова бързо ми пристига пратка. Като видях съобщението от Спиди бях изненадена приятно. Поръчах си полигел да видя дали ще мога да се справя с него и други за ноктите неща.

# 142
  • София
Само Спиди ползват за куриер?

# 143
  • Пловдив
Само Спиди ползват за куриер?
Мисля,че да поне при мен е така.
Получаваш известие от толкова до толкова часа ще получиш пратка.

# 144
Само Спиди, да.
Дано да не направят и те като Тему.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 13:43 от May_sea

# 145
Само Спиди и дано така да си остане. Че каквито неща виждам в темата за Тему, направо се радвам че от двете реших само Shein да си оставя. То големи галимации с доставките, а те заради обемите наемат когото сварят, нашенските фирми пък видели договори на ангро и не им дреме за единични случаи... не знам редовните потребители как още се занимават.

# 146
Свързах се със съпорта и успях да отворя тикет. Описах случаят и имаха 24 часа да ми отговорят. За доста под 24 часа получих отговор и си получих парите в портфейла.

# 147
Свързах се със съпорта и успях да отворя тикет. Описах случаят и имаха 24 часа да ми отговорят. За доста под 24 часа получих отговор и си получих парите в портфейла.

Чудесно! Аз още не съм получила моите, а съпорта ми отговаря само, че не са получили връщането ми и трябва да чакам да се обработи. Започвам да се притеснявам защото това са повече от 20 дни. Първо бях качила тракинг номера от спиди, после сложих този от DPD. Накрая прикачих и бележката но пак нищо не се случва. Някой има ли опит в подобна ситуация?

# 148
А пратката изобщо пристигнала ли е при тях или още не ?

В моят случай беше пристигнала преди три седмици и те не го бяха отчели.
Защото ако не е пристигнала изобщо това си е по скоро към куриера.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 12:10 от May_sea

# 149
А пратката изобщо пристигнала ли е при тях или още не ?

В моят случай беше пристигнала преди три седмици и те не го бяха отчели.
Защото ако не е пристигнала изобщо това си е по скоро към куриера.

Да, според тракинга е пристигнала при тях още на 29.07. Не знам колко трябва да чакам още и въобще мога ли да предприема нещо. Мисля, че повече няма да поръчвам, освен ако не съм сигурна за размера.

Общи условия

Активация на акаунт